mmm

mmmm

Snelle verzending

heel goed product

Was heel blij met de uitstekende service

Vrijdag besteld en zaterdag de hoes in huis, geweldig.

Snel reactie, kwaliteit spullen.

Snelle levering, goede service!

Caravanhoes besteld, die was zoals vermeld de volgende dag al thuis. Ik had een fout gemaakt en de verkeerde hoes besteld, na contact via de mail nieuwe hoes besteld en retourticket gekregen, goed geregeld!

Precies zoals geadverteerd

Perfecte hoes voor scooter

Levering was zeer snel, goed geïnformeerde en hoes is perfect

Hoes besteld voor een scootmobiel.. Snelle levering, het op de hoogte houden van de verzendstatus goed, Prijs/kwaliteit goed.

Mooie prijs voor mooie cover

Snelle levering en ziet eruit zoals op de foto. En de prijs was prima!

Prima keuze van leverancier.

Ik had nog geen ervaring met deze leverancier. Maar op basis van de snelheid van levering en de kwaliteit van het geleverde product kan ik een dik verdiende 9 op 10 geven. Grtjs

Mooie kwaliteit

Past goed en mooie dikke kwaliteit

Cover past perfect

Snelle levering goede kwaliteit hoes

Slechte afleiding

Ik was op opgegeven tijd op afleveringen adres aanwezig maar er werd aangegeven we hebben elkaar gemist gênant

Snel en goed

Snelle levering, hoe ziet er kwalitatief goed uit en meer dan groot genoeg! Zelfs met stok om de hoes over de parasol te plaatsen en alles in een mooie opbergtas. Niet goedkoop maar ook niet veel duurder dan een bouwmarkt.

Snelle en keurige bezorging bestelde artikel, KLASSE

Snelle en keurige bezorging door iemand die goed gemutst was TOPPIE GEWOON

Vlot en goed

Bestelling was zeer vlot Verzonden

Makkelijk bestellen en snelle levering TOP

Snel verzonden, goed product.

Hoes zelf prima, leveringsproces door DPD zeer slecht.

DPD dropt het spul gewoon bij de buren zonder enige vorm van contact. Van Maxxcovers geen mail over de levering, van DPD ook niet. Beetje jammer dit. Totaal onnodig voor verder zo te zien een prima product.

Zeer goede kwaliteit

Na meerdere hoezen voor mijn scooter te hebben gehad welke allemaal waterdicht zouden zijn (dus niet) nu eindelijk een hoes die dat wel is. Zeer goede kwaliteit en dus echt waterdicht. Als ik dan toch een klein -puntje niet benoemen is dat de pasvorm niet helemaal oke is dit door het rekje achterop mijn scooter maat het past net. Zal deze hoes zeker aanbevelen !!!

Snelle bezorging, hoes kleiner dan verwacht

De bezorging ging snel en de hoes (geschikt voor allerlei bakfietsen met regentent) is van goede kwaliteit. Kan onze bakfiets prima tegen regen beschermen. Enige nadeel is dat deze hoes voor bakfietsen met regen tent, toch wel heel strak om de fiets heen zit. Het achterspatbord was door gebruik van de hoes wat verbogen zodat aan liep. Was weer goed te herstellen maar jammer dat ik de hoes daardoor minder snel in gebruik neem, en er meer tijd voor moet nemen om ‘m om de fiets heen te doen.

goeie kwaliteit

goeie kwaliteit

Prima.

Snelle levering. Product zoals omschreven.

Rouaanstraat 23

9723 CC Groningen

Over Maxxcovers.nl

Maxxcovers, hoezen voor maximale bescherming! Maxxcovers.nl is gespecialiseerd in de verkoop van beschermhoezen voor diverse producten zoals auto's, motoren, tuinmeubelen en barbeques. Wij zijn een nieuw en jong bedrijf dat ervoor wil zorgen dat u als klant tevreden bent. Wij bieden een degelijk product voor de scherpste prijs! Waarom elders meer betalen voor een vergelijkbaar product?