Geen poespas Duidelijk en snel

Goede service na een aanvankelijk probleem met de levering

Snel en adequaat het probleem opgelost en goede advisering

Professionele.....goed contact met de klant en werken zij in oplossing

Prima sloten, prijs en goed geleverd

De sloten zijn prima en zeker voor die prijs, prima levering

Geen op en aanmerkingen

Zoals het hoort, bestellen , dag later netjes verpakt in huis

Alles netjes verpakt thuis , zoals verwacht

Snel en gemakkelijk, ook met retour sturen

Prima geregeld

Top product!

Goed stevig slot, snelle verzending.

Prima slot, uitstekende service

Besteld en een dag later werd het slot thuisbezorgd. Prima slot en goeie service

Prima kettingslot

Snel geleverd en ziet er goed uit. Alleen jammer dat de slots spray er niet standaard bij zit boven de 50 euro en dat je dat apart moet aangeven.

Makkelijk-snel-kwaliteit

Makkelijk te bestellen, snel in huis, goed verpakt( een zware ketting slot met beugel kan makkelijk een doos van binnenuit kapot maken).

Top firma.

Uiterst fijne dienstverlening.

Goede service voor eerlijke prijs

Prima slot gekocht art2

Prima product, kom helemaal overeen met de beschrijving, snelle levering dik tevreden

Na een beetje oefenen ben ik nu redelijk handig met dit hangslot. Ik ben 86 jaar en ben blij dat ik nog genoeg kan bukken om deze zware ketting tussen de spaken door te prutsen.

Snel vinden op de site, snel bestellen, snelle levering alles prefect

Goede en duidelijke website. Snel het artikel kunnen vinden met voldoende informatie. En zeker een snell levering.

Totaal geen problemen, goede service

De eerste keer gebruik gemaakt van Maxxsloten.nl. Uitstekend verlopen, totaal geen problemen. Alles conform afspraak op de site.

Zeer snelle levering

Snel geleverd schijfremslot voor een scherpe prijs.

Prima sloten prima prijs prima levering

Prima leverancier

Scherp geprijsd, snel geleverd. TOP!

Goed.

goede sloten

Goede sloten snel geleverd en goed verpakt

Sloten zijn perfect

De mensen die u gerief naar huis brengen mogen wel wat meer communicatie voeren . Maandag gingen ze leveren uiteindelijk is het pas donderdag geleverd geworden

Goed slot zwaar maar goed

Goed slot en muuranker tevreden mee degelijk

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Waardeloos!

Ik kreeg na 2 weken mijn naar jullie retourgezonden pakket weer retour. Zonder opgaaf van reden, behalve dat het door jullie niet was afgehaald. Ik had aan alle voorwaarden voldaan. Het is waardeloos. Het kostte mij 8,25 aan verzendkosten en nu zit ik opgescheept met een product dat ik niet kan gebruiken.

Rouaanstraat 23

9723 CC Groningen

Over Maxxsloten.nl

Maxxsloten, voor Maximale tweewieler beveiliging! Maxxsloten.nl is de webwinkel voor al uw tweewieler beveiliging. Wij leveren onder andere ART gekeurde kettingsloten voor scooters, motoren en fietsen. Wij zijn een nieuw en jong bedrijf dat ervoor wil zorgen dat u als klant tevreden bent. Wij zijn officieel leverancier van alle door ons aangeboden merken, waardoor wij vertrouwd zijn met de artikelen die wij leveren. Wij bieden een degelijk product voor de scherpste prijs! Waarom elders meer betalen voor hetzelfde slot?