Snelle levering, goede prijzen

Balkhouders 63/150 besteld en binnen 2 dagen in huis. Verreweg de goedkoopste in Nederland

Ruim assortiment, langere levertijd dan aangegeven

Super fijn om op Gyzs bijna elk product te vinden dat je zoekt. Helaas kloppen de levertijden regelmatig niet en duurt het een stuk langer voor je een product in huis hebt.

Juiste bestelling ontvangen en snelle levering

Juiste bestelling ontvangen en snelle levering

Alles wat we besteld hadden was van goede kwaliteit en kwam zoals afgesproken. We mochten ook een door ons verkeerd product ( verkeerde maat) zonder probleem retourneren.

Als je hier niet slaagt dan slaag je nergens.

Makelijk zoeken. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie

Goed bedrijf levert snel, ik had een purpistool wat door liep. Gebeld dag erna een geleverd.

goede snelle service

goede snelle service, goede producten

Niet voldoen aan de levertijd

2x besteld bij Gyzs en 2x leveren ze te laat. De eerste keer maar na een week geannuleerd omdat het nog niet eens verzonden was en de levertijd zou 4 dagen zijn. de 2e keer heb ik expliciet producten weggelaten omdat de levertijd langer was en uitsluitend producten gekozen die de volgende dag verzonden zouden worden. Na bestelling krijg je een mail dat alles waarschijnlijk niet de volgende dag maar 3 dagen later wordt geleverd. Ik heb nagevraagd waarom dit is en daar komt geen antwoord op! Ze houden de levertijden niet goed op orde op de website wat voor mij een reden is om mijn klusspullen ergens anders te bestellen.

Goed product.

Goed product. Helaas met een afdekplaatje zonder cilinder gat, waardoor je deze niet kunt plaatsen als je een cilinder hebt.

Goed spul

Besteld op een vrijdag. Kreeg een bericht terug dat de levering 2 weken zou duren. Prima klopt. Keurig verpakt. Precies wat ik had besteld.

Simpel

Ik heb een zeer eenvoudige bestelling geplaatst(5 bouten), 'savonds, dus vanzelfsprekend dat dat niet de volgende dag op de mat ligt. Evengoed wel mail ontvangen met verontschuldiging dat de levering werd vertraagd, en de volgende dag alsnog de bestelling in huis. Kortom, de communicatie is zelfs bij iets zeer simpels 10x beter dan bij de meeste online-shops, waar je vaak niks hoort en maar af moet wachten. Ik vind dat een grote + , want ik bestel iets omdat ik het nodig heb, en weet dus ook graag wanneer ik het ontvang.

Snelle levering , top producten

Altijd leuk bestellen , snelle levering top prijs

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden over hoe mijn bestelling is binnen gekomen, Het was erg netjes verpakt ! Bedankt hiervoor

Komen afspraken na

Bestelling kwam op het aangegeven moment. Keurig.

Meedenkend en positief afrondend

Kwam niet per internet tot koop. Na telefonisch contact en begeleiding aankoop toch afgerond en product geleverd volgens afspraak. Goed gedaan

Vriendelijk en goede service.

Na 2 dagen was de bestelling bezorgd, helaas niet bij mij. Daar kon GYZS niets aan doen. Zij gingen er wel meteen achteraan om de bestelling te vinden. Gelukkig werd de bestelling alsnog gebracht door iemand een paar huizen verder op waar het was afgegeven, zonder mij daarvan te informeren.

Prima bedrijf

Nadat de bestelling geplaatst was liet dhl ons in de steek Opnieuw gebeld de volgende dag lag bestelling via post nl in de bus Top!!!

Fijne zaak!

word door Jesper altijd goed geholpen, en jullie komen je afspraken na. ga zo door

Top bedrijf

Snel Correct Vriendelijk

Snel en efficient. Precies zoals je het wil.

Ik had een simpel artikel nodig, slotplaatje voor een opdekdeur. Bij de lokale bouwmarkten niet te koop. Maar hier wel. Bestellen was snel, simpel en artikel de volgende dag in huis. Perfect!

Iets meer informatie is welkom

Wat ik waardeer: Ik zocht en vond hier een nieuw veertje voor de Ami briefplaat oftewel brievenbusklep uit 2005. De prijs was zeer redelijk. Ons oude veertje was een ‘rechts’ model en de meeste aanbieders verkopen alleen de ‘links’ uitvoering. Eenmaal aan het klussen kom je er achter dat de fabrikant de briefplaat met geweld in elkaar geperst heeft en dat deze dus ook alleen met geweld weer gedemonteerd kan worden om het veertje te vervangen. En dat in mijn geval het niet uitmaakt of je een veertje links, rechts of aan beide zijden monteert want dat past allemaal. Als ik dat geweten had, dan had ik gelijk voor beide zijden meerdere veertjes op voorraad genomen.

Snel geleverd, duidelijke website, prima!

Snel geleverd, duidelijke website, prima!

grote keuze van de artikelen en een prima prijs.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Overzichtelijke website, dus makkelijk te vinden en te bestellen

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!