binnen 24 uur

Snel en in orde.

Snelle levering en goed advies

Snelle levering en goed advies

Goed bedrijf

Ze zijn heel snel met opsturen. Producten zijn goedkoper dan andere bedrijven. Ik raad iedereen aan om bij hun bestellen

Top muuranker. Makkelijk te monteren

Duidelijke beschrijving bijgevoegd en met de juiste stappen makkelijk te monteren. Ook nog snel geleverd.

Snel, goed en volgens afspraak!

Snel, goed en volgens afspraak!

Snel, betrouwbaar

Produkt zo als beschreven. Snel geleverd.

Snel verzonden maar DPD is trage koeriersdienst

Goede prijs, snel verzonden maar DPD is trage koeriersdienst

Supergoed en voortreffelijke service.

Snelle service, snel antwoord op e-mail en top producten

Werkt perfect

Voelt stevig aan, werkt perfect

Simpel bestellen, goede kwaliteit, redelijke prijs

Product zoals omschreven Top perfect

Geweldig!

Super snel geleverd, goede prijs. Erg tevreden :)

Snel geleverd zonder problemen

Makkelijk om te bestellen

alles perfect geregeld van aankoop tot levering

alles perfect geregeld van aankoop tot levering

Stipt correct en klantvriendelijk

Snel en accueaat...

Prima slot, snel geleverd

Prima reactie op mijn vraag voor een nieuw slot

Heel Fijn dat de laatste versie een wat langere poten heeft aan het slot

Goede websites

Zeer zwaar slot ,alleen kleiner dat ik dacht nu alleen een beetje tobben om de fiets veilig op slot te zetten.

Overzichtelijke site, snel geleverd

De bestelling voldoet aan de verwachtingen, goed verpakt. 2 sloten besteld, werken prima

Prima.

Product: Goed. Levering: Goed.

veel keuze, snelle levering

Ik had een fietsslot dat te kort was. De ruime keuze en info in de webshop is heel fijn. En het slot werd vlot geleverd.

Goed robuust universeel kettingslot

De verlengde beugel maakt het ook mogelijk om het slot onderweg zonder de zware ketting te gebruiken. En doordat de eindring ook over de ketting past, is het slot op verschillende manieren bruikbaar. Let bij kopen van een muurplaat wel op dat daarvan het oog voldoende ruim is voor de slotbeugel.

Iets moeilijker dan verwacht

Ik dacht ff snel dit slot te monteren, Maar duurde iets langer dan verwacht. Ik heb de fout gemaakt om niet al het boorgruis te verwijderen waardoor het moertje vol met ‘stof’ zat en de bout er daarna niet meer in ging en deze ging meedraaien. Nadat ik alles er weer uit had gekregen, met een beetje wd-40 , schoongemaakt, zat het slot als nog muurvast in de muur

Degelijk zwaar slot

Goede en degelijk kettingslot en muurbeugel voor een nette prijs. Snel geleverd! 150 cm lijkt lang, maar bij het vastzetten aan de muur blijft er ca 55/ 60 cm over om het slot vast te zetten tussen motor en muur. Zolang je het thuis gebruikt zou ik toch wat meer lengte nemen Het is aan de zware kant om het mee te nemen nl

Makkelijk online besteld en heel snel geleverd. Goed slot en een aanrader om hier te kopen!

Rouaanstraat 23

9723 CC Groningen

Over Maxxsloten.nl

Maxxsloten, voor Maximale tweewieler beveiliging! Maxxsloten.nl is de webwinkel voor al uw tweewieler beveiliging. Wij leveren onder andere ART gekeurde kettingsloten voor scooters, motoren en fietsen. Wij zijn een nieuw en jong bedrijf dat ervoor wil zorgen dat u als klant tevreden bent. Wij zijn officieel leverancier van alle door ons aangeboden merken, waardoor wij vertrouwd zijn met de artikelen die wij leveren. Wij bieden een degelijk product voor de scherpste prijs! Waarom elders meer betalen voor hetzelfde slot?