Zalig

Mijn zoon vind het de max

Goede kwaliteit snelle levering

Goede kwaliteit snelle levering

Helemaal prima! Alles klopt de verpakking de uitvoering het resultaat is uitstekend

Slechtse

Heb iets gekocht nooit gekregen en mijn gwld ook niet terug ben suoer boos

Snelle service, vriendelijke personeel, zeer goed geholpen!

Personeel is heel behulpzaam en vriendelijk! Mijn kleinzoon was super blij met zijn autootje die gemonteerd was en kant en klaar om af te geven! Bedankt!

Super blij!

De auto is makkelijk in elkaar te zetten. Het kost je wel even een beetje tijd en moeite, maar toen hij klaar was. Konden mijn zoon en dochter er niet genoeg van krijgen! Hiermee krijg je echt alle ogen op je gericht wanneer je buiten loopt met de auto.

Super snelle en goede levering

Beveel accuzuto zeker aan

Zeer vriendelijke mensen goede service word goed geholpen daar en krijgen ook goede uitleg over de producten .

Uitstekend !

Uitstekend !

A+ Service, Top producten

Blij met de elektirische auto!

Snel en compleet geleverd helemaal top. Kleinkind weer blij

geweldig

snelle levering leuk spul

Vandaag besteld en tot mijn verbazing had ik mijn pakket de volgende dag al in huis. Motorfiets komt met gemakkelijke stappen om in elkaar te zetten. Goede kwaliteit. Vanaf de motorfiets kan je muziek laten spelen, lichtjes en geluiden, ... Er kwam gratis een nummerplaat mee maar op de motorfiets was er geen plaats om ze erop te plakken wat een beetje spijtig was. Maar beste cadeau die ik ooit heb gekocht, mijn neefje vond het geweldig en speelt er heel de dag mee.

Super goede service!

Ik heb een mooie Bentley voor mijn kleinzoon besteld en is ook meteen keurig netjes verzonden. Door een slechte dag van de DHL chauffeur die waarschijnlijk geen zin had kreeg ik een niet thuis bericht terwijl ik wel thuis was en het pakket zou worden teruggestuurd naar accuautoshop en ik moest maar contact met hun opnemen. Kirsten en de rest van het team van accuautoshop hebben me super goed geholpen en dankzij hun kon ik de auto nog op tijd (voor verjaardag) ophalen bij DHL zelf. Super goede service! Enorm bedankt

Top auto’s

Helemaal compleet in detail.

Goede en snelle levering

Heb na diverse keren bellen en mailen , na 2 maanden nog geen kenteken

Had een Mercedes CLA besteld voor onze kleindochter, die nog geboren moest worden. Zodra we haar naam wisten zouden we de beloofde kentekenstickers ontvangen. Helaas heb ik steeds de belofte gekregen dat ze verstuurd zijn, maar heb na 2 maanden nog steeds niets ontvangen .

De kleine was er helemaal blij mee

Geen gezeik, top service.

Dat dus.

Heel behulpzaam

Heel correct, antwoord snel en is heel behulpzaam.

Wat een goeie service! Er miste een onderdeel dit is netjes direct naar ons toe gestuurd. Ons zoontje is heel blij met de auto, kwaliteit is goed accu na een week nog niet leeg. We zijn blij met deze keuze!

Slecht en krijg ook geen cont

20 sept een bestelling gedaan en nog niet in huis

Snel verstuurd en goed stevig verpakt

Snel verstuurd, stevig verpakt op een pallet, werd met een vrachtwagen van dhl bezorgd! Verzendkosten zijn wel hoog door deze manier van versturen!

Goede en snelle service!

Bestelling op zondag geplaatst en op woensdag werd deze al geleverd!

Super advies en service

Florijnstraat 4

4861 BW Chaam

Over ACCUAUTOSHOP.NL

Accuautoshop.nl en Accuvoertuig.be van E-Funn BV is de grootste professionele aanbieder van Elektrische Kindervoertuigen op accu. Met een enorm aanbod in elektrische; Auto's, Quads, Scooters en Motoren, maar ook Waveboards en Wavescooters en alle toebehoren. Gespecialiseerd in TOP Merken: Mercedes, Audi, Ferrari, Vespa, Lamborghini, Ford, Volvo, Rangerover, Chevrolet, Mini Cooper, BMW, Can Am, Scania, McLaren en Bentley, enz, enz. Showroom/Winkel van ruim 280m2 met meer dan 250 verschillende modellen en een magazijn van ruim 2000m2 met meer dan 7000 stuks direct op voorraad. Tevens een eigen servicewerkplaats en alle technische onderdelen van alle artikelen direct in eigen voorraad, van alle modellen die wij ooit aangeboden hebben. Daarmee garanderen wij vele, vele jaren zorgeloos rijplezier ! Voor vragen of opmerkingen: [email protected] info#accuvoertuig.be Websites: WWW.ACCUAUTOSHOP.NL WWW.ACCUVOERTUIG.BE