Gewoon goed, 2de bestelling in 4 jaar betrouwbaar

Bestelling zoals verwacht zonder gedoe aangekomen

Perfecte site en mooie prijs/ kwaliteit producten

Tel. contact gehad om een geplaatste order te wijzigen en werd gelijk in de order aangepast, dus zonder een bijbetaling of annulering gewijzigd en ook een perfecte snelle levering.

Keurig

vriendelijke benadering en goed gedaan

Mooi product, snelle levering

Mooi solide slot. Levering was snel. De doos van levering is niet geschikt voor het gewicht van het slot en was kapot gegaan, misschien een puntje van aandacht. Overal zeer teverde!

Snel en goed

Zeer snelle levering

Goed slot, snelle levering, goede informatie

Gewoon goed

dik tevreden

goed slot

prima website, snelle service

prima overzichtelijke website, uitgebreid assortiment. Snelle service en levering.

Goed en snel

Goed en snel

Prima service - degelijke producten

Ik ben een zeer tevreden klant en ik zal er nog aankopen doen. Ook eerlijke mensen waarmee goeie communicatie mogelijk is.

Super kwaliteit en snel geleverd

Super kwaliteit en snel geleverd

Makkelijk te gebruiken en snel veilig je scooter op slot.

Ja makkelijk in gebruik en snel en je kan het sleutel gat dicht doen dan komt er geen vuil in kan komen of zand.

Snel en makkelijke levering.Goed verpakt!

Goeie site, goede spullen

Helder overzicht. Goeie site. Geen bezorgkosten. Snel in huis. Zo richt je een webshop in.

snelle goede levering maar slot gaat moeilijk open en dicht

Enorm gepruts om het sleuteltje uit het hangslot te krijgen. weet niet goed hoe ik Maxxsloten kan bereiken voor oplossing

Geen bijzonderheden, zoals het hoort.

Uitstekende service

Duidelijke communicatie, goede service en snel afgehandeld. Had per ongeluk te korte ketting ontvangen; hier is goed op gehandeld en de oplossing was snel bepaald en uitgevoerd.

Snel binnen en goede kwaliteit

Erg tevreden met de snelle levering en de goede kwaliteit van het grondanker met kettingslot!

Pffft: goed functionerend slot, maar veel te zwaar.

Niet makkelijk te hanteren door t gewicht.

Snel geleverd en goede prijs!

Had ik eerder moeten doen,

dan zou ik die heel mooie vorige fiets nog gehad hebben......

Super slot

Prijs heel gunstig, mooie korting en geweldig slot

Prima zondag bestelt dinsdag ochtend in huiz

Maandag voor de zekerheid even gebeld, ja hoor u bestelling gaat zo de deur uit.. fijne en vriendelijk personeel

Erg goed

Prima en zeer veilige sloten!

Rouaanstraat 23

9723 CC Groningen

Over Maxxsloten.nl

Maxxsloten, voor Maximale tweewieler beveiliging! Maxxsloten.nl is de webwinkel voor al uw tweewieler beveiliging. Wij leveren onder andere ART gekeurde kettingsloten voor scooters, motoren en fietsen. Wij zijn een nieuw en jong bedrijf dat ervoor wil zorgen dat u als klant tevreden bent. Wij zijn officieel leverancier van alle door ons aangeboden merken, waardoor wij vertrouwd zijn met de artikelen die wij leveren. Wij bieden een degelijk product voor de scherpste prijs! Waarom elders meer betalen voor hetzelfde slot?