Zeer goed en snel opgelost

Helaas had ik het verkeerde artikel ontvangen maar zeer goed en snel opgelost door max van maxxsloten

Snel en netjes bezorgd

Makkelijk te bestellen, netjes ingepakt en snel bezorgd. Het goedkoopste, goedgekeurde (ART) slot dat ik kon vinden online, maar een mooi en solide slot. Perfect!

Snelle levering artiekel zoals beschreven.

Goede zaak!!

Na mailcontact over de maat van het slot wat ik nodig had, snel een mail terug met de maten die ik wilde weten. Goeie service en snel gereageerd, top!! Daarna het slot besteld, die was de andere dag in huis. Ook dit ging heel snel.

Ruim assortiment, snel binnen na bestelling en nette afhandeling bij retour

Zeer goede ervaring met de bestelling, bezorging en ook het retour sturen van de producten.

Snel en gemakkelijk geregeld

Art 4 motor slot gekocht . Snek Verstuurd en goed verpakt. Niet duur.

Prima slot

Ik zocht een kwalitatief goed slot voor mijn boot en ontdekte dat Maxxsloten een gecertificeerd slot aanbiedt tegen een zeer scherpe prijs. Het was snel verstuurd, top!

Retourneren ging prima

Bestelling goed aangekomen maar kwam niet overeen met het gevraagde. Via telefonisch contact overeengekomen om de zending kosteloos retour te zenden. 1 week later stond het bedrag terug op mijn rekening. Bij deze kan ik enkel de firma feliciteren met de correcte en vlugge afhandeling.

Snelle levering, goede prijs

Ik moest snel handelen en dat kon via deze website. Volgende dag slot in huis voor een goede prijs!

Snelle levering, en een solide voordelig ART-4 slot

Degelijk kettingslot voor een lage prijs. Misschien wel grafiet gebruiken als smeermiddel i.p.v. slotspray.

goed stevig niet te duur slot

goed AER2 slot die door de lus een stukje langer is dan een ring slot

Top ervaring

Snelle levering Netjes binnen de prijs.

Mooi combideal

Stevig art4 gecertificeerd slot i.c.m. een art4 beugel voor aan de muur, voor slechts 56,- incl verzenden. Superdeal!

Goede prijs/kwaliteit eb goede service

Snel geleverd, helaas toch niet juiste slot, maar geretourneerd en geld terug ontvangen

gewoon goed!

snel geleverd, goed product. goede prijs.

Duidelijke webshop en snelle levering zelfs in het weekend

Duidelijke webshop en snelle levering zelfs in het weekend

Snelle levering en een duidelijke website

Correcte afhandeling

Fantastische ervaring. Snelle levering en goede prijs/ kwaliteit

Goede prijs en zeer snel bezorgd!

Art5 kettingslot samen met grond/muur anker, en een Art4 schijfremslot besteld. Alles volgende dag thuis bezorgd. Kwaliteit ook dik in orde.

Groot assortiment aan goederen. Eindelijk vond ik wat ik zocht. Scherpe prijzen en zeer snelle levering.

Snelle levering , kwaliteits producten

Snel geleverd , veel keus en kwaliteits sloten .

Snelle levering, goed verpakt. Zeer tevreden.

Snel geleverd, prima kwaliteit!!

Het slot is van zeer goede kwaliteit en voldoet aan de eisen van de verzekering. Snel geleverd!!

Voldoet aan verwachtingen

Na een kleine vertraging gekregen wat ik besteld had. Prima geholpen door de service.

Rouaanstraat 23

9723 CC Groningen

Over Maxxsloten.nl

Maxxsloten, voor Maximale tweewieler beveiliging! Maxxsloten.nl is de webwinkel voor al uw tweewieler beveiliging. Wij leveren onder andere ART gekeurde kettingsloten voor scooters, motoren en fietsen. Wij zijn een nieuw en jong bedrijf dat ervoor wil zorgen dat u als klant tevreden bent. Wij zijn officieel leverancier van alle door ons aangeboden merken, waardoor wij vertrouwd zijn met de artikelen die wij leveren. Wij bieden een degelijk product voor de scherpste prijs! Waarom elders meer betalen voor hetzelfde slot?