Heerlijke wijn

Heerlijke wijn, goed en snel geleverd

Snel, correct, klantvriendelijk

Altijd keurig snel thuis bezorgd. Goede website, eenvoudig te bestellen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Prima wijn

Prima wijn, goede en snelle bezorging

Prima service en een heerlijke Codello.

Prima service en een heerlijke Codello. De week voor Kerst wilde ik mijn man verrassen met een paar flessen Codello, een van zijn favoriete wijnen. Via internet kwam ik bij Mondovino terecht. Maar ja kon dat nog op tijd worden geleverd? Tijdens het telefonisch contact werd er eerlijk gezegd: we hopen het wel, maar kunnen het niet garanderen. Gelukkig arriveerde de bestelling twee dagen later, ruim voor Kerst. En mijn man was zeer te spreken over de Codello, een heerlijke wijn!

overzichtelijke site

overzichtelijke site, snelle levering. Top!

Grote keus en heerlijke wijnen

Grote keus en heerlijke wijnen! Altijd communicatief over de levertijd en tijdstip van aflevering in overleg! Wilbert

Heerlijke wijn

Heerlijke wijn , vlotte levering

Wijn uitzoeken hoeft niet moeilijk te zijnErg makkelijk om te zoeken naar de de...

Erg makkelijk om te zoeken naar de de juiste wijn. Selectie per land is handig. Bestelling geplaatst en snelle reactie over tijdstip bezorging. Dit laatste wordt dan ook dan ook correct uitgevoerd.

Tijdig leveren

Dag later levering binnen

Top geregeld

Top geregeld, snel, vertrouwd, persoonlijk! Heerlijke wijnen.

Snel geleverd en weer een heerlijke...

Snel geleverd en weer een heerlijke wijn.

gemakkelijk te bestellen en tijdige...

gemakkelijk te bestellen en tijdige levering met duidelijke opvolgingscommunicatie

Top wijnkoperij

Goede service, en hele snelle levering. De wijnen gaan we lekker drinken met de kerst

De lekkerste wijn en prima service

Nadat ik mijn wenslijstje voor de kerstdagen had ingeleverd, stond alles prima meteen klaar in de winkel. De nieuwe eigenaren van Mondovino doen goed hun best.

Goede wijnen en perfecte snelle levering

Goede wijnen en perfecte snelle levering

Hele snelle levering

Hele snelle levering

Altijd correcte afhandeling en snelle...

Altijd correcte afhandeling en snelle levering!!!

Omdat er geleverd en gehandeld is naar...

Omdat er geleverd en gehandeld is naar onze verwachting, plaatsen wij sinds jaar en dag bij u onze bestellingen.

Op afgesproken tijd snel bezorgd

Op afgesproken tijd snel bezorgd

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke...

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Tevens fijne info bij iedere wijn welke je bij je bestelling ook nog eens in pdf kunt downloaden. Goede communicatie, vlotte en correcte levering! Top! Vijf sterren derhalve! Gert de Leeuw Zwolle

Lekkere wijn en top service.

Lekkere wijn, zeer vlotte leverering. Gelijk reactie op mijn mail. Hier ga ik nog bestellen.

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette