Snelle levering en alles volgens.

Snelle levering en alles volgens afspraak. Ik heb geen aanmerkingen

Ik had eerst contact gehad, super netjes en duidelijke informatie gehad en vervolgens de accu's besteld die geadviseerd werden, elektrische speelgoed auto van kleindochter rijd weer super en lang.

Snel bezorgd

Snel bezorgd. Bedankt

De auto is snel aangekomen

De auto is snel aangekomen, en alles naar gewenst is.

Geen klachten alles was goed geregeld

Geen klachten alles was goed geregeld

snelle bezorging.

snelle bezorging. makkelijk in elkaar te zetten. Superleuke auto en niet heel duur.

Product helemaal het einde

Product helemaal het einde! Papa vind t nog net iets leuker dan kind zelf.

Zeer tevreden.

Ondanks dat we de elektrische auto in de laatste week van December hebben besteld, was hij binnen 2 dagen bezorgd. Mooi op tijd voor de verjaardag van mijn zoon. Alles is mooi en netjes afgehandeld. We zijn tevreden met de elektrische auto. Mooie verjaardagscadeau. Een betrouwbare bedrijf.

Echt top! Kinder helmpje besteld en de volgende dag gelijk in huis met de juiste maat volgens de website.

Aanrader.

Hele snelle levering en de auto is echt top! Rijbewijsje ziet er ook echt uit.

Snelle levering netjes verpakt

Snelle levering netjes verpakt

Doen wat ze zeggen

Doen wat ze zeggen, en altijd telefonische bereikbaar voor service vragen

Artikel en verzending conform afspraak!

Artikel en verzending conform afspraak!

Op tijd , goede product

Goede bezorging op tijd , goede product

Goed product

goeie service

.vv vhvurevmuyg

Leuke autos

Dat is die site om autos te bestellen

snelle levering,degelijke.

snelle levering,degelijke kwaliteit,eerlijke prijs!

Super 100 goud rijden,%

Super 100 goud rijden,%

Aanrader als je een elektrische auto of ander accu voertuig zoekt

Vooraf gebeld voor informatie over de te bestellen auto, zeer vriendelijk te woord gestaan en tijd voor mij genomen ondanks dat het de laatste dagen voor kerst was.

Levert snel

Levert snel, goede service als je vragen hebt. Hebben een quad een tijd geleden gekocht en een nieuwe lader want die was gesneuveld (door onszelf). Echt een aanrader, goede producten.

Elektrische kinderscooter voor onze.

Elektrische kinderscooter voor onze kleindochter hier gekocht, zeer goede prijs ,snel geleverd, onze kleindochter was super blij! Ook het rijbewijsje en de kentekensticker met naam erop was echt heel leuk.

Tr�s satisfaite

Waouh Quel site commander le 22 decembre en plein dans les f�tes re�u le lendemain matin Splendide beau materiel Vous pouvez commander sans hesitation

Hele snelle levering

Hele snelle levering. En op voorraad ook nog

Zeer te vreden

Goed en netjes verzorgd. Prijs kwaliteit in balans en snelle levering. Zeker een aanrader!!

Florijnstraat 4

4861 BW Chaam

Over ACCUAUTOSHOP.NL

Accuautoshop.nl en Accuvoertuig.be van E-Funn BV is de grootste professionele aanbieder van Elektrische Kindervoertuigen op accu. Met een enorm aanbod in elektrische; Auto's, Quads, Scooters en Motoren, maar ook Waveboards en Wavescooters en alle toebehoren. Gespecialiseerd in TOP Merken: Mercedes, Audi, Ferrari, Vespa, Lamborghini, Ford, Volvo, Rangerover, Chevrolet, Mini Cooper, BMW, Can Am, Scania, McLaren en Bentley, enz, enz. Showroom/Winkel van ruim 280m2 met meer dan 250 verschillende modellen en een magazijn van ruim 2000m2 met meer dan 7000 stuks direct op voorraad. Tevens een eigen servicewerkplaats en alle technische onderdelen van alle artikelen direct in eigen voorraad, van alle modellen die wij ooit aangeboden hebben. Daarmee garanderen wij vele, vele jaren zorgeloos rijplezier ! Voor vragen of opmerkingen: [email protected] info#accuvoertuig.be Websites: WWW.ACCUAUTOSHOP.NL WWW.ACCUVOERTUIG.BE