Zeer goed geholpen

Telefonisch zeer goede uitleg en snelle levering

Top bedrijf snelle levering.

'S middags besteld, de volgende dag geleverd

In 1 woord top!!

Een bestelling geplaatst en de dag erna al bericht gehad dat m’n pakketje klaar voor me stond (ik had zelf aangegeven hem op te willen halen). Bij aankomst waren ze helaas een uur met pauze, maar toen ik de jongeman trof en aangaf dat ik meer dan een uur had gereden aarzelde hij niet en wilde hij me meteen helpen. Binnen alles afgehandeld, echt super netjes en behulpzaam! Nogmaals bedankt daarvoor! Bij het pakketje zit een mega leuke strik voor op de het voertuig en de actie van gratis kenteken met naam en rijbewijs is ook fantastisch! Dank voor de geweldige service!

Geweldig product

Met een grote grijns zette deze opa de auto in elkaar voor zijn kleinkinderen. Die glimlach op hun gezicht toen ik heb gaf is onbetaalbaar. vriendelijke groeten TT

Top service met top producten

Snel en gemakkelijk bestellen en super snelle levering. Goed en netjes verpakt en werkt uitstekend

Stevig materiaal, sterke batterij, correcte en snelle levering. Ik raad deze shop aan voor het betere materiaal.

Voor 15:00 besteld, volgende dag geleverd

Snel en correct

Snelle levering, vlot contact voor extra info via mail.

Mooie verrassing voor mn dochtertje en accu gaat verrassend lang mee

Droom van elk kind denk ik. En papa vind het ook leuk. Rijdt zelf ook Mercedes-Benz Actros L 530 LZV

Geweldige service

Very good and powerful car

Kids loves this car, and they already riding their small lambo like it is for real :) I strongly recommend this 24v car for the kids upto 8 years old.

Net op tijd bezorgd Goede comunicatie hia e_mail

Snel bezorgd,

Ik kreeg wat ik verwachtte.

Goed geadviseerd en snel verstuurd

Ik ben erg tevreden met mijn quad

Uitstekend. Alles zat er netjes bij.

Behoorlijk vlugge reacties op mail-vragen

De uitleg rond bestelmogelijkheid was duidelijk en volledig

Super.

Super snelle levering. Super snelle service. En een super coole electrische Buggy. De jongens genieten hier volop van deze prachtige aankoop.

Super snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten, enige min puntje was de beschrijving klopte niet helemaal. Mijn zoontje was super blij met zijn politie auto.

Leuke kinder tractor voor een mooie prijs

Leuke electrisch speelgoed

Snelle en correcte levering helemaal top

Snel

Snel en netjes..

goede service

top

Perfecte service

Snelle levering van batterijen voor kinderqaud

Goede respons en correcte levering. .

Snelle reactie op emails, beloofde levertijd is ook de echte levertijd. Goed verpakt en keurig bezorgt.

Florijnstraat 4

4861 BW Chaam

Over ACCUAUTOSHOP.NL

Accuautoshop.nl en Accuvoertuig.be van E-Funn BV is de grootste professionele aanbieder van Elektrische Kindervoertuigen op accu. Met een enorm aanbod in elektrische; Auto's, Quads, Scooters en Motoren, maar ook Waveboards en Wavescooters en alle toebehoren. Gespecialiseerd in TOP Merken: Mercedes, Audi, Ferrari, Vespa, Lamborghini, Ford, Volvo, Rangerover, Chevrolet, Mini Cooper, BMW, Can Am, Scania, McLaren en Bentley, enz, enz. Showroom/Winkel van ruim 280m2 met meer dan 250 verschillende modellen en een magazijn van ruim 2000m2 met meer dan 7000 stuks direct op voorraad. Tevens een eigen servicewerkplaats en alle technische onderdelen van alle artikelen direct in eigen voorraad, van alle modellen die wij ooit aangeboden hebben. Daarmee garanderen wij vele, vele jaren zorgeloos rijplezier ! Voor vragen of opmerkingen: [email protected] info#accuvoertuig.be Websites: WWW.ACCUAUTOSHOP.NL WWW.ACCUVOERTUIG.BE