Top servies

Fijn geregeld super fijne chauffeur U vraagt wij draaien mentalitijd erg te vreden snel geplaatst

Goed geregeld

Keurig aan de afspraken gehouden

Prima op tijd

Netjes geleverd en snel opgehaald

Super geregeld

Afgeleverd op de afgesproken datum, neergezet waar we wilden en opgehaald op de dag dat we wilden, het was voor ons de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Goed. Op juiste tijd bezorgd en weer opgehaald

Heel goed geholpen door alle medewerkers die ik heb gesproken

Snel en eenvoudig

Bestelling gedaan voor 10 m2 container Alles naar tevredenheid afgeleverd en weer opgehaald. Adequate en snelle service.

Geweldig!

Super aardige chauffeur! Was er op de afgesproken tijd en heeft de container geplaatst wat mogelijk was!

Plaatsing en ophalen netjes volgens afspraak uitgevoerd.

Prima chauffeur die de bak keurig op een best wel lastig plekje heeft geplaatst.

Snelle levering fijn contact. En duidelijke site.

Keurig op tijd geholpen door een zeer vriendelijke man.

Zie hierboven

Prima bedrijf

Keurig volgens afspraak

Wederom keurig volgens afspraak geleverd. En enorm vriendelijke chauffeur.

Perfecte levering en ophalen

Makkelijk zelf aan te vragen. Alles keurig volgens aanvraag verlopen..

Top verzorgd

Netjes bezorgt en opgehaald. Toppie.

snelle service en komt afspraken na. Chauffeeurs denken mee met plaatsing van container.

's avonds laat besteld en de andere dag geleverd

Prima webshop en snel geleverd. Enige verbeterpunt zou een mailtje zijn met daarin de verwachte levertijd op de dag zelf. Hoeft niet op de minuut maar bijv. tussen 10 en 12. Maar een belletje en dan weet je dat.

Op de afgesproken datum bakkie geleverd en ook weer netjes volgens afspraak op gehaald.

Netjes volgens afspraak

Gevraagd voordien te bellen ivm afgesloten terrein, werd netjes gedaan, hoop dat het met ophalen net zo gebeurd

uitstekend, goede servie

klopt allemaal en vriendelijk , afspraken kloppen .

Bestellen via internet werkt snel en eenvoudig.

We hebben twee puin containers besteld . Bestellen via internet werkt snel. s avonds besteld volgende dag geleverd. En personeel kan via korting code. Goed koper voor thuis/eigen gebruik containers bestellen.

Goede prijs kwaliteit

Voor levering werd er telefonisch contact opgenomen door bestuurder over moment van levering, was erg prettig.

Vriendelijk geholpen ivm tijd vragen van plaatsing .ook zeker blij dat je via klarna kan betalen.

Zoals afgesproken op tijd geleverd .

Een vriendelijke chauffeur, en op de afgesproken dag weer opgehaald. Echt een aanrader.

Snel geregeld

Galileistraat 18

7131 PE Lichtenvoorde

Over REMONDIS-shop.nl

REMONDIS-shop.nl biedt een snelle, transparante verhuur van afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten zoals bouwafval en grofvuil. Bestel voor 23:59 en ontvang de container de volgende werkdag, inclusief 8 weken huur.