Score: 8

Goede producten en prima service!

Goede producten en prima service!

beoordeling gyzs

Komen na wat ze beloven, scherpe prijzen, groot assortiment.

Snel en product volgens bestelling

Snel en product

Meer voorraad hebben om sneller te�

Meer voorraad hebben om sneller te leveren. Ventilatierooster stangen hebben sommige langere levertijden.

Mijn retour-/annuleringsverzoek is�

Mijn retour-/annuleringsverzoek is meteen in behandeling genomen en het aankoopbedrag direct teruggestort.

Zeer tevreden over de producten en service

Zeer tevreden over de producten , snelle levering en service ??

gewoon goed

gewoon goed

Goede prijs en netjes op tijd.

Goede prijs en netjes op tijd.

Doen niet wat ze beloven

Als het op voorraad is beloven ze de andere dag te leveren Bestelde pur en daarvan stonden er nog 185 sets op voorraad dus dan denk je de andere dag te kunnen isoleren Na 6 werkdagen maar eens contact opgenomen en zonder ook maar enige sorry wordt alleen je geld teruggeboekt Ze hebben niet in de gaten dat je hierdoor vertraging oploopt op de bouw Waardeloos bedrijf zonder een greintje respect voor de klant Je kunt beter ergens anders bestellen

Levertermijn

Levertermijn

Volgens bevestiging zou levering begin�

Volgens bevestiging zou levering begin november zijn. Levering was uiteindelijk 2 dag na bestelling. Een positieve meevaller maar het klopt niet

1 item op de bestelbon doorgekrast

1 item op de bestelbon doorgekrast, en niet geleverd, maar wel betaald. Ook geen melding ontvangen waarom dit item niet verzonden is. Het bedrag is te weinig om er nog moeite voor te doen. Maar ik vind het wel tekenend voor de webshop. Ik bestel voortaan wel ergens anders.

Snel geleverd! Goede prijs verhouding

het was goed ,keurig afgeleverd

het was goed ,keurig afgeleverd , verzend kosten wel duur voor 2 kleine schroefjes van m 5 en 10mm lang die zo door de brievenbus konden, en zo ook gedaan . dus dit is een grote min .

keurig netjes geregeld

keurig netjes geregeld

Snel en correct

Snel en correct

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!