Wij willen graag voor onze kleindochter.

Wij willen graag voor onze kleindochter een rose auto???? winnen????

Tevreden... Roze quad

In juni een quad besteld voor mijn dochtertje haar verjaardag. Nog steeds super tevreden. Voldeed aan de verwachting en werd snel geleverd.

Erg vriendelijk personeel dat de tijd.

Erg vriendelijk personeel dat de tijd neemt voor de koper maar zeker ook voor de kinderen en hun mee nemen in het �spel� van kenteken maken en alles uitleggen

Mooie winkel zou leuk zijn als ik hem.

Mooie winkel zou leuk zijn als ik hem win kunnen we weer wat anders kopen in de shop

Altijd een goede service en mooie.

Altijd een goede service en mooie aanbiedingen

Accuautoshop

Leuke acties en zeer veel keus

Prachtig en er strak uitziende.

Prachtig en er strak uitziende kwaliteit spul!

Onze oudste kleinzoon hebben we een.

Onze oudste kleinzoon hebben we een mooie BMW gekocht, dus nu maar eens gaan kijken voor een Mercedes voor ons jongste kleinzoontje Daan. Super tevreden.

Goed geholpen tijdens ons bezoek aan de.

Goed geholpen tijdens ons bezoek aan de winkel! Vriendelijk personeel en ruime keuze

Prachtig speelgoed zeer goede kwaliteit.top

Prachtig speelgoed zeer goede kwaliteit en uren lang speelplezier

Fleur vond de mini cooper geweldig.

Fleur vond de mini cooper geweldig. Ene dag besteld ,volgende dag in huis.

heb er nog niets gekocht maar vindt hun.

heb er nog niets gekocht maar vindt hun marketing geweldig en het product natuurlijk heeel leuk. Communicatie op facebook ook geweldig

Leuke winkel met erg veel keus ??

Leuke winkel met erg veel keus ??

Een betrouwbare shop!

Een vriendelijke shop met een ongelooflijk groot assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding, en niet te vergeten geweldige win acties, waar we dan ook gretig aan mee doen!. Kortom, een fijne en betrouwbare shop!

Stuurtje

"Helaas geen fijne ervaring met dit bedrijf, maar uiteindelijk zijn wij wel tot een passende oplossing gekomen waar ik mij in kan vinden." Mw. Roelvink. (onderstaande reactie van bedrijf is voordat wij tot een oplossing zijn gekomen).

Een fijne winkel met klantvriendelijk personeel

Een fijne winkel met klantvriendelijk personeel. Er is veel keuze in verschillende merken en kleuren autos. Heb voor mijn zoontje een coole audi r8 besteld voor zijn verjaardag. De auto werd netjes op tijd geleverd en zag er superrrrrr goed uit. Zowel ik als mijn zoontje zijn superblij met de mooie auto en natuurlijk de goede service die deze winkel bied aan de klanten.

Geweldige Service, Mooie Winkel en super vriendelijk personeel!

Laatst bij accuautoshop een Dikke Mercedes SLS AMG in de winkel gekocht. daar werd ik keurig netjes en snel geholpen onlangs de erge drukte die er op die zaterdag in de winkel was. Mijn neefje is super blij met zijn prachtige Verjaardagscadeau! hij heeft zelfs een tv Schermpje! je verzint het niet... uiteraard beveel ik dit bedrijf aan iedereen aan. ben overigens via vrienden bij jullie terecht gekomen die ook erg tevreden zijn over jullie! bedankt en tot snel voor mijn andere nichtje!!!

Hele nare ervaring met Accuautoshop!

Voor de eerste verjaardag van mijn neefje, hebben wij met de familie een Audi RS5 kinderauto besteld. Leuk, zou je denken.. Helaas hebben we hier een nare nasmaak aan over gehouden. Toen de auto geleverd werd, bleek er al een mankement aan te zitten. De auto gaf namelijk stroomschokjes af, dit is voor een 1-jarig kind natuurlijk niet de bedoeling. De webshop was zo vriendelijk om de auto op te halen, zodat deze gerepareerd kon worden. Ik heb samen met mijn schoonzus alle onderdelen apart verpakt in plastic, omdat wij wisten dat we deze auto gerepareerd retour zouden ontvangen. Helaas hebben we uiteindelijk een kapotte Audi RS5 retour ontvangen. De reactie van de webshop was: dat wij deze slecht ingepakt zouden hebben. Sorry, maar dit is GEEN service en GEEN kwaliteit. Een verjaardagscadeau hoort leuk en plezierig te zijn, dit is een regelrechte ramp! Ik adviseer iedereen hier NIET te bestellen. Ordernummer: 120012208

NOOIT EEN AUTO KOPEN BIJ DEZE SHOP (LEUGEN IN REACTIE VAN ACCU AUTOSHOP)

Antwoord op reactie van accu autoshop. IK SNAP DAT JULLIE LIEGEN OVER DE VERPAKKING om jezelf eruit te redden. WAAROM ZOUDEN WIJ DE AUTO SLECHT VERPAKKEN ALS WIJ WETEN DAT WIJ HET ZELF TERUG KRIJGEN????? Wat een lef om in de reactie erover te liegen. Amateurs. Bedenk maar een betere leugen, want hier win je het niet mee. Wij hadden plastic gedaan over ALLE onderdelen. Waar is het plastic dat over de auto zat? Waar is het plastic dat over de stoel zat??? Erg dom van jullie dat jullie het plastic weg hebben gelaten en zelfs de stoel met de kant van de bekleding op de pin hebben gezet. Als het niet degelijk was verpakt. Waarom hebben jullie dan toch de garantie uitgevoerd?? Waarom vervangen jullie het stuur als wij het zelf hebben beschadigd? Waar zijn de fotos van de slecht verpakte auto. Dat hebben jullie niet, omdat we het PERFECT hadden ingepakt om schade te voorkomen. Wat een waardeloos bedrijf zijn jullie. Het laatste woord is hier niet over gezegd. Jullie horen nog van ons en onze advocaat. We staan in ons recht volgens artikel 6:186 lid 1 van het burgerlijk wetboek. Het product is gebrekkig en biedt niet de veiligheid die het zou moeten bieden. Het geeft STATISCHE SCHOKKEN AF. Dat is toch absurd???! Originele reactie: NOOIT EEN AUTO KOPEN BIJ DEZE SHOP. Ze hebben mij opgelicht en ondeugdelijk product opgestuurd. Ze ontkennen in alle geuren en kleuren, maar mijn advocaat zit er nu op! DE AUTO GEEFT STATISCHE SCHOKKEN AF en het stuur past niet eens. Bij het terugkrijgen na �reparatie was de stoelbekleding kapot, omdat zij het ondeugdelijk hadden ingepakt. Koop je kinderauto ergens anders en loop geen risico bij deze amateurs.

Snelle levering Helaas zijn er wel veel kleine lak beschadiging zoals oa op de voor ruit en achterbumber Spuitwerk van het stuur is helaas niet mooi en goed gespoten Verder is het product naar wens

Zeer onvriendelijk en onkundig.

Zeer onvriendelijk en onkundig personeel de term "klant is koning" is hier ver te zoeken. Veel producten in de showroom helaas niet op voorraad en met een levertijd van 3mnd plus dus een sterke afrader. Antwoord op uw reactie: Ik snap goed dat u voor uw potentieele klanten het verhaal naar uw hand wil zetten en er niet voor schroomd daar een leugentje bij te vertellen. Maar van ons krijgt u geen cent en als de mensen slim zijn en dit lezen die van hun ook niet.

Klanten service is een dikke nul

Bij het bestellen van een auto (460�) bestel ik ook een extra accupakket met oplaadpunt (120�) ik vraag deze aanpassing zodat ik de beide accus uit het voertuig kan opladen. Eenmaal thuis gekomen merk in dat ik maar 1 oplaad punt heb gekregen i.p.v. 2! Ik contacteer de klantendienst, maar ze zien niet echt een probleem �dan moet je het maar zo doen een oplaadpunten van 2,5� is blijkbaar te veel om even op te sturen!!!! Klanten service is een dikke nul!!!! Antwoord op accuautoshop. Het betreft idd een quad! De prijzen die jullie vermelden zijn incorrect ik kan het bonnetje hier niet opladen maar heb in het totaal 580� betaalt, tel zelf maar op

Helaas niet zoals verwacht

Helaas niet zoals verwacht. Naast de kleur die anders is dan op de website heeft de auto ook een beschadiging op de achterbumper. Reactie van de klantenservice is dat ze niks kunnen doen aan de kleur omdat de fabrikant dit aangeeft, dan moeten ze dit ook duidelijk vermelden op de website of meedenken aan een oplossing als het geleverde model niet naar verwachting is, dat gebeurd helaas niet. De reactie op de schade vind ik nog minder passend, namelijk dat wanneer je begint met monteren en de schade opmerkt, je de auto al hebt geaccepteerd. Een simpele reactie als "wat vervelend om te horen, maar" , of een andere optie is al teveel gevraagd. De klantenservice kan nog genoeg leren.

Top service!

Toen de auto werd geleverd was er schade (waarschijnlijk door het vervoersbedrijf) En aangezien het een kado was voor een paar dagen na de bezorging konden ze niet garanderen dat deze voor die datum verzonden kon worden. Dus boden ze me aan om een nieuw exemplaar op te komen halen die al helemaal gebruiksklaar was. Dus erg tevereden!

Door U auto e.d zijn mijn kleinkinderen .

Door U auto e.d zijn mijn kleinkinderen een stuk sneller aan het verkeer gewend. Dus kunnen ze sneller buiten spelen. En Oma is dan ook weer geruster. En dan heb ik her geeneens over het plezier.....want dat straalt van de snoetjes als ze jullie wagenpark aanschouwen

Florijnstraat 4

4861 BW Chaam

Over ACCUAUTOSHOP.NL

Accuautoshop.nl en Accuvoertuig.be van E-Funn BV is de grootste professionele aanbieder van Elektrische Kindervoertuigen op accu. Met een enorm aanbod in elektrische; Auto's, Quads, Scooters en Motoren, maar ook Waveboards en Wavescooters en alle toebehoren. Gespecialiseerd in TOP Merken: Mercedes, Audi, Ferrari, Vespa, Lamborghini, Ford, Volvo, Rangerover, Chevrolet, Mini Cooper, BMW, Can Am, Scania, McLaren en Bentley, enz, enz. Showroom/Winkel van ruim 280m2 met meer dan 250 verschillende modellen en een magazijn van ruim 2000m2 met meer dan 7000 stuks direct op voorraad. Tevens een eigen servicewerkplaats en alle technische onderdelen van alle artikelen direct in eigen voorraad, van alle modellen die wij ooit aangeboden hebben. Daarmee garanderen wij vele, vele jaren zorgeloos rijplezier ! Voor vragen of opmerkingen: [email protected] info#accuvoertuig.be Websites: WWW.ACCUAUTOSHOP.NL WWW.ACCUVOERTUIG.BE