kwalitatief goede sloten, netjes verpakt met duidelijke do’s en don’ts en snel geleverd

Kwalitatief zien de sloten er erg goed uit. Er zat netjes een flyer bij met duidelijke do’s en don’ts, wat erg handig is. De bestelling werd snel en netjes verzonden en de prijs is ook zeer netjes. Al met al zeer tevreden met mijn aankoop!

Super service

Na bestelling van een slot bleek er een foutje in de advertentie over een extra tje Na een mailtje toch gekregen Geweldige service Top

geweldigen goede service .

besteld en de volgende dag in huis super service .

Prima kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Recentelijk een ART 4-sterren muur- c.q. grondanker besteld. Weliswaar snel verzonden maar bezorging door DPD bleef steken. Na mail-contact met vriendelijke klantenservice is een nieuw pakket met spoed verstuurd. Netjes!

Goede website, goede service en behulpzaam

Het slot wat ik had besteld was helaas te groot en te zwaar. De mailwisseling was prettig en zware behulpzaam. Ik mocht het retourneren en het geld was snel teruggeboekt.

Top aankoop en snel verzonden

Product zoals omschreven en snelle verzending

Great customer service, very reactive. Quick postage and delivery.

Ziet er een goed slot uit

Doos was beschadigd bij aankomst ergens in onze algemene inkomhal van appt. gebouw achtergelaten, niet aangebeld want ik was thuis , het slot is echter oké dus is alleen het transport niet oké Makkelijk te gebruiken maar kan niet op frame van QiO geplaatst worden , hetgeen ik wel vooraf heb gevraagd dus zal dit lis in fietstas moeten steken.

Zeer vlotte afhandeling

Snel geleverd, prima kwaliteit

Kettingslot van het merk maxx sloten besteld, maar kreeg er één van toplocks geleverd. Prijs is hetzelfde en kettingslot is ook praktisch hetzelfde. Het was netjes de volgende dag geleverd en ik had hem ook gelijk nodig. Besloten het dus maar zo te laten en geen contact te zoeken, aangezien het niet veel uitmaakt. Maar wel apart dat je een ander slot ontvangt dan je besteld. Slot is verder prima, goede kwaliteit. Desondanks dus toch tevreden.

Goede sloten netjes optijd bezorgd klantenservice goed bereikbaar

Super service

Levertijd niet nageleefd

Bestelling geplaatst op vrijdagmiddag, levering zou volgens de website de volgende dag plaats vinden. Op maandag een DPD mail gekregen dat ze binnenkort langs komen. Uiteindelijk werd het pakket pas woensdag aangeboden. Slot en vloeranker verder prima.

Voortreffelijk

Muur/vloer oog anker gekocht voor een driewielfiets. Oerdegelijk, gehard staal met een kunststoffen afsluitkap. Geleverd met korte handleiding, 4 zware keilbouten en 2 inbussleutels. Daar is over nagedacht. Bestelling via Bol en binnen 24 uur geleverd. Dikke pluim. Het anker is gemakkelijk te bevestigen. Bedoeld voor betonnen vloer of muur. In bakstenen muur kan je beter gewone pluggen gebruiken, gelet op de grootte van de keilbouten. Bovendien loop je de kans dat de baksteen barst als je de bouten onverhoopt te strak aandraait. Ik ben echter zeer tevreden met mijn aankoop.

Snel, goede prijzen en betrouwbaar

Ik heb het nog niet ontvangen.

Het is kwijt. Nooit ontvangen.

Top slot

Heel snel geleverd, en zeer stevig slot

Zondagavond besteld dinsdag ochtend op juiste adres afgeleverd

Mooi en vooral degelijk fietsslot. Kleine opmerking;Zet op de factuur het nummer van de sleutels,dit is handig ivm de verzekeringsaanvraag.

heel snel geleverd, keurig

Heel snel en keurig geleverd.Toppie

Topservice

Ik kreeg als eerst een slecht slot toegestuurd, ik heb dit gemeld bij de klantenservice en ze hebben mij gelijk geholpen. Ze hebben mij een nieuw slot gestuurd, die werkt perfect. Ik ben zeer tevreden en raad zeker aan om hier een slot te bestellen!

Direct verzondenn

Makkelijk besteld en snel binnen!

De set is betaalbaar, compleet en snel geleverd. TOP!

Rouaanstraat 23

9723 CC Groningen

Over Maxxsloten.nl

Maxxsloten, voor Maximale tweewieler beveiliging! Maxxsloten.nl is de webwinkel voor al uw tweewieler beveiliging. Wij leveren onder andere ART gekeurde kettingsloten voor scooters, motoren en fietsen. Wij zijn een nieuw en jong bedrijf dat ervoor wil zorgen dat u als klant tevreden bent. Wij zijn officieel leverancier van alle door ons aangeboden merken, waardoor wij vertrouwd zijn met de artikelen die wij leveren. Wij bieden een degelijk product voor de scherpste prijs! Waarom elders meer betalen voor hetzelfde slot?