Duidelijk en overzichtelijk en makkelijk geregeld via de site

prima service

Container gehuurd. Helemaal tevreden over de plaatsing en het ophalen

Snel geleverd en op tijd opgehaald

Wij hebben 2 x een container genomen en het ging vrij snel. Bedankt voor de service!

Komen afspraken na

Diverse bakken inmiddels voor de deur gehad. Prima prijs voor een bak en aan afspraken houden ze zich.

De container was conform de afspraak op tijd bezorgd en opgehaald.

Het regelen ging heel gemakkelijk. Het was goed betaalbaar De bak was een dag later, vanwege autopech, maar dat was geen probleem Ik had bewondering voor de chauffeur, die achteruit door een krap slingerend stukje weg moest. Hij is perfect neergezet. En op afspraak weer opgehaald. Ik zal zeker Remondis aanbevelen

Snelle levering en afhaal

Eenvoudig boeken, goede service en informatie!

Professioneel

Een van u medewerkers heeft mij op u geattendeerd dus heb ik u aangeschreven en zeer tevreden over de afhandelingen , zoals bestelling en levering . Ook de prijsgericht in orde , dus geen klachten tot heden . Mvg.Dre Olive Oliveinterieur

Super geregeld

Top geregeld

Goed geregeld, prima service

Remondis website is overzichtelijk en duidelijk, reserveren van een container is een fluitje van een cent, duidelijke communicatie. Brengen en halen? Dikke 10! Chauffeurs denken mee, adviseren en realiseren!

Gewoon goed en makkelijk

Makkelijk online container bestellen

Soepele ervaring met de webshop en goed overleg met de chauffeur gehad

Remondis is duidelijk in de prijzen en voorwaarden.

Alles geleverd zoals beloofd

10 kuub grofvuil container besteld. Werd keurig geleverd, inclusief belletje vooraf van chauffeur over de locatie. Ophalen idem, er moest een paaltje verwijderd worden door de gemeente en container werd exact op afgesproken tijd opgehaald.

Prima verlopen

Had een 3 bestelt kreeg een 6 even gebeld geen probleem

Via de webshop simpel en duidelijk een container geboekt.

Zowel via de webshop als telefonisch contact gehad. Werd vriendelijk geholpen en alles was duidelijk. Container werd op de aangegeven plaats neergezet en alles zoals afgesproken.

Super service

Makkelijk en snel besteld! Top service!

Komen afspraken na

Na het bestellen van mijn container werd deze snel geplaatst en na een afspraak maken voor het ophalen werd de container ook op korte termijn opgehaald. Prijs was uitstekend

Blij mee!

Met een paar klikken geregeld; container mag 8 weken blijven staan. Heel fijn, dan heb je de tijd om je tuintegels te verwijderen. Niet duur.

Goede afspraken en vriendelijke chauffeur

Erg goede service. Komen op de afgesproken tijd brengen en ophalen.

Zeer goede servis

Helemaal top

Optijd goede service

Makkelijk online te regelen. Snelle levering en snelle ophaal service. Voor herhaling vatbaar

Goed en snel geregeld

Houden zich aan afspraken met vriendelijke chauffeur.

Prima service!

Keurig bedrijf! Hier tijdens een verbouwing een 6 kubieke meter afvalcontainer aangevraagd welke keurig op afspraak afgeleverd werd. Goede communicatie en heel goed bereikbaar. Toen we de container niet meer nodig hadden werd deze binnen 1 dag opgehaald. Wij zijn heel tevreden en raden dit bedrijf zeker aan!

redelijke ervaring

Snelle levering, alleen het ophalen liet lang op zich wachten. Het was niet snel duidelijk wanneer ophalen mogelijk was. Uiteindelijk is het wel opgelost.

Galileistraat 18

7131 PE Lichtenvoorde

Over REMONDIS-shop.nl

REMONDIS-shop.nl biedt een snelle, transparante verhuur van afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten zoals bouwafval en grofvuil. Bestel voor 23:59 en ontvang de container de volgende werkdag, inclusief 8 weken huur.