Geweldige roze Vespa gekocht voor de.

Geweldige roze Vespa gekocht voor de verjaardag van mijn dochter. Communicatie was super vlot via de mail en de volgende dag werd het meteen geleverd. Top, top, top!

Bestelling was niet helemaal goed.

Bestelling was niet helemaal goed doorgekomen. Ze hebben direct contact opgenomen en het is dezelfde dag nog verzonden. Super service!

Wagen was niet gemonteerd en dit werd.

Wagen was niet gemonteerd en dit werd wel gevraagd is ook beschadigd wel vlot opgestuurd

Betrouwbare website en zeer goede.

Betrouwbare website en zeer goede service.

Snelle verzending

Snelle verzending. Goed verpakt en netjes bezorgd

De levering ging extra vlot we hebben.

De levering ging extra vlot we hebben nog geen tijd gehad voor in1 te zetten wel uitgepakt

Gezamenlijk een cadeau besteld maar.

Gezamenlijk een cadeau besteld maar nooit geleverd. Ondanks dat wij meerdere keren naar een oplossing gezocht hebben helaas niks geen tegemoetkoming. Als kers op de taart ook nog online beschuldigd worden als dief al met al zeer teleurstellend en geen tractor voor onze kleine vriend. Voor ons nooit meer weer . Dit pakket kan zeer zeker voor de deur zijn gezet dat betwijfel ik ook niet. Maar er is niks door ons ontvangen en de handtekening is een streepje. De oplossing om de auto op te halen in de winkel is voor ons zeker 4 uur rijden . Jullie weten dat jullie fout zitten hier in dus ook na jullie reactie zeer teleurstellend. Vooral iemand openbaar voor dief uitmaken vind ik zeer kwalijk vandaar ook een slechte beoordeling. Wat ik zelf liever anders had gezien

Mooie tractor

Snelle levering, mooie tractor. Ook twee voertuigen laten maken top service ze doen het weer super!

Goede info op mijn vraag

Goede info op mijn vraag. Snel beantwoord en snelle levering

Bestelling na twee dagen geleverd

Geweldige levering fijn op tijd eenling jammer moesten hem zelf aan eenzetten

Snelle levering en goede prijs!

Snelle levering en goede prijs!

Tevreden

Snelle levering , makkelijk te monteren .

Makkelijk en snelle levering

Makkelijk en snelle levering

Prima webshop

Prima webshop, op tijd geleverd. Opbouw karretje voor hoverboard besteld. Montage instructies vrij onduidelijk, dat zou een verbeterpuntje zijn. Verder niets te klagen.

Mooie auto netjes geleverd alles werkt.

Mooie auto netjes geleverd alles werkt naar behoren kan niet wachten om hem aan onze kleindochter te geven als ze jarig is

Waardeloos

Auto gekocht voor ruim 400 euro, meermaals contact opgenomen zowel telefonisch als per mail, maar structureel geen respons. Auto defect ontvangen, stuurt niet naar beide kanten. Ik raad het af om hier ook maar iets te kopen!

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering. min puntje, de sticker van het merk plakte omgekeerd langs de voorkant.

Prima autotje voor de kleine man.

Prima autotje voor de kleine man. Makkelijk in elkaar te zetten en ik vind dat de accu erg lang mee gaat

Top service met top kwaliteit

Top service met top kwaliteit

Honda kindermotor besteld

Honda kindermotor besteld. Alles goed geregeld. Motor werkt goed en de kleine is er erg blij mee.

Snel geleverd en super mooie auto

Snel geleverd en super mooie auto Mijn baby geniet er al helemaal van

Super snelle levering

Super snelle levering, mooie auto's

Leuke auto voor een redelijke prijs

Leuke auto, volgende werkdag al geleverd inclusief stickers en rijbewijs. Een redelijke prijs vergeleken met andere sites. In elkaar zetten kostte wel wat moeite door de wat vage Engelstalige gebruiksaanwijzing. Maar het eindresultaat mag er wezen.

Het super goed en snel geleverd

Het super goed en snel geleverd

Alles dik in orde

Super snelle levering, alles in perfecte staat aangekomen! Heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen!

Florijnstraat 4

4861 BW Chaam

Over ACCUAUTOSHOP.NL

Accuautoshop.nl en Accuvoertuig.be van E-Funn BV is de grootste professionele aanbieder van Elektrische Kindervoertuigen op accu. Met een enorm aanbod in elektrische; Auto's, Quads, Scooters en Motoren, maar ook Waveboards en Wavescooters en alle toebehoren. Gespecialiseerd in TOP Merken: Mercedes, Audi, Ferrari, Vespa, Lamborghini, Ford, Volvo, Rangerover, Chevrolet, Mini Cooper, BMW, Can Am, Scania, McLaren en Bentley, enz, enz. Showroom/Winkel van ruim 280m2 met meer dan 250 verschillende modellen en een magazijn van ruim 2000m2 met meer dan 7000 stuks direct op voorraad. Tevens een eigen servicewerkplaats en alle technische onderdelen van alle artikelen direct in eigen voorraad, van alle modellen die wij ooit aangeboden hebben. Daarmee garanderen wij vele, vele jaren zorgeloos rijplezier ! Voor vragen of opmerkingen: [email protected] info#accuvoertuig.be Websites: WWW.ACCUAUTOSHOP.NL WWW.ACCUVOERTUIG.BE