Goed slot

Goed stevig zwaar slot. Snel geleverd

Zeer stabiel, sterk slot met ketting. Lengte van 300cm is precies goed voor mij. Levering was zeer snel en makkelijk. Alles prima verlopen. Dank u.

Duidelijke site en je krijgt snel wat je besteld.

Op de site staan de gewichten en lengtes van de sloten duidelijk aangegeven. De volgende dag had ik het slot in huis.

Snel en voordelig

Mega content

keurig opgelost

top alleen, was het genen uitverkocht wat ik besteld had, maar ze hebben het goed en netjes opgelost... en snel

Snelle levering en goed product. Ben erg tevreden

Siper

Snelle levering en goed advies. Echt een aanrader.

Mooi product en netjes op tijd bezorgd.

Geleverd volgens afspraak wat ze vermelden.

Goede sloten voor een redelijke prijs en snel en netjes geleverd.

Heel Goed

Prima website, vlotte levering. Netjes verpakt. Goed bedrijf om bij te bestellen.

Goede sloten, kwalitatief en supersnelle levering.

duidelijke informatie, goed slot

Duidelijke site, waardoor ik makkelijk een slot kon uitzoeken. Slot bevalt de eerste week erg goed!

Súper good

Exactly of what I was expecting. Good quality

Snelle lervering en groot assortiment

Mijn schijfremslot werd snel geleverd. Goede uitleg op de website

snel verzonden, alleen met dpd he.. das minder, ik woon in Delft maar was niet thuis,.moet je je pakket 4.4 kilometer verderop op gaan halen, waardeloos

Snel

Volgende dag in huis

Verkeerd slot geleverd, na kontakt met maxx bleek het slot niet op voorraad, i.o. langer slot geleverd. Top service. Mooi en degelijk slot.

goede ervaring

goed fietsslot is wel heel zwaar had het niet gedacht

Zeer positief

Sneller levering

Optijd ge had ..... Goede kwalietijd

Goed werkend slot

Goed werkend slot gevonden werd ook snel thuisbezorgd

Goed slot gekocht en zeer te vrede. Ook de snelheid van de levering is top

Goed slot, snelle levering

Goed slot, snelle levering

Rouaanstraat 23

9723 CC Groningen

Over Maxxsloten.nl

Maxxsloten, voor Maximale tweewieler beveiliging! Maxxsloten.nl is de webwinkel voor al uw tweewieler beveiliging. Wij leveren onder andere ART gekeurde kettingsloten voor scooters, motoren en fietsen. Wij zijn een nieuw en jong bedrijf dat ervoor wil zorgen dat u als klant tevreden bent. Wij zijn officieel leverancier van alle door ons aangeboden merken, waardoor wij vertrouwd zijn met de artikelen die wij leveren. Wij bieden een degelijk product voor de scherpste prijs! Waarom elders meer betalen voor hetzelfde slot?