De afspraken worden goed nagekomen

Via de site alles aangevraagd en waar de container geplaatst moest worden aangegeven, dit is precies zo gebeurd ook het ophalen is uitgevoerd zoals afgesproken

Een aanrader!

Goed geregeld

Goed en snel geregeld alles

Gemakkelijk, snel en vriendelijk

Het aanvragen van de container ging snel en was makkelijk online te doen. De container werd snel en met enkele instructies geleverd, zo ook kwam er een vriendelijke chauffeur (op de afgesproken dag) om de container weer op te halen. Kort gezegd een makkelijke, snelle en vriendelijke service.

Super goed bedrijf!

Super vriendelijke man en goed ! En super snel

en snel

Van bestellen (online) tot bezorgen: Perfect!!

Zie hierboven

goede service en afspraken

keurige aflevering en ophalen van de container en bijzonder vriendelijke chauffeur.

Goede communicatie en goede service en prijs

Geweldige ervaring!

Niet moeilijk, chauffeur zeer ervaren en geeft ook enkele tips. Daartegen is de prijs ook zeer scherp.

Top geregeld!

Snelle levering, ik werd vantevoren gebeld dat ze er aan kwamen. Vriendelijk personeel

Remondis was snel en goed in prijs!

Wij hebben een container voor puin besteld. De container stond er 1 dag eerder dan de ingevulde datum, een aangename verrassing. Ook het ophalen en omwisselen verliep voorspoedig. De website is duidelijk en fijn in gebruik. Wij zijn erg tevreden!

Top bedrijf

Snelle levering, en bij afmelding van de container, wordt deze snel opgehaald.

Heel goed, alleen een tijdsblok zou handig zijn

Goed, de enige wens die ik heb is dat je een dag voordat de container gebracht wordt een tijdsblok krijgt van bijvoorbeeld twee of drie uur zodat het makkelijker wordt om een geschikte parkeerplaats voor de deur vrij te houden.

Prima verzorgd en bezorgd

Prima op de afgesproken tijd en plaats, vriendelijke en nette chauffeur, goed verzorgd.

Alles volgens afspraak

Prima ervaring.

GE-WEL-DIG

Snelle service, vriendelijke chauffeur, komen afspraken na, gevraagd om de container toch andersom te hebben daardoor moest de vrachtwagen weer omdraaien was geen enkele moeite werd direct gedaan. Ook ophalen geen drama netjes gebeld en de volgende dag werd die al weer opgehaald. Perfect bedrijf onze volgende container bestellen we zeker weer hier!

Snel besteld en gebracht

Zoals gevraagd een half uur van tevoren gebeld!!

100 punten

Efficient

Punctueel, bereikbaar en betaalbaar! Zou ze zo weer gebruiken.

Heel goed .op tijd opgehaalt en de chauffeur was heel vriendelijk.

Snel en vakkundig

Snelle levering en plaatsing op de afgesproken plaats. Vriendelijke chauffeur Makkelijk bestellen via de site

Snel en gemakkelijk organiseren van een afvalcontainer

De benodigde container was makkelijk te bestellen via de online omgeving van Remondis. Plaatsing volgens de instructies en ophalen van de container is zeer netjes en professioneel afgehandeld.

Good

I have not something bad to say.. But i suggest that you make the collection form easier..at least for professionals. I don't want to fill information about everything..the order number should be enough..

Correct bedrijf, levert binnen 24 uur

Top bedrijf levert binnen 24 uur , chauffeur belt netjes op bij levering waar bak precies moet staan, toppers

Galileistraat 18

7131 PE Lichtenvoorde

Over REMONDIS-shop.nl

REMONDIS-shop.nl biedt een snelle, transparante verhuur van afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten zoals bouwafval en grofvuil. Bestel voor 23:59 en ontvang de container de volgende werkdag, inclusief 8 weken huur.