Topproduct!!

Zwaar uitgevoerd, maar helaas je wel tegenwoordig!

Doet wat het beloofd!

Makkelijk te plaatsen (goede instructie) Muuranker / grondanker ART 4 Nean. Wel een zware steenboor (16 mm) en een goede boormachine noodzakelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding en ziet er ook nog eens goed uit.

Bestellen en snel in huis

Prima bedrijf Uitstekende service bij vragen

Snel geleverd en duidelijke communicatie

De pakketbezorger heeft pakket bij buren afgeleverd in hun brievenbus maar daar kan maxxsloten natuurlijk niets aan doen. Terwijl onze brievenbus er direct naast zit met het huisnummer er levensgroot op. Blijkbaar had bezorger geen zin om even aan te bellen. Wij waren speciaal thuis voor deze levering Maxxsloten zelf is prima

Uitmuntend.

Vandaag besteld, morgen in huis. De kwaliteit van het ART5 1.5mtr kettingslot is buiten verwachting uitstekend. Met zijn dikke schakels en uitmuntend slot is deze ketting ten zeerste aan te bevelen. Kleine tip, de lengte van het 1.5mtr kettingslot bevestigd aan mijn Honda aan het ankerslot( Abus WBA100) is goed te doen maar voor wat extra speling zou ik de 1.8mtr lengte aanbevelen Al met al zeer goede en degelijke kwaliteit voor een hele mooie prijs!

Prima slot voor een superprijs

Goed slot, is een fijne gedachte dat je een slot kan kopen met ART2 keuringvoor een nette prijs.

snelle levering, goede prijs

snelle levering, goede prijs

Goede sloten

Goed slot voor mijn motor, en snelle levering

Mooie prijs

Goede prijs/kwaliteits verhouding vergeleken met andere aanbieders. Snel en zonder verzendkosten opgestuurd. Blij mee

Vlotte aankoop

Maar daarna blijf ik nog steeds ( een week) wachten op een levering van dpd. Is al drie dagen in depot maar er beweegt niets.

Doet zoals beloofd

Doet zoals beloofd!

Zeer positief

Heb sloten besteld die niet voorradig waren maar wel op de site stonden. Ze hebben de volgende dag mij daar van bericht en alternatieve/duurdere aangeboden voor de zelfde prijs ter compensatie. Vind dit netjes maar heb toch de keuze gemaakt om op de mij gewenste sloten te wachten die zij beloofde bij binnenkomst gelijk te verzenden. Tot zover top, rest mij nog even te wachten.

Goed en makkelijk aan te leggen

Prima art slot voor een prima prijs

ART4 sloten gevonden om mijn motor volgens eisen van de verzekering voldoende op slot te zetten. Netjes en snel geleverd.

Zoals verwacht, en super snel geleverd!

Volgende dag zat het anker al in de muur vast, en kon ik mijn nieuwe motor met een gerust hart voor de deur parkeren. Top service!

Keurige en tijdige levering

Mooie mobile alarmslot

Prima ding voor een leuk prijsje.

Goede en snelle levering

Geheel naar tevredenheid! Bedankt “MaxxSloten” …

Heeeeeel snelle levering! Dank u daar voor.

Heel snelle levering. Stevige bescherming, maar zwaaaaaaar!

Kwaliteit

Snel geleverd en super kwaliteit.

Doen wat ze zeggen

heel vlotte levering

heb mijn artikel besteld rond 17u, de dag nadien was het al geleverd !

Niets aan toe te voegen.

Goed.

Gewoon goed!

Voldoet aan verwachting

Snelle levering, professioneel

Rouaanstraat 23

9723 CC Groningen

Over Maxxsloten.nl

Maxxsloten, voor Maximale tweewieler beveiliging! Maxxsloten.nl is de webwinkel voor al uw tweewieler beveiliging. Wij leveren onder andere ART gekeurde kettingsloten voor scooters, motoren en fietsen. Wij zijn een nieuw en jong bedrijf dat ervoor wil zorgen dat u als klant tevreden bent. Wij zijn officieel leverancier van alle door ons aangeboden merken, waardoor wij vertrouwd zijn met de artikelen die wij leveren. Wij bieden een degelijk product voor de scherpste prijs! Waarom elders meer betalen voor hetzelfde slot?