Schnell und unkompliziert Abwicklung !

Schnell und unkompliziert Abwicklung !

Score: 10

Dure onnodige verzendkosten kon per�

Dure onnodige verzendkosten kon per envelop. Trage levering duurde een week terwijl op de site staat vandaag besteld morgen in huis

Snelle levertijd goede communicatie

Snelle levertijd goede communicatie

Top , 's avonds besteld en de dag erna geleverd

snel

snel

snelle levering en voldeed aan de�

snelle levering en voldeed aan de verwachting.

Score: 8

Goede communicatie en houden aan wat�

Goede communicatie en houden aan wat beloofd is.

Score: 10

Nadat bleek dat ik verkeerde product�

Nadat bleek dat ik verkeerde product besteld had een medewerker aan de lijn gehad die voor mij het juiste product gevonden had en deze mij toegestuurd. Super goede service

Snelle levering en product is precies�

Snelle levering en product is precies zoals beschreven.

goede service ook via de telefoon

goede service ook via de telefoon. Goed bereikbaar.

Op tijd geleverd kan niet vlugger

Op tijd geleverd kan niet vlugger

Goede ervaring,snelle levering product�

Goede ervaring,snelle levering product zoals omschreven.

Het juiste product op tijd en correct�

Het juiste product op tijd en correct afgeleverd

Info op site was goed en bestelling�

Info op site was goed en bestelling snel geleverd

Levering nog steeds niet volledig�

Levering nog steeds niet volledig ontvangen en er ontbreken 3 vergrendelpunten bovenzijde.

Score: 8

De klantenservice is telefonisch snel�

De klantenservice is telefonisch snel bereikbaar en lost zaken snel op. In mijn geval werden eerst twee foutieve axa raamuitzetters geleverd en binnen een dag had ik twee andere, maar daar was helaas weer een fout van. Daar wacht ik nog op. Retour sturen gaat simpel via DHL bij Hema

Niets

Niets

Helemaal Top en naar wens.

Helemaal Top en naar wens. Snelle levering. Keurig verpakt. Prima kwaliteit.

Ik had verzocht om het pakket naar een�

Ik had verzocht om het pakket naar een ophaal locatie te sturen omdat ik wist dat ik niet thuis zou zijn bij aflevering. Toch is het pakket voor mijn deur neergezet. Voor hetzelfde geld was het gejat.

Zeer slechte sevice bestelde een�

Zeer slechte sevice bestelde een accuboormachine met 3 accus wordt er 1 geleverdt met 2 accus en ze sturen geen nieuwe accu op omdat ze een andere machine hadden gestturd is het zelde model op de site staat zelfs het model met 3 accus ze komen allen niet na wat ze moeten leveren je kan mailen en bellen wat je wilt je krijgt niet te horen tot ze een fout maken en sevice geven ze niet dit is een zaak waar je gewoon wordt opgelicht koop er nooit meer wat

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!