Top snel geleverd

Top snel geleverd

Leuke auto

Leuke auto, zat een naam kenteken sticker en een strik!

Snelle levering. Alles in orde.

Quad gekocht voor mijn zoon had een.

Quad gekocht voor mijn zoon had een probleempje maar dit werd snel opgelost. Al met al een top quad en top service!

Ervaring zeer goed het is snel en netjes bezorgd

Hij is heel erg leuk en stoer onze kleindochters zijn er zo blij mee als ze aan mijn vragen noem ik jullie want van ons een hele dikke 5

Snelle oplossing voor probleem

Er ontbraken twee elektromotoren bij de quad. Na een telefoontje was dit opgelost en ze werden super snel nagezonden. Topbedrijf!

Ik heb het gemonteerd besteld en het is.

Ik heb het gemonteerd besteld en het is erg jammer dat er geen optie is om het gemonteerd thuis te ontvangen

Het pakket is veilig aangekomen en op.

Het pakket is veilig aangekomen en op tijd

Snelle levering Goede kwaliteit Compleet geleverd kenteken rijbewijs

Het aangekocht voertuig voldoet perfect.

Het aangekocht voertuig voldoet perfect aan de beschrijving en aan onze wensen. Het verloop en de verzorging van de verzending was TOP. Zeer tevreden over de ganse lijn.

Dat de levering langer duurt dan beloofd.

Het heeft lang geduurd voor de levering te ontvangen.

Snelle levering mooi product

Snelle levering mooi product

Super snel

Super snel, top bedrijf!

Werd goed geholpen toen dhl mijn pakket.

Werd goed geholpen toen dhl mijn pakket niet bezorgd. Tot bedrijf leuke auto Audi rs6 in roos.

Superblij mee.levering zeer snel en.

Superblij mee.levering zeer snel en alles goed beschreven.

Snelle verzending

Mooie artikelen en snelle verzending! Fantastisch! ????

Snelle levering en 100% waar voor je geld

Super snelle levering ondanks sinterklaasdrukte. Helemaal gaaf

Super snel geleverd

Super snel geleverd! We moeten het autootje nog in elkaar zetten....dat wel. Maar ben hoopvol dat dat ook goed is.

alles perfect en vlot verlopen

Alles vlot verlopen en de elektrische kinderquad cyclone is echt een aanrader!

Goed en lekker snel

Goed en lekker snel

Fijne ervaring

Fijne ervaring

Mijn bestelling was er vlug en het was.

Mijn bestelling was er vlug en het was allemaal in orde

Het opgegeven adres klopte niet helemaal. Dit hebben ze op tijd voor mij veranderd. En een snelle levering.

Past perfect en werkt goed

Past perfect en werkt goed

Florijnstraat 4

4861 BW Chaam

Over ACCUAUTOSHOP.NL

Accuautoshop.nl en Accuvoertuig.be van E-Funn BV is de grootste professionele aanbieder van Elektrische Kindervoertuigen op accu. Met een enorm aanbod in elektrische; Auto's, Quads, Scooters en Motoren, maar ook Waveboards en Wavescooters en alle toebehoren. Gespecialiseerd in TOP Merken: Mercedes, Audi, Ferrari, Vespa, Lamborghini, Ford, Volvo, Rangerover, Chevrolet, Mini Cooper, BMW, Can Am, Scania, McLaren en Bentley, enz, enz. Showroom/Winkel van ruim 280m2 met meer dan 250 verschillende modellen en een magazijn van ruim 2000m2 met meer dan 7000 stuks direct op voorraad. Tevens een eigen servicewerkplaats en alle technische onderdelen van alle artikelen direct in eigen voorraad, van alle modellen die wij ooit aangeboden hebben. Daarmee garanderen wij vele, vele jaren zorgeloos rijplezier ! Voor vragen of opmerkingen: [email protected] info#accuvoertuig.be Websites: WWW.ACCUAUTOSHOP.NL WWW.ACCUVOERTUIG.BE