Eerste aankoop bij Mondovino

Eerste aankoop bij Mondovino. Correcte levering van en afhandeling.

betrouwbaar

betrouwbaar, snel, goede kwaliteit wijn

Goede afwerking en verzending.

Goede afwerking en verzending.

Snelle levering van heerlijke wijn.

Snelle levering van heerlijke wijn.

Goede service, ik werd snel gebeld en er werd meegedacht.

Zeer Goed!

Makkelijk,snel verzonden en zorgvuldig ingepakt. Top !

Er was een mix up in de bestelling maar...

Er was een mix up in de bestelling maar allemaal prima opgelost

Behulpzaam

Behulpzaam, goede service, ze hebben heerlijke wijnen uitgezocht bij onze gerechten. Goed verpakt.

De bestelling verliep vlot

De bestelling verliep vlot. Een klein pluspuntje zou zijn een mogelijk bij benadering aangegeven tijdstip van levering aangeven via een sms-je.

Ik ontving heerlijke wijn

Ik ontving heerlijke wijn. Daar ging het allemaal om.

Mooie selectie wijnen

Mooie selectie wijnen, snel geleverd. Ik ben tevreden.

Goede wijn snelle levering

Goede wijn snelle levering

Heerlijke wijnen

Heerlijke wijnen, mooie omschrijvingen die je kan downloaden en snel bezorgd voor goede prijs

Goede webwinkel

Komt afspraken na, goede service

Snelle bezorging

Snelle bezorging, goede kwaliteit. Verpakking echter meer kwetsbaar dan voorheen. Nu in een enkele doos, met als gevolg dat een deel van de zending (flessen) in sorteercentrum kapot is gegaan.

snel en correct

Heldere communicatie, supersnelle en correcte levering. Heel blij!

Pima service er lekkere bio wijn!

Pima service erg lekkere bio wijn!

Betrouwbaar, kwaliteit, verzorgd

Zoals altijd was de bestelling weer dik in orde. Goede kwaliteit wijnen die netjes verzorgd verzonden worden. Een betrouwbaar adres waar je nooit teleurgesteld wordt!

Heerlijke wijn

Heerlijke wijn, goede levering.

Wijn besteld

Wijn besteld, betaald en na 2dagen een bericht krijgen dat deze niet meer beschikbaar is. Nadien wel keurig het saldo terugbetaald gekregen.

Dramatische ervaring

Superslechte aflevering van twee dozen mooie wijn. Werd in de regen voor de deur achtergelaten. Dozen doorweekt, etiketten losgelaten; weg fijne beleving... Nog afgezien van het feit dat -hoewel je als klant -terecht- telkens moet aangeven 18 jaar of ouder te zijn- de wijn door Mondovino wordt 'gedumpt' bij de voordeur en dus voor een ieder -ook onder de 18- mee te nemen is... onverantwoordelijk!!! Mijn beklag gedaan in de winkel. En na het bekijken van de foto met de doorweekte dozen kreeg ik een flesje -prima- Malbec mee. Echter, voel me daar achteraf toch mee 'afgescheept' en deze Malbec heeft mijn wrange smaak niet weten weg te spoelen omdat ik niet het gevoel heb gekregen te zijn gehoord en begrepen. Sorry...

Ik bestel al jaren wijn bij Mondovino...

Ik bestel al jaren wijn bij Mondovino en het is altijd prima. Lekkere wijn, prima bezorging. Anita

Zeker een aanrader om online te bestellen

Via de telefoon gelijk bevestiging dat de wijn op voorraad was en in principe binnen 2 dagen aan zou komen op het afhaalpunt. Dit bleek precies te kloppen. Het resultaat: Heerlijke bijpassende wijnen voor bij het kerstdiner.

Stelt nooit teleur.

Snel, vriendelijke en goede kwaliteit.

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette