Mooie Tshirts

Leo maakt keurig bedrukte Tshirts die bij mij altijd binnen een paar dagen bezorgd worden. De website is onderhand wel aan een upgrade toe.

Snelle bezorging en fijn materiaal

Het was makkelijk met bestellen en de levering was sneller dan verwacht. Het shirt was van goed materiaal en de tekst die erop zit is niks mis mee. Dus ik ben blij met het resultaat

Prettig, maar kreukels

Het eindwerk is erg mooi, alleen komen er snel kreukels en vouwen in het opdruk in de was. Wel is het snel geleverd en zit het t-shirt lekker. Zeker een aanrader!!!

Komt beloftes na

Het t-shirt dat ik bestelde is exact zoals beschreven. Precies zoals verwacht en snel bezorgd.

Snel en overeenkomstig opgegeven uitgevoerd

Leoworkshop reageert snel. De opdruk is exact wat ik graag wilde

Zeer goede service

3 t shirts besteld en snel ontvangen

Betrouwbare leverancier

Professioneel t-shirt bedrukken voor een lage prijs.

Geweldige T-shirts en Topservice!

Ik heb onlangs een paar T-shirts besteld van deze website en ik ben absoluut onder de indruk! De collectie is fantastisch, met een breed scala aan stijlen en ontwerpen die voor ieder wat wils bieden. Of je nu op zoek bent naar iets casuals of een unieke statement tee, je vindt het hier zeker. De kwaliteit van de T-shirts is uitstekend. Het materiaal voelt zacht aan en de pasvorm is perfect. Na meerdere keren wassen blijft de print mooi en vervaagt deze niet, wat voor mij altijd een pluspunt is. Daarnaast wil ik de klantenservice benadrukken. Ze waren super vriendelijk en behulpzaam toen ik vragen had over mijn bestelling. De levering was snel en alles kwam netjes verpakt aan. Kortom, deze website is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle en kwalitatieve T-shirts. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

t Wijdtveld 15

5944 GD Arcen

Over Leoworkshop.nl

Wie zijn wij? LeoWorkshop is een bedrijf opgericht door Leo Tech. Wij specialiseren ons in het bedrukken van persoonlijke producten, zoals T-shirts, mokken, petten, en Mousepads. Via onze gebruikersvriendelijke website kunt u gemakkelijk uw eigen T-shirt, mok of andere persoonlijke producten maken, in een groot aantal vormen en maten.