Snel en makkelijk

Alles goed geregeld. En een leuke vlotte chauffeur

Alles was goed geregeld. De chauffeur zette de container precies hoe ik het wou hebben. Hij moet nog wel weer opgehaald worden. Maar dat zal ook vast wel goed komen.

Houden zich keurig aan de afspraken

Goede dienstverlening.

Hele vriendelijke chaufeur, heeft veel moeite gedaan om op locatie te komen.

Aflevering op tijd en keurig vooraf gebelt +++

9 kuubs nodig in verband met verbouwing. De helpdesk was snel en duidelijk over het type (grofvuil) en bij online bestelling mogelijkheid om te vragen of de chauffeur op tijd een belletje kon doen vanwege een gemeentepaaltje wat tijdelijk verwijdert moest worden. Dit liep als een trein, container staat precies waar hij moest staan en chauffeur was vriendelijk. Voorlopig niets dan lof

Goede service en afspraken nakomen

Zeer correct zoals afgesproken alles naar wens

Alles naar wens verlopen, men komt de afspraak goed na.

Afhandeling is slecht

Ik moet aantal telefonische handelingen plegen met de vraagstelling wanneer container wordt opgehaald. Dan nog hoor je niet wanneer het wordt opgehaald. Schandalig gewoon !

Goedkoop en facilitair

Vergeleken met andere verhuurders goedkoper. Snelle levering en snel ophalen indien gereed. Facilitair indien er wijzigingen plaats vinden.

Geweldig!

We zijn er heel blij mee geweest op tijd gebracht en opgehaald! Top

Vijf sterren is eigenlijk te weinig

Vriendelijk personeel en denken in oplossingen met je mee. Niets is teveel gevraagd ook al kost het plaatsen van de container net wat meer tijd op de door mij uitgekozen plek. In een jaar al 3x een 10 kubber nodig gehad en altijd dik tevreden zowel prive als zakelijk.

Online container besteld is op de afgesproken dagen gebracht en opgehaald.

Goede ervaring

Goede service. Zijn optijd met brengen en ophalen.

Goede service.

Goed en snel geholpen, duidelijk en goeie prijs

Correct optijd geleverd

Bij aankomst was hij niet helemaal leeg. En er zat een gat in de container. Verder geen klachten. Correcte Chauffeurs zowel bij levering als bij het ophalen.

Online snel en eenvoudig puincontainer geregeld.

De 3 cub puincontainer werd keurig volgens afspraak geleverd en ook weer opgehaald, TOP!

Snel en accuraat

Goede service!

Snel geregeld!

Ik moest stenen en zand kwijt en de klusjesman vroeg echt heel verl geld om dit met aanhanger af te voeren. Uit frustratie ging ik kijken wat een container zou kosten. En dat viel me heel erg mee! Dus de klusjesman hoefde alleen 5 meter naar de container en dat scheelde paar honderd euro! Aanvragen was eenvoudig! Leveren en ophalen ging ook makkelijk.

geweldig

6x besteld. Bij de laatste bestelling ging het totaal mis

Makkelijke communicatie, goed bereikbaar, vriendelijk, coulant

Zie boven

Komen afspraken na.

Bestellen en neerzetten ging perfect. Aanmelden en ophalen loopt gesmeerd. Bedankt voor de goede service.

Heel goed me service

Super geregeld. Snelle levering en ophalen. Chauffeur werkt erg netjes

Perfecte service

Fijne website om te reserveren en volgens afspraak geleverd en opgehaald

Gewoon prima.

Galileistraat 18

7131 PE Lichtenvoorde

Over REMONDIS-shop.nl

REMONDIS-shop.nl biedt een snelle, transparante verhuur van afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten zoals bouwafval en grofvuil. Bestel voor 23:59 en ontvang de container de volgende werkdag, inclusief 8 weken huur.