Goede aan achaf

Werkt goed de kleine vindt het helemaal geweldig

Alles volgens de site gekomen.

Ziet er prachtig uit, en qau prijs product verhouding een dikke 9.

mooi en perfect

Mijn 3-jarige zoon vond de motor geweldig. Hij is mooi en perfect. Hartelijk dank.

Bestellen super retourneren /ruilen jammer

snel besteld en geleverd.Verder ook keurig ingepakt afgeleverd.Top, maar hoge kosten en veel moeite om te retourneren.İn ons geval was de tracktor te klein anders had ik deze gehouden.

Crossmotortje op accu besteld voor mijn kleinzoon. Snel geleverd . Het product was zoals ze het beschreven hadden en we zijn er zeer tevreden mee. Het enige minpuntje vond ik dat we er " kenteken plaatjes" met naam bij kregen maar die pasten niet op de motor ( waarschijnlijk voor op een auto)

Geweldig!!

Snel geleverd, top bedrijf!!

Goede kwaliteit, snel geleverd

Dit ging om een wave board voor de verjaardag van een kleinzoon. Het was niet al te duur, zag er flitsend uit en werd goed op tijd geleverd in een nette tas. Petje af!

Slecht

2 keer heel goed laaste keer zegen ze dag het pakje afgeleverd is maar er is nieks toe gekomen pakje van meer dan 200 euro spoorloos

Tot nu toe bar en boos

Niks ontvangen en ik moet maar wachten terwijl het niet mijn probleem is.

Alleen maar lof

Mooi snel geleverd helemaal geen beschadiginven niks. Mijn kleindochter is super blij met haar nieuwe kar.

I was very satisfied with my purchase

I bought a kids’ car as a present and it was a huge success. The baby was happy, the parents were happy, and I was happy too. Great quality and a smooth experience overall. Highly recommended!

Goede kwaliteit van de auto - zeer matige handleiding

Verrast over de kwaliteit van de auto, ziet er goed uit en uiteindelijk ook goed werkend. Geen 10 of 5 sterren omdat de handleiding in erg "Chinees Engels" is geschreven. Vooral de handleiding om de Remote Control the koppelen was erg slecht en in minuscuul kleine lettertjes geschreven. Daarnaast stond in diezelfde handleiding niet duidelijk dat je op de auto zelf een knop moest omzetten om de Remote Control te laten werken. Dus dat is een feedback puntje waar veel mensen denk ik wat aan zouden hebben als dat verbeterd wordt.

Goeden ervaringen

Levert snel en makkelijk in elkaar te zetten. Ze zijn er blij mee

Onderdeel ontbrak

De stang ontbrak in het pakketje. Gelukkig snel opgelost

Mooie scooter en snel geleverd

Voldeed volledig aan de beschrijving, goed verpakt en eenvoudig zelf te monteren onderdelen.

Haperingen bij het product.

Wanneer ik de wagen had gemonteerd en aalles had aangesloten bleek dat de bedrading soms haperde,ook het stuur kregen we er niet perfect opgeduwd en ook het klepje van de batterylader blijft openstaan,het spijt me jullie dit te moeten meedelen want jullie krijgen een goede score en ik hoop dat jullie dat ook houden,misschien dat we een slecht pakket hebben ontvangen,we wensen jullie alvast een fijne kerst en gelukkige eindejaars feesten toe,grts Patrick Elsen uit Belgie.

Defect voertuig ontvangen

Helaas voertuig defect ontvangen

Mijn pakket niet ontvangen

Zeer slechte ervaring. Bestelling geplaatst en betaald, maar nooit ontvangen. Volgens het bedrijf zou het pakket zijn afgeleverd aan een “vrouwelijke ontvanger”, terwijl ik niets heb gekregen. Er wordt niet gereageerd op e-mails en er is geen enkele oplossing geboden. Tot op heden geen levering en geen terugbetaling. Absoluut niet betrouwbaar.

Zalig

Mijn zoon vind het de max

Goede kwaliteit snelle levering

Goede kwaliteit snelle levering

Helemaal prima! Alles klopt de verpakking de uitvoering het resultaat is uitstekend

Slechtse

Heb iets gekocht nooit gekregen en mijn gwld ook niet terug ben suoer boos

Snelle service, vriendelijke personeel, zeer goed geholpen!

Personeel is heel behulpzaam en vriendelijk! Mijn kleinzoon was super blij met zijn autootje die gemonteerd was en kant en klaar om af te geven! Bedankt!

Super blij!

De auto is makkelijk in elkaar te zetten. Het kost je wel even een beetje tijd en moeite, maar toen hij klaar was. Konden mijn zoon en dochter er niet genoeg van krijgen! Hiermee krijg je echt alle ogen op je gericht wanneer je buiten loopt met de auto.

Super snelle en goede levering

Florijnstraat 4

4861 BW Chaam

Over ACCUAUTOSHOP.NL

Accuautoshop.nl en Accuvoertuig.be van E-Funn BV is de grootste professionele aanbieder van Elektrische Kindervoertuigen op accu. Met een enorm aanbod in elektrische; Auto's, Quads, Scooters en Motoren, maar ook Waveboards en Wavescooters en alle toebehoren. Gespecialiseerd in TOP Merken: Mercedes, Audi, Ferrari, Vespa, Lamborghini, Ford, Volvo, Rangerover, Chevrolet, Mini Cooper, BMW, Can Am, Scania, McLaren en Bentley, enz, enz. Showroom/Winkel van ruim 280m2 met meer dan 250 verschillende modellen en een magazijn van ruim 2000m2 met meer dan 7000 stuks direct op voorraad. Tevens een eigen servicewerkplaats en alle technische onderdelen van alle artikelen direct in eigen voorraad, van alle modellen die wij ooit aangeboden hebben. Daarmee garanderen wij vele, vele jaren zorgeloos rijplezier ! Voor vragen of opmerkingen: [email protected] info#accuvoertuig.be Websites: WWW.ACCUAUTOSHOP.NL WWW.ACCUVOERTUIG.BE