Blij

Snel geleverd, juiste product, duidelijke instructie

Fijne levering

Fijne levering! Leuke producten en makkelijk inelkaar zetten!

Goede en snelle service

Super aankoop

Mooi ding en snel geleverd, prima dus.

De brommer is heel leuk en onze dochter.

De brommer is heel leuk en onze dochter is er super blij mee. Wij hadden wel iets betere kwaliteit, sterker materiaal verwacht.

Stipte levering

Stipte levering Goed verpakt Werkt goed

Nieuwe accu besteld

Accu besteld, had 4 jaar terug ook de elektrische kinderauto hier gehaald. Met een nieuwe accu rijdt het weer als nieuw!

Snel geleverd en niet duur.

Snel geleverd en niet duur. Alleen misschien een leuke tip dat je bij de rijbewijs een foto kunt toevoegen en dan de rijbewijs met foto en al binnen krijgt zoals een echte.

Goede levering en aardige klantenservice

Goede levering, ik was vergeten om de hoes voor de scooter mee te bestellen en kon deze voor de aanbieding prijs nog bestellen.

Super bike

Snelle levering en prima qualiteit onze zoon is super blij

Top ervaring! Snelle service!

Snelle service.

Snelle bezorging en goeie kwaliteit

Snelle bezorging en goeie kwaliteit

Super leuke auto enorm bedankt alleen.

Super leuke auto enorm bedankt alleen de oplader functioneert niet zoals t hoort denk ik. t stukje wat je in steekt bij de auto zelf zit �los� daar kan je mee wiebelen en hierdoor laat de auto niet optimaal op ..

Snelle levering aan huis en goede.

Snelle levering aan huis en goede kwaliteit. Ons zoontje is helemaal weg van zijn Mercedes.

Wij bestelde een kinderwagen en bij de levering hadden we opgemerkt dat er een foutje in de motorkap zat we hebben dit direct gemeld en 2dagen later kregen wij een nieuwe toegestuurd goede service dus voor de rest was alles in orde

Kinderauto

Vlug geleverd en alles correct

Snelle levering.

Snelle levering. Prachtige auto met veel opties .

Snelle levering.

Ik heb het besteld en den dag nadien.

Ik heb het besteld en den dag nadien had ik den vespa al ik dacht amai zo rap ben er echt content van mijn dank daarvoor en heb het al tegen veel mensen gezegt met kinderen

Goede snelle service

Goede snelle service

Snelle levering! Auto precies als beschreven. Ziet er geweldig uit. Pluspunt is de naam op het kenteken.

Goede service top bedrijf

Goede service En erg behulpzaam met vragen

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en goed verpakt.

Goed vervoerd en afgeleverd.

Goed vervoerd en afgeleverd.

Snelle en correcte aflevering

Snelle en correcte aflevering

Florijnstraat 4

4861 BW Chaam

Over ACCUAUTOSHOP.NL

Accuautoshop.nl en Accuvoertuig.be van E-Funn BV is de grootste professionele aanbieder van Elektrische Kindervoertuigen op accu. Met een enorm aanbod in elektrische; Auto's, Quads, Scooters en Motoren, maar ook Waveboards en Wavescooters en alle toebehoren. Gespecialiseerd in TOP Merken: Mercedes, Audi, Ferrari, Vespa, Lamborghini, Ford, Volvo, Rangerover, Chevrolet, Mini Cooper, BMW, Can Am, Scania, McLaren en Bentley, enz, enz. Showroom/Winkel van ruim 280m2 met meer dan 250 verschillende modellen en een magazijn van ruim 2000m2 met meer dan 7000 stuks direct op voorraad. Tevens een eigen servicewerkplaats en alle technische onderdelen van alle artikelen direct in eigen voorraad, van alle modellen die wij ooit aangeboden hebben. Daarmee garanderen wij vele, vele jaren zorgeloos rijplezier ! Voor vragen of opmerkingen: [email protected] info#accuvoertuig.be Websites: WWW.ACCUAUTOSHOP.NL WWW.ACCUVOERTUIG.BE