Uitstekend bedrijf

100 % tevreden met het product en snelle levering

Snel bezorgd, goed product

De bezorging ging snel. De (regen)hoes ter bescherming van de stoel lijkt wat lomp, maar als je erin gaat zitten valt dat reuze mee. Het is tenslotte een universele hoes die op veel rolstoelen moet kunnen passen. Ik trok wel meteen de band kapot , die er moet voor zorgen dat de hoes aan de achterkant van de stoel vast gemaakt moet worden. Gevalletje van pech, want onze dochter had dezelfde hoes besteld en die had geen problemen. kleine moeite om dit zelf te repareren. Nog geen regenbui mee gemaakt.

Goed product, snel verzonden

En ook nog eens vriendelijk geprijsd

Echt ontvangen wat wij nodig hadden

SLECHT

Pfff

Op tijd en goede support

Levering was zoals aangegeven de volgende dag! Helaas bleek er een defect te zijn, even overleg en direct de dag erna nieuwe hoes afgeleverd. Heel geod, bedankt!

Duidelijke bestelprocedure Makkelijke betaling Prima levering Niets op aan te merken !

Top zaak, super snelle service

ontvangen bestelling was niet helemaal juist maar na contact werd dit supersnel en zeer correct opgelost...zeldzaam nette en correcte service...levenslang klant :):):)

Gewoon goed.

Helaas is de kamado beschermhoes wat aan de grote kant maar de maat omschrijving bij de hoezen is dusdanig dat ik meteen de juiste heb. En razend snel en mooi op de toegezegde tijd bezorgd

Goed product met goede service

Parasolhoes besteld. Helaas een te kleine gekregen. Deze werd zonder kosten snel omgeruild voor een goede maat. Snelle levering valt op. Product bevalt prima.

Goed betrouwbaar bedrijf

Top hoezen goede kwaliteit snelle levering

Snelle levering! Goed product

Product besteld en volgende dag al in huis. Product doet aan de verwachtingen

Prima hoes voor kamado

Snelle levering prima hoes!

Klantvriendelijk

Hoes voor motor was te klein. Meteen oplossing gezocht door bij leverancier een grotere te vragen. Die werd ook meteen verstuurd

Goede ervaring.

Goede betaalbare kwaliteit

Op zondag besteld en woensdag middag binnen. Ziet er prima uit en makkelijk om te gebruiken met de inklapbare stok.

heel goed

heel snelle service

Nette hoes, snelle bezorging

Tevreden met de bestelling; de hoes was zo bezorgd. Hij is wat ruim aan de kant van de bak, want daar zit bij ons geen tent. Verder tevreden met de hoes, makkelijk om te doen.

Prima motorhoes

Prima hoes voor de motor Past om mijn Pan European inkl topkofder

Ziet er goed uit, past perfect

Zie kop tekst

Service uitstekend en covers zien er stevig en goed uit.

Maxxcovers heeft het probleem met hun koerier nog dezelfde dag opgelost eens ze op de hoogte waren van het probleem. Zelden zulke snelle reactie en oplossen van het probleem gezien. De ontvangen covers voor onze loungezetels lijken van uitstekende kwaliteit. Wij zijn heel tevreden. Dank u.

Prachtige cover, goed materiaal en mooi afgewerkt

Het bestellen was makkelijk, er zijn veel maten. En de levering was heel snel . Hij kwam in een mooie zak . Er zitten veel linten aan die je op allerlei manieren aan je sloep kunt vastmaken. Heel praktisch. De eerste bui is al gevallen, en we moeten m toch nog anders vastzetten. Maar mogelijkheden genoeg.

Snel en goede service , goede kwaliteit hoes

Zeer tevreden over aangekochte hoes voor een MP3 motorscooter .

Fijne hoes, goed kwaliteit

Makkelijk besteld , snel geleverd en tevreden

Snel , correct

Duidelijke beschrijving , snelle levering ..

Rouaanstraat 23

9723 CC Groningen

Over Maxxcovers.nl

Maxxcovers, hoezen voor maximale bescherming! Maxxcovers.nl is gespecialiseerd in de verkoop van beschermhoezen voor diverse producten zoals auto's, motoren, tuinmeubelen en barbeques. Wij zijn een nieuw en jong bedrijf dat ervoor wil zorgen dat u als klant tevreden bent. Wij bieden een degelijk product voor de scherpste prijs! Waarom elders meer betalen voor een vergelijkbaar product?