Auto besteld en nooit ontvangen

Auto besteld en nooit ontvangen En geen geld terug Aanvulling: U geeft in uw antwoord aan dat volgens tracking het pakket bij ons is afgeleverd. Graag ontvangen wij een bewijs van hiervan, zoals handtekening voor ontvangst, rittenregistratie van de bezorger. Wij hadden elkaar telefonisch gesproken en duidelijk uitgelegd dat het om een verjaardagscadeau ging en als deze niet binnen de gewenste datum binnen zou zijn deze niet meer nodig was. Dus waarom vindt u dit vreemd?? Wij hebben niet twee dagen gewacht met het melden, maar dezelfde dag contact opgenomen met DHL. Tevens hebben wij camerabeelden van twee cameras waarop te zien is dat de bezorger op de afleverdatum nooit langs is geweest. Deze beelden zijn gedeeld met DHL. Wij hebben voor het laatst een mail van jullie ontvangen op 6 oktober, daarna niets meer van jullie vernomen. Wij vinden het heel erg vervelend dat u onze review heeft gerapporteerd!!! Indien u niet binnen drie dagen het geld terug stort, dan gaan wij juridische stappen ondernemen.

Snelle levering topkwaliteit

Snelle levering , goed verpakt en topkwaliteit !

Voor mij de perfectie op alle vlakken!

Zeer goede communicatie, Vlotte verzending, Prijs=kwaliteit zeer goed! +++

Vlotte communicatie via de mail

Vlotte communicatie via de mail. Jammer dat de telefoon nummer niet werkt.

Er zaten krasjes en deukjes op de auto.

Er zaten krasjes en deukjes op de auto.

Precies wat ik verwacht had

Goed en duidelijk website

Goed en duidelijk website, krijgt wat je besteld hebt, en is snel geleverd. Kortom, gewoon een goed eerlijk betrouwbare winkel/webshop Aanrader

Erg goed geholpen.

Erg goed geholpen. Zeer deskundig personeel.

Had de verkeerde accu en accu lader.

Had de verkeerde accu en accu lader besteld. Hadden keurig opgebeld of dat het voor mijn vorige bestelling was als dat zo was zou het niet passen. Toen hebben ze keurig de juiste accu en lader omgezet en geleverd. Super

Top service! Next day delivery! Helemaal geweldig.

Goede auto!

Goede auto!

Helemaal TOP!!!

Helemaal TOP!!!

Super bedrijf

Hele leuke auto

Hele leuke auto! Makkelijk in elkaar te zetten

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service. Makkelijk dat je met Afterpay kunt betalen!

Snel geleverd en was makkelijk in.

Snel geleverd en was makkelijk in elkaar te zetten, en goede prijs kwaliteit verhouding

Leuke sticker!

Leuke sticker!

Audi RS6 gekocht

Audi RS6 gekocht. Super mooi ding, staat prachtig naast mijn eigen auto?? Snel geleverd met duidelijke instructies erbij. Kenteken en de strik maakten het natuurlijk helemaal af.

Ze hebben snelle levering!

Ze hebben snelle levering! Alleen vond ik dat de stickers niet goed op geplakt waren. Ook zaten er kleine beschadigingen op. Hij rijdt wel onwijs fijn voor de kleine en hij geniet er van!

Er waren plekken verf die weg waren.

Er waren plekken verf die weg waren hebben fotos van genomen

Geweldig Hele snelle en keurige levering. We zijn onzettend enthousiast, auto is echt super, zoveel oog voor details. Ik als oma heb deze voor mijn kleindochter besteld voor haar 1e verjaardag. Er kan dan al in gereden worden, omdat er voor nu gebruik kan worden gemaakt vd afstandsbediening en als ze ouder is, kan ze er zelf mee rijden.

Mercedes

Hele fijne ervaring Super fijn bezorgd bij ons Helemaal top alles in orde Echt een aanrader voor iedereen

Keurig verpakt en bezorgd

Keurig verpakt en bezorgd

Snelle levering. Goed verpakt met de extra batterij, hoes en nummerplaten. Batterij reeds opgeladen. Top

Duurde beetje lang tot dat die.

Duurde beetje lang tot dat die aankwam+niet zo goede kwaliteit

Florijnstraat 4

4861 BW Chaam

Over ACCUAUTOSHOP.NL

Accuautoshop.nl en Accuvoertuig.be van E-Funn BV is de grootste professionele aanbieder van Elektrische Kindervoertuigen op accu. Met een enorm aanbod in elektrische; Auto's, Quads, Scooters en Motoren, maar ook Waveboards en Wavescooters en alle toebehoren. Gespecialiseerd in TOP Merken: Mercedes, Audi, Ferrari, Vespa, Lamborghini, Ford, Volvo, Rangerover, Chevrolet, Mini Cooper, BMW, Can Am, Scania, McLaren en Bentley, enz, enz. Showroom/Winkel van ruim 280m2 met meer dan 250 verschillende modellen en een magazijn van ruim 2000m2 met meer dan 7000 stuks direct op voorraad. Tevens een eigen servicewerkplaats en alle technische onderdelen van alle artikelen direct in eigen voorraad, van alle modellen die wij ooit aangeboden hebben. Daarmee garanderen wij vele, vele jaren zorgeloos rijplezier ! Voor vragen of opmerkingen: [email protected] info#accuvoertuig.be Websites: WWW.ACCUAUTOSHOP.NL WWW.ACCUVOERTUIG.BE