Bestelling geplaatst, na telefonisch enkele vragen te hebben gesteld. Ook nog voorkeur voor dag en tijd en allemaal gelukt!

Super geregeld

Helemaal in orde, op tijd geleverd en snel weer opgehaald.

Volgens afspraak snel geleverd.

Miste alleen het telefoontje vooraf

Makkelijk en snel een container kunnen bestellen

Binnen een dag een container kunnen bestellen en hij wordt netjes neergezet waar je hem wilt

Fantastisch!

Duidelijke website. Aan telefoon vriendelijk en deskundig geholpen. Wat een uitkomst als je veel te ruimen hebt.

Dramatische service en weinig flexibiliteit

Container is niet geleverd. Bewust een bedrijf uitgekozen die geen telefonisch overleg vraagt over de plaatsing. Vervolgens geen container geplaatst en geen mogelijkheid om dit voor het weekend nog geregeld te krijgen. De flexibiliteit om het alsnog georganiseerd te krijgen was vanuit planning en chauffeurs minimaal, hoe hard hun collega Vanessa bij de frontdesk ook probeerde om het op te lossen. Dit heeft mij op kosten gejaagd bij een externe partij. Wat mij betreft moeten ze hun verwachtingen helderder scheppen of meer flexibiliteit genereren.

De bak vond ik te klein en viea

Was goede service alleen vond ik de bak vies met roest water

Perfect.

Duidelijk communicatie. Helemaal top!

Afspraak is atspraak geen communicatie

Ik had het ophalen van de container gemeld via jullie site maar is gisteren niet na gekomen niet opgehald maar ik ben ook niet benaderd over wanneer dit dan wel gaat gebeuren i.v.m het vrijhouden van de parkeerplaas voor de container

Perfect!

Makkelijk en snel geregeld. Container werd op aangegeven dag geleverd en opgehaald. Hele vriendelijke chauffeur.

goed geregeld

Makkelijk bestellen, volgende dag geleverd. Vriendelijke meedenkende chauffeur.

we vragen de container op te halen een week geleden, staat er nog

We vragen inmiddels meer dan een week geleden de container op te halen, dat gebeurd niet. We moeten extra betalen omdat er meer in zit dan mag, maar als je zo'n container zo lang laat staan, gaat iedereen er meer in doen. Ik kreeg vandaag bericht van een buurvrouw daar, dat het de spuigaten uit gaat lopen. Ik ga niets meer betalen

Goed snel en volgens plan!

Goede communicatie, snelle en goede service!

Opgeruimd

Het leveren, wisselen en ophalen van de puincontainers werkte geweldig. Ze werden gewisseld en opgehaald zonder dat we er erg in hadden. Ook snel na aanvraagvoor wisselen en ophalen.

Voordelig en snel!

De container besteld, deze was er super snel en nadat hij vol was is deze ook vrijwel direct weer opgehaald. Daarbij komt ook nog eens dat jullie 1 van de goedkoopste zijn! Er zijn wel wat tegels kapot gegaan voor de deur, maar dat dit kan gebeuren staat ook aangegeven op de site!

Geweldige service

Houtcontainer besteld, kon de volgende dag al geleverd worden. Klantenservice goed bereikbaar bij vragen, vriendelijk te woord gestaan. Chauffeur die de container kwam brengen nam echt de moeite om goede plek te vinden.

**** service en chagrijnige chauffeurs..

Vervelend

easy and efficient

needed a small container in Delft. I found Remondis via website-. The website is easy to use, the container appeared and was picked up on the requested days without any problem

Had een probleem werd super geholpen door het kantoor personeel locatie almelo

Snel geleverd en snel weer opgehaald na mijn belletje

Slechte afvalophaalservice zakelijk

Een van de slechtste ophaalservices die ik tot nu toe heb ervaren. Ze 'vergeten' je container te legen en als je dan belt, dan moet je maar weer wachten tot ze tijd hebben om hem te legen. Slechte communicatie, slechte service!

Prima, vriendelijk, correcte datum, uitstekend

Uitstekende service.

3 x een container, 3 x tevreden

Voor een flinke verbouwing in huis heb ik 3 keer een container gehuurd. 2 x een grote afgesloten en 1 x een open container. De brengers en halers zijn altijd super vriendelijk en de container voldoet aan de verwachtingen. Enige nadeel is eigenlijk dat de open container door de buurt als vuilstort wordt geplaatst en je de hele dag bezig bent om troep van anderen er uit te vissen, maar daar kan Remondis natuurlijk niets aan doen.

gewoon volgens afspraak

je belt, je wordt zeer vriendelijk geholpen en containers worden op afgesproken tijdstip geplaatst.

Top servies

Fijn geregeld super fijne chauffeur U vraagt wij draaien mentalitijd erg te vreden snel geplaatst

Galileistraat 18

7131 PE Lichtenvoorde

Over REMONDIS-shop.nl

REMONDIS-shop.nl biedt een snelle, transparante verhuur van afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten zoals bouwafval en grofvuil. Bestel voor 23:59 en ontvang de container de volgende werkdag, inclusief 8 weken huur.