Nog niet ontvangen

Over het slot kan ik niks kwijt. De bezorgservice waarmee jullie werken brengen niks bij de buren. Helaas... dus nu moet ik een moment zien te vinden wanneer ik naar een winkel hier niet in de buurt kan om mijn pakket op te halen. Dus alleen al voor de bezorgservice met wie jullie werken zou ik al elders gaan bestellen.

snel geleverd

snel geleverd

Goede firma met prima producten

Fijn bedrijf dat met je meedenkt en ook als je iets niet aan de verwachting voldoet, daar goed op reageert. Het bedrijf claimt vrijdag besteld volgende dag in huis. Dat was niet gelukt. Niet dat ik haast had maar wegens wel of niet thuis zijn op werkdagen. Na mijn vraag bleek dat hun vervoerder die dag vroeger de zendingen had opgehaald dan gebruikelijk. Dus mijn pakket was er nog niet bij. Excuses van Maxxsloten.nl. Met de vervoerder heb ik een bezorg afspraak kunnen maken waardoor ik het zelf kon ontvangen. Verder een fijne webshop en serieus personeel

Prima slot, prima levering

Prima slot, prima levering

Snelle service Goede sloten

Snel geleverd, degelijk materiaal!

Snel geleverd, degelijk materiaal!

Top produkt, top service !!!

Top produkt, top service !!!

top contact met de klantendienst

Sloten besteld maar deze waren veel te zwaar en te lomp voor onze elektrische fietsen. Retourneren was geen enkel probleem

Makkelijke website en snelle levering...toppie

Snel geleverd toppie

Goed slot

Goed stevig zwaar slot. Snel geleverd

Zeer stabiel, sterk slot met ketting. Lengte van 300cm is precies goed voor mij. Levering was zeer snel en makkelijk. Alles prima verlopen. Dank u.

Duidelijke site en je krijgt snel wat je besteld.

Op de site staan de gewichten en lengtes van de sloten duidelijk aangegeven. De volgende dag had ik het slot in huis.

Snel en voordelig

Mega content

keurig opgelost

top alleen, was het genen uitverkocht wat ik besteld had, maar ze hebben het goed en netjes opgelost... en snel

Snelle levering en goed product. Ben erg tevreden

Siper

Snelle levering en goed advies. Echt een aanrader.

Mooi product en netjes op tijd bezorgd.

Geleverd volgens afspraak wat ze vermelden.

Goede sloten voor een redelijke prijs en snel en netjes geleverd.

Heel Goed

Prima website, vlotte levering. Netjes verpakt. Goed bedrijf om bij te bestellen.

Goede sloten, kwalitatief en supersnelle levering.

duidelijke informatie, goed slot

Duidelijke site, waardoor ik makkelijk een slot kon uitzoeken. Slot bevalt de eerste week erg goed!

Súper good

Exactly of what I was expecting. Good quality

Snelle lervering en groot assortiment

Mijn schijfremslot werd snel geleverd. Goede uitleg op de website

Rouaanstraat 23

9723 CC Groningen

Over Maxxsloten.nl

Maxxsloten, voor Maximale tweewieler beveiliging! Maxxsloten.nl is de webwinkel voor al uw tweewieler beveiliging. Wij leveren onder andere ART gekeurde kettingsloten voor scooters, motoren en fietsen. Wij zijn een nieuw en jong bedrijf dat ervoor wil zorgen dat u als klant tevreden bent. Wij zijn officieel leverancier van alle door ons aangeboden merken, waardoor wij vertrouwd zijn met de artikelen die wij leveren. Wij bieden een degelijk product voor de scherpste prijs! Waarom elders meer betalen voor hetzelfde slot?