Leveren zoals aangegeven de volgende (werk)dag. Zelfs als je op de ochtend zelf nog aanvraagt of je een ander soort afvalcontainer kunt krijgen. Zeer hulpvaardig, vriendelijk en betrouwbaar dus!

Geweldig!

Grote container waar veel in kan en onze stoep is meteen weer opgeruimd!

top

Snelle levering en snel weer opgehaald Zeer tevreden

Alles goed geregeld, geen omkijken naar

De container werd netjes geplaatst op de gevraagde plek. En na de aanvraag om op te halen is deze ook weer op tijd opgehaald. Verder helemaal geen omkijken naar gehad. Goede service!

Klantvriendelijk

Vooraf werd er contact met me afgesproken dat de container begin van de dag zou worden gebracht. Dit werd zeer gewaardeerd en ook het ophalen was geen probleem. Kortom ik ben uitermate tevreden.

Container via de webshop besteld en via afhaalformulier weer laten afvoeren. Prima geregeld.

Snel en eenvoudig

Makkelijk en snel

Goede communicatie, flexibel, aardig en op tijd.

Ander mensen gooien hun rotzooi er ook in

Fijne ervaring met deze containerverhuurder. Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice die ook flexibel omgaat met onverwachte wijzigingen. De container werd netjes volgens afspraak geleverd en opgehaald. Professionele en nette chauffeur. Absoluut een aanrader!

Alles top geregeld

Snel makkelijk en goed gerey

Alles volgens afspraak fijne firma

goed snel en duidelijke communicatie

Vragen vooraf goed beantwoord. Snelle levering, vriendelijk personeel.

Mijn ervaring is goed

Mijn ervaring is goed

Vriendelijke chauffeur, netjes van te voren gebeld en denkt mee over de plaatsing. Fijn!

Top!!

Snelle service! Ook het omwisselen van de container. De volgende dag stond er alweer een lege container.

Makkelijk te bestellen via de site en een snelle levering.

Fijen site om een container te bestellen. Ook een snelle levering. Top!!!

Goed geregeld

Optijd en snel

Keurig optijd en een perfecte service

Wij zijn bijzonder tevreden over alles. Het telefonisch contact etc. Top

snel goed geleverd, betrouwbare en vriendelijke chauffeurs

De bak was makkelijk te bestellen en werd snel en goed geleverd. Betrouwbare en vriendelijke chauffeurs. Dacht mee over de plaats van de bak, maak je niet vaak mee. Zeer tevreden dus.

Vriendelijk personeel

De container kwam een dag later dan we hadden gevraagd. We hadden de aanvraag ook pas laat op de zondagavond gedaan. We werden hierover netjes geïnformeerd.

Doen wat gevraagd wordt, een zeldzaamheid tegenwoordig!

Snelle levering, vriendelijke chauffeur, plaatsen waar ik wil. Ondanks dat dit niet eenvoudig was.

Goed geregeld, prettig contact.

Lekker op tijd en netjes geplaatst. Prettig bedrijf met een goede prijs.

Top bezorgers

Hulpzaam vriendelijk personeel

Niet op afgesproken plek

Het brengen en halen verliep soepel. Helaas was container niet op de afgesproken plek geplaatst. Daardoor moesten we nogal ver lopen en kon er niet meer worden geparkeerd op de oprit

Galileistraat 18

7131 PE Lichtenvoorde

Over REMONDIS-shop.nl

REMONDIS-shop.nl biedt een snelle, transparante verhuur van afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten zoals bouwafval en grofvuil. Bestel voor 23:59 en ontvang de container de volgende werkdag, inclusief 8 weken huur.