wees gewaarschuwd ??!

Nou ik hoop inderdaad dat niemand dat jullie na doet om op zulke manieren een positieve reactie te krijgen. Niemand heeft gezegd dat wij niet geholpen willen worden? Volgens mij vragen wij om een degelijke oplossing en krijgen wij die niet van jullie, dus willen wij niet geholpen worden of willen jullie niet helpen?

Auto werkt na minder dan een jaar al.

Auto werkt na minder dan een jaar al niet meer, nieuwe accu aangeschaft maar ook dit is het probleem niet. Hulp van de klantenservice is ver te zoeken, ik kreeg een nieuwe startknop maar daarna niets meer gehoord. Erg teleurgesteld want het is niet goedkoop.

Snelle levering en een goede service

Snelle levering en een goede service

Snelle en netjes geleverd

Snelle en netjes geleverd. En zeer goede service.

Super goede service

Altijd een super snelle reactie, je wordt super goed geholpen. En een mega snelle levering. De 2ling zijn overigens ook super blij met hun roze Bentley

Verkeerde bestelling

Verkeerd produkt besteld maar na telefonisch contact prima geholpen door vriendelijk personeel. Een goed en correct bedrijf waarbij ik nog bestellingen ga plaatsen

Fantastische spullen

Fantastische spullen! Wij doen al ruim 6 jaar met de Ferrari, afgelopen zomer gong de accu wat achteruit en vroeg ik via de chat om hulp voor een nieuwe accu. Super geholpen!!

super

super service!

Een woord super.

Zeer vriendelijke personeel, en helpen na wat voor jou en de kleine het beste is. Ze hebben van alles, dus keuze zat. Van accu auto's tot scooter tot quats ect. Zeer mooie prijzen dus voor elke portomonee iets. Een woord super dus. Zeer vriendelijke personeel, en helpen na wat voor jou en de kleine het beste is. Ze hebben van alles, dus keuze zat. Van accu auto's tot scooter tot quats ect. Zeer mooie prijzen dus voor elke portomonee iets. Een woord super dus.

Een leuke shop met een grote variatie.

Een leuke shop met een grote variatie aan alles op wielen voor de kleintjes.

Leuke acties !!!?? nu nog winnen??

Leuke acties !!!?? nu nog winnen??

Echt een geweldige scooter

Hij is mega leuk! Dochter is echt een diva op haar Vespa!

Goede service.

Snelle service En alles netjes verpakt. Top !

Een zeer goed

Een zeer goed Bedrijf met goede voorraad

Accu auto

Half jaar geleden een accu auto gekocht. De Mercedes A klasse AMG. Geweldige auto, lekker groot en zeker waar voor je geld. De lichten doen het helaas niet en de weg naar de klantenservice was mij te lang. Verder een prima auto! Me dochtertje speelt er leuk mee

Top echt een leuke winkel ook leuke.

Top echt een leuke winkel ook leuke aanbiedingen voor een leuke prijsje ??

mooie scooters hebben jullie

mooie scooters hebben jullie

Doe tot nu toe nog mee met elke.

Doe tot nu toe nog mee met elke winactie. Nu maar hopen dat we een keer geluk hebben??. Blijf het leuke acties vinden, dus super goed dat ze dit doen.

De autos ?? zien er geweldig uit ik.

De autos ?? zien er geweldig uit ik weet alleen nog niet hoe ze rijden want ik heb er nog niet 1 ik hoop er snel 1 te winnen voor mijn kleinkinderen die zullen het wel geweldig vinden. Daarna wil ik best een recensie schrijven ??

Klantenservice

Klantenservice reageert erg snel en kreeg gelijk een nieuw onderdeel opgestuurd.

Super service

Super service! Heel tevreden over en de auto is helemaal het einde!

Zeer tevreden, snelle service !

Goede kwaliteit speelgoed en leuke.

Goede kwaliteit speelgoed en leuke acties

Alleen maar lof

Alleen maar lof, doorgaan zo ??

Ik heb er geen ervaring mee

Ik heb er geen ervaring mee, maar ik zou het Geweldig vinden als ik er eentje zou winnen voor m,n neefjes Guus en Ties. Hoop een keertje geluk te hebben voor de jongens, de auto,s zijn allemaal GEWELDIG.

Florijnstraat 4

4861 BW Chaam

Over ACCUAUTOSHOP.NL

Accuautoshop.nl en Accuvoertuig.be van E-Funn BV is de grootste professionele aanbieder van Elektrische Kindervoertuigen op accu. Met een enorm aanbod in elektrische; Auto's, Quads, Scooters en Motoren, maar ook Waveboards en Wavescooters en alle toebehoren. Gespecialiseerd in TOP Merken: Mercedes, Audi, Ferrari, Vespa, Lamborghini, Ford, Volvo, Rangerover, Chevrolet, Mini Cooper, BMW, Can Am, Scania, McLaren en Bentley, enz, enz. Showroom/Winkel van ruim 280m2 met meer dan 250 verschillende modellen en een magazijn van ruim 2000m2 met meer dan 7000 stuks direct op voorraad. Tevens een eigen servicewerkplaats en alle technische onderdelen van alle artikelen direct in eigen voorraad, van alle modellen die wij ooit aangeboden hebben. Daarmee garanderen wij vele, vele jaren zorgeloos rijplezier ! Voor vragen of opmerkingen: [email protected] info#accuvoertuig.be Websites: WWW.ACCUAUTOSHOP.NL WWW.ACCUVOERTUIG.BE