100 punten

Efficient

Punctueel, bereikbaar en betaalbaar! Zou ze zo weer gebruiken.

Heel goed .op tijd opgehaalt en de chauffeur was heel vriendelijk.

Snel en vakkundig

Snelle levering en plaatsing op de afgesproken plaats. Vriendelijke chauffeur Makkelijk bestellen via de site

Snel en gemakkelijk organiseren van een afvalcontainer

De benodigde container was makkelijk te bestellen via de online omgeving van Remondis. Plaatsing volgens de instructies en ophalen van de container is zeer netjes en professioneel afgehandeld.

Good

I have not something bad to say.. But i suggest that you make the collection form easier..at least for professionals. I don't want to fill information about everything..the order number should be enough..

Correct bedrijf, levert binnen 24 uur

Top bedrijf levert binnen 24 uur , chauffeur belt netjes op bij levering waar bak precies moet staan, toppers

Uitstekende ervaring

Het huren van een container ging eenvoudig en zonder problemen.

supersimpel en goede prijs

snelle reactie, snelle levering, prettige chauffeur

Levering snel en goed

Container is de volgende dag snel en goed geleverd.

Super goed !

Prima en makkelijk geregeld. Keurig op afgesproken dag en plaats bezorgd.

Container netjes afgeleverd bij mij. Het melden voor het ophalen van de volle bak, makkelijk online kunnen melden en de bak is netjes weer opgehaald op de afgesproken datum.

Bijna perfect

vooraf aan de plaatsing goed contact gehad over de locatie. Kort ervoor toch een wijziging doorgegeven die meteen en zonder problemen werd opgelost. Alleen kwam de chauffeur net iets te vroeg om de container weer op te halen. Vandaar geen 10

goede service

Voor mij de eerste keer dat ik zaken deed met Remondis Opviel is dat hele service keten van Remondis vanaf de telefonisten tot en met de vrachtwagen chauffeur , dik voor elkaar is. . Alles is conform toezegging en tijd raming uitgevoerd en nagekomen. daarom een cijfer 9.

Meedenkende chauffeur

Eenvoudig bestelproces. Tijdens aflevering van de container dacht de chauffeur prima proactief met mij mee en plaatste hij de container precies op een plek waardoor de afvoer van het sloopafval vlot konden worden uitgevoerd.

Het regelen ging top

De transpiratie en kosten van het afvoeren dat weet ik niet

Makkelijke website Goede prijs Op tijd geleverd Nette medewerker

heel goed

alles volgens afspraak

Goede ervaring!

Ook telefonisch zijn ze goed bereikbaar om je vragen te beantwoorden!

Netjes en snel geregeld

Netjes gevraagd waar ze de container konden plaatsen en snel weer opgehaald

Fijn om er alles in te gooien scheelt een hoop rijwerk.

Snel geregeld scheelt een hoop rijwerk.

Leveren zoals aangegeven de volgende (werk)dag. Zelfs als je op de ochtend zelf nog aanvraagt of je een ander soort afvalcontainer kunt krijgen. Zeer hulpvaardig, vriendelijk en betrouwbaar dus!

Geweldig!

Grote container waar veel in kan en onze stoep is meteen weer opgeruimd!

Galileistraat 18

7131 PE Lichtenvoorde

Over REMONDIS-shop.nl

REMONDIS-shop.nl biedt een snelle, transparante verhuur van afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten zoals bouwafval en grofvuil. Bestel voor 23:59 en ontvang de container de volgende werkdag, inclusief 8 weken huur.