Klantvriendelijk en snelle bezorging

Klantvriendelijk

Correct en snel

Snelle levering , goede communicatie

Super klantvriendelijk

Goed materiaal maar vooral goede service en erg klantgericht. Echt top.

goed bedrijf

duidelijke omschrijving en foto en prijs voor producten

superervaring

communicatie, prijzen, overzichtelijk,...

Goed verlopen

Duidelijke uitleg

Onlangs 4 batterijen besteld, 1 ervan deed het niet. Gelijk een mail een mail gestuurd en kreeg gelijk antwoord terug. Ze zouden mij een nieuwe batterij toesturen. De levertijd duurt wat langer, maar dat geven ze ook aan. Voor de rest top!

goede service!

doet goed zijn werk

Duidelijke website

Fijne website en levert direct, duidelijke communicatie. Prima website!!

Makkelijk bestellen, overzichtelijke website en korte levertijden

Goede ervaring met GYZS, alleen de levering was in 2 delen opgedeeld en dit was niet gecommuniceerd. Echter bij navraag had ik binnen een uurtje antwoord dus valt verder niet veel van te zeggen!

Goede prijzen Snelle reactie klantenservice Goede producten

Op alle gebied positief

Persoonlijke service en de snelheid ervan, e-Commerce en verzending

Prima service en snelle levering.

De communicatie per mail en de snelle levering.

Alles prima!

Mooi assortiment, goede prijs, snelle levering en prima service.

Eenvoudig zoeken en snelle bestel procedure

Goede klantencontact service

uitstekend

groot assortiment en lage prijzen

Via internet gezocht naar bijenbekjes, omdat ik een wespennest moest laten verwijderen uit de spouwmuur.

Product was op voorraad en werd snel geleverd

Prima service. vandaag besteld is morgen in huis. Netjes verpakt en precies wat ik verwacht had.

Snel, netjes.

zeer goed

service en klant vriendelijk

Goede producten

Positief

Meedenken

Altijd stipt leveren

ZEER GOED

SNELHEID LEVERING EN SERVICE , KWALITEIT en KENNIS MEDEWERKERS !!!

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!