Uitstekend!

Uitstekend!

Super gaaf en luxe

Het is dat ik er niet meer inpas, maar anders...... Gelukkig past m'n kleinzoon er wel in.

Goede webshop!

Geweldige site met ongelooflijk knappe .

Geweldige site met ongelooflijk knappe dingen

Mooie auto's

Leuke acties op de facebook pagina

Super leuke autootjes

Super leuke autootjes

De droom van ieder kind...??

De droom van ieder kind...??

Geweldig site!

Geweldig site!

Ziet er allemaal geweldig uit!

Ziet er allemaal geweldig uit!

daar kan toch ieder kind blij en .

daar kan toch ieder kind blij en gelukkig van worden!

Geweldige mooie auto's

Geweldige mooie auto's

Accuautoschop

Ik vind het een leuk idee van Accuautoschop om zo'nu auto te verloten

Hele gave autotjes??

Hele gave autotjes??

Super old timer

Super old timer. Past goed bij ons bedrijf usa classic van maassen op facebook site

Als je hier niets kunt vinden .

Als je hier niets kunt vinden dan.........

Ik kan alleen maar beoordelen op de fb .

Ik kan alleen maar beoordelen op de fb pagina en die vind ik super

Leuke shop super leuke acties nu nog .

Leuke shop super leuke acties nu nog winnen voor ons kids

Super veel keuze super leuk

Super veel keuze super leuk

Heel veel keuze uit super leuke auto's

Heel veel keuze uit super leuke auto's

Ruime keuze hebben jullie dus altijd is .

Ruime keuze hebben jullie dus altijd is er wel een keuze voor een kind.

Super leuke actie?? en een geweldige .

Super leuke actie?? en een geweldige auto nog nooit zo'n mooie gezien?? hoop hem heel graag te winnen voor ons zoontje die aankomende zaterdag word gedoopt zou een geweldig cadeau zijn

Leuke winacties!

Goede kwaliteit en leuke winacties

Prachtige kinderauto's Ruime keuze Kindvriendelijk

Een bedrijf dat een groot hart heeft voor kinderen en de klant een hele ruime keuze biedt aan prachtige kinderauto's in diverse uitvoeringen en kleuren.Je slaagt hier zo wie zo altijd! Bovendien wordt er via hun facebookpagina regelmatig een kinderauto verloot,dus als je slim bent like je meteen nog Accuautoshop.nl

Leuke gezellige FB site....en een .

Leuke gezellige FB site....en een winkel waar ik snel eens hoop te komen!

Pas eens auto besteld voor petezoon. 2 dagen later al aan huis geleverd!

Florijnstraat 4

4861 BW Chaam

Over ACCUAUTOSHOP.NL

Accuautoshop.nl en Accuvoertuig.be van E-Funn BV is de grootste professionele aanbieder van Elektrische Kindervoertuigen op accu. Met een enorm aanbod in elektrische; Auto's, Quads, Scooters en Motoren, maar ook Waveboards en Wavescooters en alle toebehoren. Gespecialiseerd in TOP Merken: Mercedes, Audi, Ferrari, Vespa, Lamborghini, Ford, Volvo, Rangerover, Chevrolet, Mini Cooper, BMW, Can Am, Scania, McLaren en Bentley, enz, enz. Showroom/Winkel van ruim 280m2 met meer dan 250 verschillende modellen en een magazijn van ruim 2000m2 met meer dan 7000 stuks direct op voorraad. Tevens een eigen servicewerkplaats en alle technische onderdelen van alle artikelen direct in eigen voorraad, van alle modellen die wij ooit aangeboden hebben. Daarmee garanderen wij vele, vele jaren zorgeloos rijplezier ! Voor vragen of opmerkingen: [email protected] info#accuvoertuig.be Websites: WWW.ACCUAUTOSHOP.NL WWW.ACCUVOERTUIG.BE