Kun je wel wat toevertrouwen

Simpel te bestellen en plaatsen volgens afspraak. Communiceren eenvoudig en kijken wat mogelijk is als je vragen hebt over plaatsing en afhalen.

Alles perfect geregeld!

Twee keer een container laten plaatsen snel achter elkaar en elke keer alles perfect geregeld door Remondis. Duidelijke communicatie en klantvriendelijk bedrijf!

Aflevering ging perfect.

Beoordeling kan ik nog niet geven, de container is alleen nog maar afgeleverd. Stuur mij een nieuw beoordelingsformulier als de container is opgehaald.

T0P

Al onze grof vuil in 1x weg,makkelijk een bakkie voor de deur!

Niet professioneel

Chauffeur heeft ongevraagd en zonder overleg met ons de container op het erf geplaatst. Hierbij heeft hij naar onze mening de oprit beschadigd. Ik was gewoon thuis aan het werk en bovendien hadden ze mijn 06 dus dit was allemaal niet nodig geweest. De chauffeur had container ook nog eens zo neer gezet dat hij niet via de achterkant bereikbaar was. We konden er dus niets in kruien.

zeer snel besteld en afgehandeld

Door de webshop was het mogelijk om snel de container te huren, te vullen en weer af te laten voeren. Perfecte afhandeling!

Geen omkijken naar

Vlot gebracht, secuur geplaatst en daarna ook weer stipt en correct opgehaald. Dus zeker een aanrader als je een afvalcontainer nodig hebt.

Gewoon goed!

Container besteld en netjes op de aangegeven dag geleverd. Vriendelijke chauffeur die meedacht over hoe de container te plaatsen.

Snelle en vriendelijke service

Snelle reactie op mijn vragen en goede service, ook rond de feestdagen. Ook mijn specifieke wensen werden serieus genomen en ingevuld. Top!

Container is er op de afgesproken dag en afvoeren gaat netjes

top service

goed bereikbaar en top service

Goede service!

Je wordt altijd snel geholpen, en waar nodig nemen ze vlot en vriendelijk contact met je op. Onduidelijkheden worden snel uitgezocht en opgelost.

Alles top geregeld

Voordelige prijs, prima kwaliteit, snelle levering, vriendelijk personeel, goede service en ook vlot met ophalen van de container

Snelle levering en ophaal service

In goed overleg wordt de container op de plek neergezet. Daarnaast snelle levering en ophaalservice. Erg tevreden

prima service

De container langer mogen staan, in mijn geval geen kosten aan verbonden, prima service.

Geweldige service

Het is eenvoudig om via de webshop alles te regelen. Communicatie verloopt vlot.

Uitstekende service

Container snel en keurig op de gewenste plek neergezet en weer op afroep opgehaald.

Snel, goed en vriendelijke chauffeur!

Snel, goed en op tijd. Vriendelijke chauffeur.

Top!!

Prima ervaring met Remondis. Container moest niet voor onze eigen deur, maar bij de achterburen. In overleg met de chauffeur was dit geen enkel probleem. Een week later, na een mailtje, werd de container weer keurig opgehaald. Hoefde daar niet bij aanwezig te zijn. Dus met 1 woord: TOP!!

snel en zeer efficiënt :)

Ik ben zeer tevreden met uw diensten. Ik ben zeer dankbaar voor het telefonische contact want ik was er niet bij op het moment van installatie en ophalen, maar de heren hebben mijn instructies opgevolgd. :)

goede service

Container gehuurd, op tijd gebracht en ook weer volgens afspraak opgehaald, perfect!

Snel en eenvoudig een container geregeld

Gemakkelijk online besteld, werd op de afgesproken dag geplaatst op de afgesproken plek. Hoefde er zelfs niet voor aanwezig te zijn.

Mijn ervaring was eenmalig.

Middels één telefoontje heb ik een bouwafval container gehuurd voor de periode dat er een verbouwing plaatsvindt in mijn huis.

Galileistraat 18

7131 PE Lichtenvoorde

Over REMONDIS-shop.nl

REMONDIS-shop.nl biedt een snelle, transparante verhuur van afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten zoals bouwafval en grofvuil. Bestel voor 23:59 en ontvang de container de volgende werkdag, inclusief 8 weken huur.