prima prijzen en snelle levering

prima prijzen en snelle levering

Super tevreden

Het advies is super goed en de hele gang van zaken is super

Gewoon goed

Ik werd netjes gebeld en een vervangend slot mogen ontvangen met tekst en uitleg

Excuses

Heb GYZS jammer genoeg een zeer negatief review gestuurd die voor een ander bedrijf bestemd was .excuses daar voor .Een daarom deze terechte waardering .

De snelheid en kwaliteit

De snelheid en kwaliteit

Goede materialen en snel geleverd.

Goede materialen en snel geleverd.

Score: 10

Duurde veel te lang voordat er wat gele

Duurde veel te lang voordat er wat geleverd werd

Score: 8

Bij vertaging van verzending ff sneller...

Bij vertaging van verzending ff sneller laten weten

Beglazingrubber besteld

Beglazingrubber besteld. Keurig en stevig verpakt en op de afgesproken datum ontvangen. Geen op of aanmerkingen!

Score: 10

Product was niet zoals omschreven

Product was niet zoals omschreven, geen terugbetaling. Geen aanrader.

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!