Goede kwaliteit, mooie prijs.

Heel mooie hoes van dikke kwaliteit voor een heel mooie prijs. Erg blij mee! Ook snel verzonden. Zeer tevreden, ik zou hier zeker nog eens bestellen!

Alles netjes op tijd

Had een nieuwe hoes nodig voor de lounge zet en hadden mijn maat besteld en netjes volgende dag binnen erg keurig

Super !

Fijne zaak , super geholpen! Vriendelijk personeel!

Hoes voor weberbarbeque

De hoes is snel bezorgd en past uitstekend

Maxxcovers komt afspraken na.

We hadden een gekocht artikel teruggestuurd en zoals op de website staat vermeld werd het geld gelijk teruggestort.

Alles correct geleverd en prima in orde

Mooie hoes voor droogmolen, snel geleverd.

alles was perfect in orde

top

snel geleverd en product is zoals omschreven

Mooie ruimte hoes en snel gelverd. Prijs-kwaliteit verhouding is goed

Zeeeer tevreden over het product

Snelle en correcte levering en goede prijs kwaliteit

Zeer vriendelijk bedrijf

Er was een verkeerde zending naar mij gedaan. Alles werd op een zeer vriendelijke en schuld bewuste manier op gelost. Mooi !!

Alles super geregeld.

PERFECT

Kan niet beter

Prima parasolhoes

Goede kwaliteit en snel ontvangen.

Goed product

Hoes voor droogmolen voldoet aan verwachting.

Niet goed

Kan geen ervaring noteren. We hebben nog steeds ons pakket met nr05147028129556 niet ontvangen. Wel bericht gehad dat het in Bolsward is bezorgd. Maar ons adres is b.overal . Junobaan 18 BN Franeker Dus waar is ons pakket gebleven. We heb het wel betaald. Dus geen goede ervaring. Zou 4 Maart bezorgd worden,. Telfort 0620794416

Correcte en snelle levering

Correcte boothoes de volgende dag al geleverd

Goed en snel

Snelle levering van een goed product.

Snel en goed

Mooi pasvorm stevig materiaal

Retour sturen op eigen kosten

Lage prijzen, snelle levering. Echter als je retour wil sturen is dit op eigen kosten. Ruim 8,50 betaald aan het retour sturen van een product van 40 euro. Dat doen ze bij Bol.com beter.

Mooi product snel geleverd

Binnen dag solide hoes voor autowiel geleverd

Snelle shipper

Goede kwaliteit en snelle shipper!

Super bescherming

Zo stom dat ik dit niet eerder heb gezocht en gekocht. Op de scootmobiel gemonteerd erg handig en houdt de kou tegen. Zeer tevreden met de website, duidelijk en snel. Absoluut een aanrader

Prima been kleed

Zit nu lekker droog en warm op mijn scootmobiel

Geweldig zelfs met retour artikelen

Alles goed geregeld en snell antwoord op mail

Rouaanstraat 23

9723 CC Groningen

Over Maxxcovers.nl

Maxxcovers, hoezen voor maximale bescherming! Maxxcovers.nl is gespecialiseerd in de verkoop van beschermhoezen voor diverse producten zoals auto's, motoren, tuinmeubelen en barbeques. Wij zijn een nieuw en jong bedrijf dat ervoor wil zorgen dat u als klant tevreden bent. Wij bieden een degelijk product voor de scherpste prijs! Waarom elders meer betalen voor een vergelijkbaar product?