Goede voeding

Deze sportvoeding is goed je hebt veel verschillende keuze in alles waardoor er altijd iets bij is wat je lust. Ik merk dat het mij tijdens mijn sporten voldoende energie geeft

Top spul en snelle verzending.

Snelle verzending en top producten voor duursporten. Voeding en verzorging.

Vlotte levering en scherpe prijs!

Born protect extra

Born protect extra is een zeer prettig product om de benen warm te houden op koude dagen.

Top !!!!

Snel en gemakkelijk. Top producten

Gewoon Top!

Heel goede ervaringen met Born !

goed en snelle levering

gewoon goed moet de producten nog testen maar leveren was snel en een persoonlijke kaart was zeer leuk.

Topproducten met topservice!

Timing, service en kwaliteit zoals verwacht

top producten

ik gebruik al Born sportcare producten sins de oprichting en ben tevreden over hun producten

Geweldige producten

Ik ben erg tevreden over de producten van BORN. De smaak is aangenaam, de textuur en werking zijn precies zoals verwacht — niet te zoet, goed te gebruiken tijdens trainingen. De sportrepen en energiegels geven me echt dat extra zetje, en de bodycare-lijn helpt bij herstel én verzorging. Zeker aan te raden voor wie regelmatig sport en kwaliteit belangrijk vindt.

Prima/goed

Top kwaliteit aan producten!

Ik gebruik al enige tijd de producten van Born en kan ze alleen maar aanbevelen! Ook de service is top!

Snelle service, heerlijke smaak, leuke verrassing.

Had een leuke bidon gewonnen, daarna sportpoeder-drank besteld. Leuke gratis proefmonstertjes erin. Leuke communicatie.

Super fijne producten, raad ze zeker aan.

Duidelijk en goed

Duidelijke communicatie en juiste verwachtingen

Zeer tevreden!

Als Type 1 diabetes sporter geeft Born mij de nodige ondersteuning om mijn bloedglucose op pijl te houden tijdens en na mijn sport/fiets prestaties!

Hele goede service en hele goede productkwaliteit.

Elke bestelling is tot op heden heel goed bevallen. De producten zijn van een hoge kwaliteit en smaken heel lekker. Tijdens een lange trailrun in Oostenrijk uitgekeken naar elk eetmoment dat een lekkere flapjack oatbar gegeten kon worden. De gelletjes liggen helemaal niet zwaar op de maag en zijn lekker van smaak.

TOP

Mooi product, klantvriendelijk en snelle levering.

Uitstekend!

Tijdens mijn trainingen wilde ik specifieke voeding zonder palm olie. Gevonden bij Born! Smaken zijn extreem lekker en een perfecte aanvulling van voedingsstoffen tijdens en na de training. Wat mij persoonlijk opvalt is dat de producten niet zwaar op de maag vallen tijdens de training/ inspanning. Ik ervaar hierdoor een constante balans van energie zonder hypo of crash. Kortom een hele uitstekende ervaring!

Trage bezorging

Grappig, De ervaring wordt gevraagd, de bezorging moet nog plaatsvinden… Via andere webshops snellere bezorging

Goede smaak en waar voor je geld

Tijdens mijn langdurig verblijf op Aruba heb ik deze gelletjes en sportvoeding volop kunnen gebruiken – zelfs tijdens een ultra van 60 km met maar liefst 4.000 hoogtemeters. De voeding heeft me hierbij enorm geholpen om mijn energie op peil te houden en sterk te finishen. Nu ik weer terug ben in Nederland, ga ik zeker verder met deze gels, vooral de vloeibare variant die ik als sample heb ontvangen. Ik ben er ontzettend tevreden over!

goede produkten

snelle levering . erg goede produkten

Top producten, top service.

Goede producten die mijn maag goed verdragen. Vriendelijke en snelle service.

Uitstekend product met persoonlijk bericht

Ik gebruik 'no friction cream' al een tijdje. Ooit gekocht in een fietsenwinkel tijdens een korte vakantie. Dus nu online besteld. Ik kreeg m'n bestelling snel geleverd, inclusief een handgeschreven briefje er bij; persoonlijker kan het niet!

Hele fijne voeding

Veel verschillende producten en smaken. Ik ben zelf heel kieskeurig, maar de producten van Born bevallen me super goed. De verpakking van de gels gaat ook makkelijk open en de smaken zijn goed. Daarbij is de service vanuit Born ook super!

Kampstraat 60

6163 HG Geleen

046 4 235 169

Over BORN Sportscare B.V.

BORN is een toonaangevend Nederlands sportvoedingsmerk voor de duursporter. Tevens biedt het verzorgende producten aan voor de huid te beschermen of activeren.