erg leuke auto's waar de kinderen veel .

erg leuke auto's waar de kinderen veel plezier mee beleven!

Goede aanbiedingen!

Mooie product en overzichtelijke site.

Great service

Great service Alles was in orde ??

Geweldige auto's ??

Geweldige auto's ??

Da zou tof zin vo minne kleine man

Da zou tof zin vo minne kleine man

Super actie??

Super actie??

Geweldig mooie auto's !!

Geweldig mooie auto's !!

Geweldig! Zo'n accuauto zou ons dochtertje FANTASTISCH vinden! Gedaan met het duwautotje dan en mama en papa hebben er ook nog een plezier aan. :)

Wat geweldig dat u auto's verloot want .

Wat geweldig dat u auto's verloot want er zijn mensen die het niet kunnen bekostigen en ik ben daar ook een van ik promoot u en zeg tegen mensen om de site te volgen u heeft geweldige dingen voor jong en oud top en ik blijf delen totdat ik hopelijk de auto een keer in ontvangst mag nemen

drie sterren voorlopig

Laat hem op een drie sterren staan, win ik voor zoonlief kan pas de echte beoordeling komen. Jullie acties zijn hoe dan ook gewoon TOP

Nette site

Nette site, duidelijk en goede prijzen in vergelijking met anderen!

Het is zo super leuk al die mooie .

Het is zo super leuk al die mooie kinder spullen wie wil zijn kleintje niet zien in dit mooie speelgoed waar je lieve glimlach op een kindersnoetje te zien

Leuke acties en mooie auto's

Leuke acties en mooie auto's

Top kwaliteit

Top kwaliteit

Ik heb niet zoveel ervaring met uw .

Ik heb niet zoveel ervaring met uw bedrijf, maar u heeft wel super gave winacties, ik blijf hopen dat ik een keer tot de gelukkige winnaar behoor

gave dingen te koop helemaal te gek

gave dingen te koop helemaal te gek

Heel mooi en goede kwaliteit

Heel mooi en goede kwaliteit. Een echte aanrader!

Echt leuke kinder artikelen

Echt leuke kinder artikelen

Ben zelf verslaafd aan dat soort .

Ben zelf verslaafd aan dat soort speelgoed, vind het geweldig om te zien hoe veel plezier een kind heeft die er in rondrijdt . Ik heb zelf drie kleindochter 's, hoe leuk zou het zijn hun daar in te zien touren.

Auto voldoet helemaal aan onze .

Auto voldoet helemaal aan onze verwachtingen!

een super bedrijf krijgt goede .

een super bedrijf krijgt goede informatie ik ga er een halen voor mijn kleinkind is binnen kort jarig

Te gek

Te gek! Zowel kinderen als ouders gaan helemaal uit hun dak ??

Dat kan niet tegenvallen..

Dat kan niet tegenvallen... Zoveel moois en klantvriendelijk ook nog... Geweldig gewoon ??

Prima! Leuke auto's ed

Goede service, klantvriendelijk .betrouwbaar en deskundig personeel . En ook nog leuke leuke en win actie

Florijnstraat 4

4861 BW Chaam

Over ACCUAUTOSHOP.NL

Accuautoshop.nl en Accuvoertuig.be van E-Funn BV is de grootste professionele aanbieder van Elektrische Kindervoertuigen op accu. Met een enorm aanbod in elektrische; Auto's, Quads, Scooters en Motoren, maar ook Waveboards en Wavescooters en alle toebehoren. Gespecialiseerd in TOP Merken: Mercedes, Audi, Ferrari, Vespa, Lamborghini, Ford, Volvo, Rangerover, Chevrolet, Mini Cooper, BMW, Can Am, Scania, McLaren en Bentley, enz, enz. Showroom/Winkel van ruim 280m2 met meer dan 250 verschillende modellen en een magazijn van ruim 2000m2 met meer dan 7000 stuks direct op voorraad. Tevens een eigen servicewerkplaats en alle technische onderdelen van alle artikelen direct in eigen voorraad, van alle modellen die wij ooit aangeboden hebben. Daarmee garanderen wij vele, vele jaren zorgeloos rijplezier ! Voor vragen of opmerkingen: [email protected] info#accuvoertuig.be Websites: WWW.ACCUAUTOSHOP.NL WWW.ACCUVOERTUIG.BE