Snelle levering, vriendelijk en heerlijke repen!

Snelle levering, vriendelijk en heerlijke repen!

Goede service, snelle levering met een persoonlijke boodschap

Goede service, snelle levering met een persoonlijke boodschap

Super producten voor een redelijke prijs.

Al heel veel merken en soorten geprobeerd en m.n. de Gels zijn heel lekker van smaak en perfect drinkbaar. Repen happen heerlijk weg. En als je goed oplet bij aanbiedingen is het een hele schappelijke prijs.

Beste sportvoeding op de markt

Goede producten tegen een faire prijs

Nu meedere keren verschillende produkten besteld en geprobeerd. Smaken zijn ook goed en divers.

Zeer lekkere bars, gemakkelijk verteerbaar en ze geven een goeie boost.

Voor mijn ultra races was ik al lange tijd op zoek naar bars die lekker waren, in verschillende smaken want afwisseling is belangrijk en die vooral niet zwaar op de maag liggen. Met de flapjack bars heb ik die gevonden. Levering en contact met Born verloopt ook altijd heel vlot. Kortom, leuke ontdekking voor mij.

Door een persoonlijk briefje en kleine extra’s onderstreept Born hoe belangrijk zij de klant vinden en dus waarderen. Klasse!

Geen juiste informatie

Producten gekocht die bijna buiten datum waren. Er stond tht op maar nergens wat dat betekent. Gekocht en zit ik met bijna vervallen producten. Born wilt ze niet yerug

Snelle verzending en extra gels en repen toegevoegd!

Goed geholpen door klantenservice, goede producten.

Omdat ik niet goed wist wat ik nodig had contact gehad met klantenservice. Hier mijn situatie uitgelegd en aangegeven wat ik nodig had. Hier zijn een aantal producten uitgekomen en heb ik een goede keuze kunnen maken. Na drie maanden voldoen alle voorgestelde producten aan de verwachting. Mede door de uitleg van de medewerker wat de producten wel maar ook vooral niet doen.

Professioneel bedrijf met top producten!

Mooie moderne webshop met in mijn ervaring erg goede producten.

Top producten!

Eenvoudig besteld via de website. Snel geleverd met een leuke begeleidende tekst en wat extra’s. En de gels en iso pro drank (Apple & Lenin) bevallen heel goed. Voldoende energie, lekkere smaak en vallen goed op de maag. Een aanrader dus!

Uitstekende service met prima producten!

Online besteld met mooie korting en binnen 48 uur in huis met een aantal fijne testproducten extra als kado. Stevig verpakt en keurig bezorgd.

Echt goede producten

Echt goede producten

Goede professionele producten.

De voedingsproducten werden snel geleverd met een persoonlijk schrijven Heel attent.

Top producten en zeer snelle service

Zeker het persoonlijke kaartje gaf net dat beetje extra

Bij de bestelling verrast met wat extra's en persoonlijke note.

Mooie producten,goede service.

In eerste instantie was mijn bestelleng verwisseld met die van een andere klant. Nog voordat deze bij mij geleverd was kreeg ik hiervan bericht. De foute levering mocht ik kostenloos houden en mijn initiele bestelling volgde 2 dagen later. De ontvangen producten zijn qua prijs, smaak en prestatie gelijk aan mijn reguliere merk. Dus ook top.

Goede prijs voor mijn favoriete repen.

De repen die ik graag neem tijdens mijn duursporten waren in de aanbieding. Goede prijs en verder geen bijzonderheden betreffende de service, alles was gewoon uitstekend.

Duidelijk, snelle levering, mooie prijs

Zie titel ….. grote bestelling en nog een paar test gel cadeau erbij, super tof !!

Snelle levering en het extra cadeau in de verpakking was TOP!!!

Dit is mijn eerste bestelling bij Born dus over het product kan ik nog niets melden. Als het product naar mijn wensen is dan bestel ik er zeker terug. Dikke merci voor het handgeschreven kaartje en het extra cadeau dit maakt het extra af. Met vriendelijke groeten, Dean

Ik verheug me eindelijk weer op inname gelletje!

Ik ben sinds 2 maanden overgestapt naar BORN gels (voorheen jarenlang Maurten) en ben erg tevreden. De liquid gels zijn snel weg te werken, heerlijk qua smaak (bijv. de orange flavor doet me denken aan een Calippo ijsje). Ik gebruik de 40 gram koolhydraten variant. Ik was niet meer tevreden over Maurten, omdat ik bij een marathon in de tweede helft 'de klodders' niet meer makkelijk weg kreeg en ik behoefte had aan weer iets vloeibaars en met smaakjes. Overstap vond ik wel spannend (wil dat het goed valt ivm darmen versus inspanning race) maar ging meteen goed! In tegenstelling tot andere merken. Dus ik heb weer een groot pakket BORN liquid gels besteld deze week!

Goede voeding

Deze sportvoeding is goed je hebt veel verschillende keuze in alles waardoor er altijd iets bij is wat je lust. Ik merk dat het mij tijdens mijn sporten voldoende energie geeft

Top spul en snelle verzending.

Snelle verzending en top producten voor duursporten. Voeding en verzorging.

Vlotte levering en scherpe prijs!

Kampstraat 60

6163 HG Geleen

046 4 235 169

Over BORN Sportscare B.V.

BORN is een toonaangevend Nederlands sportvoedingsmerk voor de duursporter. Tevens biedt het verzorgende producten aan voor de huid te beschermen of activeren.