Snel, mooi product

Tip, pak het zware slot iets steviger in. Nu zat het los in een doos. De verpakking was open gegaan ik weet niet of dit bewust of onbewust is gebeurd.

De slot is super goed. Dacht eerst dat het een broodje aap verhaal was. Maar die kilo’s klopte en hij is super sterk

Zoals verwacht prima slot

Zoals verwacht prima slot

prima webshop

ik had verkeerde slot geleverd gekregen belde op en vrijwel meteen werd de tel opgenomen wat ik had besteld was er helaas niet door een fout in de levering maar kreeg zonder extra kosten een duurder vergelijkbaar slot en dat was ook weer de volgende dag geleverd inclusief retour sticker verkeerde slot daar hou ik van goede service

Snelle levering, geen verzendkosten zeer goed verpakt en mooie kwaliteit!

Overzichtelijke website, goede en snelle service mooi product zeer tevreden

Snel en professioneel

Snel en professioneel

Goede klanten service

Dank u om track en trace na te kijken vandaag.

Snel en goed

Goed product.

Goed product en zeer snel geleverd.

Super degelijke sloten tegen scherpe prijs

Een paar ART 4 sloten besteld, en uiteraard snel ontvangen, en inderdaad, de degelijkheid straalt er vanaf. Deze zijn voorlopig niet meer stuk te krijgen. Prima zaak, geen klacht.

Super snelle levering

Gemakkelijke bestellen, duidelijke info en supersnel geleverd.

Scherpe prijs en snelle levering

Bij Maxx sloten is het vandaag besteld morgen in huis met daarnaast een scherpe prijs. Top bedrijf

Snelle, servies, en snel geleverd

Geweldig snelle levering

Ik heb de prijs van mijn slot vergeleken met die van anderen en dit bedrijf kwam als beste uit de bus. Laat in de middag besteld en de volgende ochtend al in huis. Levering op z’n snelst. En de kwaliteit helemaal ok. Heel erg bedankt

Goed slot

Perfect slot en snelle bezorging

Goede communicatie en snelle levering en goed product

goed en snel geleverd de volgende dag

Fietsslot is van goede kwaliteit

Alles netjes volgens verwachting!

Duidelijke en overzichtelijke website. Betaling en levering verliepen vlot en zonder problemen.

Prima en vlotte service

Mijn bestelling werd via e-mail direkt bevestigd en vlot bezorgd. Kwaliteitsslot voor een zeer goede prijs

gewoon top

topper

Prima Service

Slot ziet er degelijk uit

Niet zo goed

retour zendingen worden niet snel genoeg afgehandeld.

Super, en zeer snelle levering

Super, en zeer snelle levering

Goede kwaliteit sloten

Bestelde slot ontvangen, goede kwaliteit/scherpe prijs. Levering via Dpd....ben ik persoonlijk geen fan van vanwege slechte en late updates.

Veilige producten, snel geleverd

Op zoek naar een muur-/vloeranker kwam ik terecht bij Maxxsloten. Die hadden een mooie combi zijnde een vloeranker en 120cm ketting, beide klasse 4. Aangezien dit ook nog eens goed betaalbaar was, meteen besteld. Daarna werd het snel geleverd. Product ziet er zeer degelijk uit. Hopelijk schrikt het potentiële dieven voldoende af.

Rouaanstraat 23

9723 CC Groningen

Over Maxxsloten.nl

Maxxsloten, voor Maximale tweewieler beveiliging! Maxxsloten.nl is de webwinkel voor al uw tweewieler beveiliging. Wij leveren onder andere ART gekeurde kettingsloten voor scooters, motoren en fietsen. Wij zijn een nieuw en jong bedrijf dat ervoor wil zorgen dat u als klant tevreden bent. Wij zijn officieel leverancier van alle door ons aangeboden merken, waardoor wij vertrouwd zijn met de artikelen die wij leveren. Wij bieden een degelijk product voor de scherpste prijs! Waarom elders meer betalen voor hetzelfde slot?