In 1 woord supper site

In 1 woord supper site Snelle levering Ook kwa emails gelijk bricht trug Als je een mail stuurt Al met al dus zeker 5 sterren waard

Super geregeld

Alles netjes en volgens afspraak geregeld, en het te veel betaalde geld netjes terug gestort.

Fijne snelle service

Ontzettend fijn contact gehad met de klantenservice. Er werd snel gereageerd en goed mee gedacht waardoor we snel en goed zijn geholpen.

Is perfect ??

Is perfect ??

alles zoals beschreven

alles zoals beschreven , eenvoudig te monteren , nummer plaat sticker was alleen te groot voor ons model

Super goed en snel geleverd. Duidelijke instructies en alles perfect geregeld

Wij zijn heel tevreden over.

Wij zijn heel tevreden over Accuautoshop! Ieder kleinkind van ons krijgt op zijn eerste verjaardag een Auto! Wij hebben inmiddels 7 kleinkinderen dus dat zijn er al een paar! Het was vorig jaar ook te zien bij omroep brabant toen ze op mijn 60e verjaardag allemaal met hun auto langs kwamen. groeten Antoon van der Westen

Ging top netjes mail gekregen van de.

Ging top netjes mail gekregen van de bestelling dan nog mail wanneer het bezorgd werd en het wave board super mooi ding mijn kleinzoon krijgt hem Zondag voor zijn verjaardag dus hij is nog niet gebruikt

Zeer vriendelijke man

Zeer vriendelijke man. Het was voor ons een uurtje rijden maar zeker de moeite om tot daar te rijden. De kinderen mochten de motor eerst even testen. Een heel degelijke uitleg gekregen!

Top bedrijf

Top bedrijf! Super service en duidelijke uitleg. Ook na aankoop alle vragen vriendelijk en duidelijk beantwoord! Heel blij met de aankoop bij dit bedrijf.

Snel verzonden en gunstige prijzen

Snel verzonden en gunstige prijzen. De verzendkosten zijn wel weer aan de hoge kant.

duidelijke website snelle levering en.

duidelijke website snelle levering en alles in orde.

Super snelle levering en in goede.

Super snelle levering en in goede kwaliteit we zijn blij top

Vlugge correcte levering

Vlugge correcte levering

Veel keus

Veel keus, waardoor we voor onze kleinzoon de beste keus hebben gemaakt. Hij is nog niet jarig, daarom staat de range rover nog ingepakt. We hebben er alle vertouwen in dat het goed is. Snelle levering en betaalbaar.

Telefonisch goed bereikbaar,goed advies.

Telefonisch goed bereikbaar,goed advies en snelle levering

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!

Goede ervaringen met e-funn.

Goede ervaringen met e-funn accuvoertuigen Het onthaal was zeer vriendelijk, we werden snel geholpen en de hersteller was professioneel. De herstellingen werden uitgevoerd zoals afgesproken:we kregen vooraf een raming van de kosten. De afgesproken herstellingsdatum werd gerespecteerd en we kregen netjes bericht om af te halen.Ook het kostenplaatje viel mee.De auto's waren goed hersteld.

Snelle verzending

Snelle verzending

Top en snel !

Top en snel geregeld!

Hele leuke auto voor mijn zoontje.

Hele leuke auto voor mijn zoontje gekocht. Goede kwaliteit.

Heel erg tevreden

Goed en behulpzaam telefonisch advies gekregen.Bestellen ging daarna eenvoudig en supersnelle levering.

Super leuke scooter ????

Super leuke scooter voor mijn dochtertje gekocht....!!!! Super snel geleverd ook en leuke strik + rijbewijs + kentekenplaten met haar naam erop en dat allemaal voor een mooie prijs...!! Zeker een aanrader dus...!!

Superservice

Superservice, zeteltje kleine beschadiging en na contact meteen een nieuwe geplaatst .

Florijnstraat 4

4861 BW Chaam

Over ACCUAUTOSHOP.NL

Accuautoshop.nl en Accuvoertuig.be van E-Funn BV is de grootste professionele aanbieder van Elektrische Kindervoertuigen op accu. Met een enorm aanbod in elektrische; Auto's, Quads, Scooters en Motoren, maar ook Waveboards en Wavescooters en alle toebehoren. Gespecialiseerd in TOP Merken: Mercedes, Audi, Ferrari, Vespa, Lamborghini, Ford, Volvo, Rangerover, Chevrolet, Mini Cooper, BMW, Can Am, Scania, McLaren en Bentley, enz, enz. Showroom/Winkel van ruim 280m2 met meer dan 250 verschillende modellen en een magazijn van ruim 2000m2 met meer dan 7000 stuks direct op voorraad. Tevens een eigen servicewerkplaats en alle technische onderdelen van alle artikelen direct in eigen voorraad, van alle modellen die wij ooit aangeboden hebben. Daarmee garanderen wij vele, vele jaren zorgeloos rijplezier ! Voor vragen of opmerkingen: [email protected] info#accuvoertuig.be Websites: WWW.ACCUAUTOSHOP.NL WWW.ACCUVOERTUIG.BE