Alles volgens afspraak prettige mensen ook de chauffeurs

Netjes alles goed geregeld

Alles optijdt en netjes geregeld

Nette bezorging

Duidelijke website om de container te bestellen. Levering op de afgesproken plaats, vriendelijke bezorger. Ook 1 vd goedkoopste voor regio Harderwijk!

prima op tijd geleverd.

Aangezien ik op de dag van levering ben opgenomen geweest in het ziekenhuis heb ik er nog weinig gebruik van kunnen maken maar ik ben gelukkig weer thuis. Al met al zal het wat langer duren voordat ik de container vol heb.

Abt Aannemersbedrijf

De container is zeer goed geplaatst, afval kan gemakkelijk worden weggegooid en de service is snel. Projeckt in Haarlem

Snel, goedkoop en betrouwbaar

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Afspraak is afspraak

De container was keurig op afgesproken tijd en zeer kundig geplaatst voor optimale benutting en het vrijhouden van de doorgang.

Precies volgens afspraak

Levering en afhalen precies zoals gevraagd. Zeldzaam tegenwoordig!

Zeer vriendelijke en top medewerker!

Zeer vriendelijke en top medewerker!

prima snel en flexibel

Ik heb louter goede ervaringen met Remondis. Ze zijn behulpzaam, leveren snel en zijn flexibel

Prima, container besteld en gebracht op de afgesproken dag.

Prima container

Goede service, inclusief telefonisch contact. Voor herhaling vatbaar.

Zie tekst.

Zeer tevreden over dit bedrijf ,vriendelijk personeel. Snel gebracht en na een telefoontje de volgende dag weer opgehaald . vriendelijke groet

Container werd weliswaar een dag te vroeg geleverd, maar in goede samenwerking met de chaffeur, die keurig wachten tot dat ik aangekomen was, is de container toch netjes geplaatst. Zeer tevreden klant.

alles in orde

alles in orde

Zo snel, makkelijk en betaalbaar!

Container

Container is prima, maar alleen heel lastig om online te bestellen en te wisselen van Container. Dat zou voor mij een rede zijn om hem bij de volgende keer bij een ander te bestellen

Snelle en correcte levering, mensen die meedenken

Aardige chauffeurs die meedenken over de meest gunstige plaatsing op een op zich lastige plek. Een planner die meedenkt over plaatsing van de container op een moment dat gunstig is voor de uit te voeren werkzaamheden.

Slechte planning slechte service..

Heb op een zaterdag zowel een herplaatsing als een ophaling via de website aangemeld. Vervolgens is de herplaatsing niet goed doorgekomen in het systeem met alle vertraging die daarbij hoort... en het ophalen komen ze met de verkeerde vrachtwagen waardoor ze nog een keer opnieuw op en neer moesten wederom vertraging... Fijn als je monteurs hebt stilstaan. Inmiddels heeft Remondis contact met mij opgenomen en is het duidelijk dat zij kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben. En dat ze ook daadwerkelijk iets doen met de feedback die ze krijgen. Dit waardeer ik enorm en ik ben ervan overtuigd dat mijn beleving een incident was die in de toekomst niet meer zal plaatsvinden. Complimenten aan Remondis.

snel geregeld

een min puntje bij het afhalen ,een beter tijdstip aangeven b.v. in de voormiddag of namiddag nu heb ik van 7 tot 5 moeten wachten.

geweldig

ik ga met fam verhuizen naar julianadorp vandaar de opruiming gr rudolf

Op tijd afgeleverd,aardige chauffeur die de container keurig neerzet zodat je er ook geen last van hebt. Ophalen ook prima ! Zeer tevreden klant!

snel en goed geregeld, containers volgens afspraak neergezet en opgehaald.

snel en goed geregeld, containers volgens afspraak neergezet en opgehaald.

Gewoon goed

Vriendelijke chauffeur zet precies de container op de juiste plaats.

netjes afgeleverd

conform afspraak

Galileistraat 18

7131 PE Lichtenvoorde

Over REMONDIS-shop.nl

REMONDIS-shop.nl biedt een snelle, transparante verhuur van afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten zoals bouwafval en grofvuil. Bestel voor 23:59 en ontvang de container de volgende werkdag, inclusief 8 weken huur.