Gewoon goed

Heerlijke wijn

Altijd weer probleemloos en snel bezorgd

Steeds weer snelle en punctuele levering van ons favoriete huiswijntje! Al langer tevreden klant , aanbevelenswaardig!

Heerlijke champagne snelle bezorging!

Heerlijke champagne snelle bezorging!

Directe, en goede service

Één goede service direct geleverd

Impeccable!

User-friendly website, fast delivery (even though my wine was out of stock at the time of ordering), and timely updates from the team about the delay. They responded to my questions quickly and professionally—everything ran smoothly. P.S. oja, the volcanic wine Gaia is simply exquisite :)

Leuk en snel

Heerlijke manier van werken Snel en vlot En veilig en mooi geleverd

snelle service

voor het eerst hier besteld,goed bevallen mijn heerlijke wijn was er redelijk snel

Snelle levering en supernette afhandeling

Goede webshop en service

Goed assortiment en snelle levering

Even wennen, maar daarna aa erg lekker

3 druiven drink ik nooit Eerst een beetje zuur en bitter, maar later toch super lekker.

Supersnelle levering

Volgende dag geleverd. Dat PostNL er een rotzooi van maakte, daar kunnen jullie niets aan doen.

wijn vlug verstuurd

correcte uitleg en gratis verstuurd vanaf 50 euro

top

top

Uitstekende en persoonlijke service

Buiten het prachtige, kwalitatieve en brede wijn assortiment, is de service van een zeer hoog niveau.

Snelle levering en goede wijn

De levering voldeed geheel aan mijn verwachting

Klantvriendelijk, scherp geprijsd, goede wijn.n.

Goede wijn behoeft geen krans. Dat geldt met name voor de NeroPasso.

Ik vind dit al jaren een heerlijke wijn voor een schappelijke prijs%

Een heerlijke WIJN

Snelle levering.

Goede en betaalbare wijnen

Prima ervaring met Mondovino. De kwaliteitswijnen worden snel en goed geleverd. Door de beschrijvingen van de bestelde wijnen hebben deze voor mij nooit teleurgesteld, integendeel. Voor mij is Mondovino een grote aanrader!

Supersnelle levering

Alle bestellingen supersnel geleverd. Kwaliteit van de wijn super.

Tevreden

Tevreden

Punctuele kwaliteit

Prettige en snelle communicatie. Goede kwaliteitswijnen. Verzending verloopt volgens afspraak en tijdstip van levering is heel nauwkeurig ( tot 1h precies)

Top !!!

"Loud and clear " Snel en correct

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette