Heerlijke wijnen!

Fantastische service en heerlijke wijnen!

Snelle levering volgens afspraak.

Snelle levering volgens afspraak.

Snelle service, volgende dag in huis. Tijdstip van aflevering was snel bekend

Goede producten

Goede producten, faire prijzen, vlotte service.

Goede wijnen en uitstekende service.

Goede wijnen en uitstekende service.

Vriendelijke en vlotte klantenservice

Mijn wijnpakket kwam helemaal beschadigd en onvolledig toe door een fout van post.nl Na een telefoontje en bewijs via mail naar de klantendienst werd er een nieuwe bestelling opgestuurd. Hele vriendelijke en vlotte service.

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Goede site.

Vlotte levering van mooie witte wijnen...

Vlotte levering van mooie witte wijnen uit een ruim assortiment.

Kwaliteitsservice, kwaliteitswijnen

zes sterren...!

Wijn levering

De wijn was binnen een paar dagen in huis zeer tevreden!

zoals altijd alles top.

zoals altijd alles top.

Snelle en correcte levering en vooral lekkere wijn!

Snelle en correcte levering.

Correct en supersnelle bezorging, een blijvertje

Correct en supersnelle bezorging

Goede communicatie

Goede communicatie, strikte levering. Top

Goede website met wijn/spijs...

Goede website met wijn/spijs combinaties, prijs/kwaliteit is goed in balans.

Snel geregeld 1 dag na bestelling...

Snel geregeld 1 dag na bestelling verzonden!

Duidelijke website en direct de juiste...

Duidelijke website en direct de juiste wijn gevonden. Direct informatie, mocht de wijn niet op voorraad zijn. Dit is als zeer positief ervaren, omdat je direct weet, waar je aan toe bent.

Mooie wijnen en goed geleverd

Mooie wijnen en goed geleverd

Duidelijke webshop en snelle levering

Duidelijke webshop en snelle levering

Perfect!!

Perfect!!! Snel en zalig.

Top service en super tevreden

Goedemorgen, wij zijn zeer naar tevredenheid geholpen, ik ben blij mee te maken dat de klantvriendelijkheid en service gerichtheid die ik gewend was van de vorige eigenaars van Mondovino gewoon door gaat.. keep it up en heel veel succes met jullie zaak, wij blijven een trouw klant! gr. Carmelita

Overzichtelijk, duidelijk en snel

Makkelijk systeem om te bestellen, overzichtelijk en duidelijk. Snelle en duidelijke feedback. Snelle levering die je ook kan volgen.

De bezorging door Post.nl verliep met...

De bezorging door Post.nl verliep met meerdere vertragingen, en slechte communicatie, maar door Mondovino probleemloos, zoals ik gewend ben, opgelost/verholpen! Top bedrijf, gewoon een aanrader !

Zorgeloze dienstverlening

Makkelijke keuze gemaakt via de websitebeschrijving, besteld op dinsdagvoormiddag, bevestiging op dinsdagnamiddag, en netjes verpakt geleverd op woensdagnamiddag in Belgie. Fijn om zo'n zorgeloze dienstverlening van Mondovino te ervaren!

Alles perfect en correct verlopen

Alles perfect en correct verlopen. Snelle afhandeling

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette