Top ervaring met het bedrijf zelf. Slot is ander verhaal

Slot werkte perfect, helaas het tasje wat er bij zat niet. Ik had het slot met tasje vastgemaakt aan mijn motor en tijdens mijn rit had ik door dat ik hem verloren was. Heel jammer.

Makkelijk kunnen bestellen en snelle levering

Geen 5 sterren omdat de ketting eigenlijk net iets te dik is voor het slot. Het sluiten gaat niet makkelijk, omdat het maar net past. Zou voor het gemak ruimer moeten zijn.

Alles top!

Goed geleverd, Goed ontvangen, God product.

Ziet er degelijk uit.

Fietsbeugel voor aan de muur. Ziet er degelijk uit. Goede montagebeschrijving. Weliswaar alleen in het Engels. Eenvoudige montage.

Snelle levering, scherpe prijs!

Snelle levering, scherpe prijs!

Super webshop

Bestelling geplaatst voor 2000u en volgende dag al compleet in huis. Mooie ketting en schrijfremslot gescoord.

Stevig ,

Goed en snelle perfecte levering

ok

snel en goed

keurig bedrijf, maakt waar voor 20.00 volgende dag spullen thuis

Prima service!

Na een meetfoutje mijnerzijds, is er na goed en plezierig overleg (via email en telefonisch) een uitstekend oplossing voor mijn probleem gevonden om mijn BBQ stevig vast te zetten. Alles snel geregeld!

Snel en netjes in huis

Product op tijd binnen gekomen, en zonder problemen.

Sneller en beter is niet mogelijk!

Zie bovenstaand; valt niets aan toe te voegen.

Goed!

Goedkoper, snel geleverd en goede zorg! Bedankt Maxx sloten!

Geweldig op tijd geleverd

Mooi volgens plan netjes afgeleverd door de bezorger,ga zo door

Lijkt me eengoed slot

Nog niet gebruikt, noch door mij, noch door een fietsendief!

Erg goed

Zijn klantvriendelijk.En het slot is erg mooi en goed

Gewoon goed en snel.

Gewoon goed en snel.

Goed slot

Goed en degelijk slot en is erkend als goed beveiligd

Good quality

Good service.

Aanrader

Stevig slot! En handelbaar! Snel bezorgd!

Makkelijk opvouwbaar slot had wel het gevoel dat het een terug gestuurd product was zo aan de verpakking te zien.

Stevige slot

Ik had een slot besteld voor mijn fatbike en het is zeker een aanrader het slot is niet makkelijk door te knippen en is het juiste voormaat

Voor informatie gebeld zeer netjes geholpen En daarna besteld was volgende werkdag binnen .ik raad het aan top winkel

Had al eerder slot en ketting van Maxxsloten.

Telefonisch advies gevraagd daar ik hetzelfde art 4 beugelslot wilde kopen aangezien ik mijn beugelslot had beschadigd. Voor het bestellen even gebeld daar er geen maten bij het getoonde slot stonden. Terstond een foto gekregen met de betreffende maten. Nieuw slot snel geleverd.

Rouaanstraat 23

9723 CC Groningen

Over Maxxsloten.nl

Maxxsloten, voor Maximale tweewieler beveiliging! Maxxsloten.nl is de webwinkel voor al uw tweewieler beveiliging. Wij leveren onder andere ART gekeurde kettingsloten voor scooters, motoren en fietsen. Wij zijn een nieuw en jong bedrijf dat ervoor wil zorgen dat u als klant tevreden bent. Wij zijn officieel leverancier van alle door ons aangeboden merken, waardoor wij vertrouwd zijn met de artikelen die wij leveren. Wij bieden een degelijk product voor de scherpste prijs! Waarom elders meer betalen voor hetzelfde slot?