Correct bedtime. Komt belooftes na.

Betrouwbaar.

Groot assortiment prima klantenservice

Goed prijs, vlotte verzending

Service, snel, voordelig, groot assortiment, ook voor kleinere aantallen.

Ik had me vergist met een artikel. Even gemaild en dit voorgelegd, ze stuurden zo het juiste artikel. Klasse! Gyzs heeft een zeer uitgebreid assortiment en verkopen veel artikelen ook per stuk i.p.v. bijvoorbeeld per 100. Dan denk je ook mee met de doehetzelver. En ze leveren snel. Ik raad Gyzs echt aan!

Snelle en goede service

Ik had een verkeerd product gekocht, Peter om advies gevraagd en die heeft alles uit de kast gehaald om het juiste product voor me te kunnen leveren. Geweldige service. Peter snapt ook echt hoe je klantgericht en klantvriendelijk te werk moet gaan.

behulpzaam, deskundig, uitermate prettige communicatie. Topbedrijf! Topgozer, die Peter.

Levering te laat

Prijs

uitstekend

besteld en de volgende dag in huis super kreeg er ook nog 2 grote dozen als kado bij met 2 dure purspistolen bij en 25 flessen Purschuim , was zo eerlijk om dat terug te sturen. tis maar heel gewoon een bedankje kon er nog niet af.

heb ik niet

Prima, indien probleem, goed opgelost.

Duidelijk, snel, weten wat ze verkopen

Bestelling deurbuffers

Voldoende voorraad, snelle levering, gunstige prijs kwaliteit verhouding

Ik vind het ok?�

ook veel onderdelen

Prima, snelle levering

Uitgebreid aanbod

Ik heb tot nu toe zeer goede ervaringen met uw bedrijf.

Zeer snelle en correcte leveringen.

OK

OK

Hang- en sluitwerk gekocht

Goede website en bestellingupdates

Correcte en snelle levering.

Uitgebreid assortiment.

ruim aanbod, scherp geprijsd.

Super snele levering van mijn bestelling

Duidelijke webshop

Goed .Beter dan andere bedrijven die scharnieren verkopen .Peter die verdiend een lintje Top gozer uit zijn hoofd wist ie het goede artikel te vertellen

Kennis van zaken

goede service

Prima levering, wat toegezegd is keurig nagekomen.

Duidelijk leveringsprogramma, korte levertijd.

goede en snelle levering

producten zijn goed

snelle service

zeer goed

snelle levering en reactie van klantendienst

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!