Score: 8

Algemeen goed

Algemeen goed

Score: 10

Grote keus

Grote keus, goede prijs. Sneel verzending

2x besteld

2x besteld, 2x ging het fout en liep dus achterstand op met project

Een vergissing in de levering snel en�

Een vergissing in de levering snel en professioneel opgelost.

Top winkel!

Ruim assortiment, goede producten voor de juiste prijs en uitstekende bezorging!

afspraak is afspraak

Redelijke prijs. Goed product. en men komt de afspraak na tav levertermijnen

Snelle en perfecte levering

Snelle en perfecte levering

Snelle levering, niet duur en goede reacties aftersales en direct nasturen missend onderdeel

Snelle bezorging, en niet te duur

Snelle bezorging, en niet te duur

Gewoon goed!

Al een aantal keer besteld, netjes verpakt en snel geleverd.

CONTROLEER bestelling en CONTROLEER�

CONTROLEER bestelling en CONTROLEER datgene wat je inpakt

Prima producten maar DHL is gewoon drama

Prima producten maar DHL is gewoon drama

Bezorgen beter maken,

Bezorgen beter maken, Na. Stalingrad is het bestelde beugels niet bezorgd

Het artikel die geleverd is heeft

Het artikel die geleverd is heeft een slechte afwerking, zo bladert de coating af, en is dit product gelakt terwijl de lager er in zit. Dit product functioneert zoals het zou moeten.

breed assortiment

breed assortiment, soepele retour en omruilen van verkeerd besteld product

Eerste ervaring

Voor het eerst wat besteld. Super snel geregeld en geleverd. Dus toegevoegd aan mijn favorieten. Wat mij betreft een blijvertje.

kritische productbeoordelingen worden�

kritische productbeoordelingen worden niet op de site geplaatst

Score: 8

De bestelling wordt volgens afspraak�

De bestelling wordt volgens afspraak netjes en op tijd bezorgd. Alleen jammer dat de berekende verzendkosten meer zijn dan de werkelijke kosten. Als je verzend met DHL, laat de klant dan niet het duurde tarief van PostNL betalen.

Competitie en snellervering

Competitie en snellervering

Ik heb na 21 dagen nog steeds niets�

Ik heb na 21 dagen nog steeds niets ontvangen.

Correct en snel

Correct en snel

Al 2 weken aan het wachter op een�

Al 2 weken aan het wachter op een bestelling, na contact op genomen te hebben als antwoord dat de levertijd niet bekent is. Op moment van bestellen voldoende op voorraad Waardeloos

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!