Online snel en eenvoudig puincontainer geregeld.

De 3 cub puincontainer werd keurig volgens afspraak geleverd en ook weer opgehaald, TOP!

Snel en accuraat

Goede service!

Snel geregeld!

Ik moest stenen en zand kwijt en de klusjesman vroeg echt heel verl geld om dit met aanhanger af te voeren. Uit frustratie ging ik kijken wat een container zou kosten. En dat viel me heel erg mee! Dus de klusjesman hoefde alleen 5 meter naar de container en dat scheelde paar honderd euro! Aanvragen was eenvoudig! Leveren en ophalen ging ook makkelijk.

geweldig

6x besteld. Bij de laatste bestelling ging het totaal mis

Makkelijke communicatie, goed bereikbaar, vriendelijk, coulant

Zie boven

Komen afspraken na.

Bestellen en neerzetten ging perfect. Aanmelden en ophalen loopt gesmeerd. Bedankt voor de goede service.

Heel goed me service

Super geregeld. Snelle levering en ophalen. Chauffeur werkt erg netjes

Perfecte service

Fijne website om te reserveren en volgens afspraak geleverd en opgehaald

Gewoon prima.

Zeer goed geholpen

De plaatsen van de container is super verlopen, de klantenservice heeft echt meegedacht en ervoor gezorgd dat alles goed is gegaan.

Makkelijke website en goede klantenservice!

Makkelijke website en goede klantenservice!

A

A

Fijne container

Alles goed voorbereid zodat de chauffeur zo der al te veel problemen de container netjes kon wegzetten bij de woning.

Alles keurig en netjes volgens afspraak uitgevoerd. Compliment!

Vlotte service

Goede communicatie en vlotte service.

Super service

Snelle levering van de container. In overleg was het zelfs mogelijk om hem aan het einde van de dag weer op te laten halen, zodat hij niet het hele weekend voor de deur zou blijven staan.

verrassend eenvoudig en duidelijk.

Remondis heeft een hele duidelijke website met goede uitleg en prijsoverzicht. Snelle bezorging door vriendelijk personeel.

Makkelijk

Digitale afspraak is zeer goed.

Goed geregeld

Alles goed geregeld Ze komen op de dag dat je aan geeft netjes voor de deur en halen het weer op op de dag van afspraak Was helemaal top geregeld

Top service voor sloopcontainer!

4 keer een containter en geen problem

Aanrader!!

No nonsense, snelle reactie en levering!

Komen afspraak goed na

Snel en juist gebracht tegen een scherpe prijs

Snel geleverd prima chauffeur!!

Snel en gemakkelijk

Snel een container regelen en er wordt daarna adequaat georganiseerd. Top gedaan.

top

alles volgens afspraak!

Galileistraat 18

7131 PE Lichtenvoorde

Over REMONDIS-shop.nl

REMONDIS-shop.nl biedt een snelle, transparante verhuur van afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten zoals bouwafval en grofvuil. Bestel voor 23:59 en ontvang de container de volgende werkdag, inclusief 8 weken huur.