Heerlijke wijn

Heerlijke wijn, prima service!

alles prima !!

alles prima !!

Czytelne informacje

Czytelne informacje, szybka i sprawna dostawa. Dzi?kuj?

Zeer goede kwaliteit en promote levering

Zeer goede kwaliteit en promote levering

Eenvoudige wijze van bestellen op website. Aflevering volgens afspraken adequaat uitgevoerd. Een aanrader!

Snelle service en heerlijke wijnen.

Snelle service en heerlijke wijnen.

Houd rekening met de openingstijden om langs te gaan

Wijn online besteld op zondag maar de volgende dagen geen tijd gehad om mijn bestelling op te halen (eigen onmogelijkheden) en niet te laten bezorgen tegen betaling. Volgend weekend bedacht om het dan maandag op te halen maar niet open op maandag en dinsdag (snap ik ook nog gezien de aard van de winkel) dus woensdag pas mijn bestelling binnen. Uiteraard prima wijn volgens mijn echtgenote.

Correcte en snelle afhandeling van mijn...

Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling. Ook over de verpakking van mijn bestelling ben ik zeer tevreden.

Mooi assortiment - vlot geleverd

Mooi assortiment - vlot geleverd

Snelle levering en heerlijke wijn

Snelle levering en heerlijke wijn

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Cadeaubon

Wijnbon gekocht, werd aan huis gebracht! Zeer goede service en uitstekende wijnen!

Heel tevreden...

Besteld in de webshop en dezelfde dag geleverd vanuit de winkel! Wat wil je nog meer?

Late levering

Mondivino heeft een mooie catalogus maar onze bestelling is helaas niet goed verlopen. We hadden tijdig wijn besteld voor onze wijnclub maar de levering is helemaal misgelopen, waardoor de wijn in feite pas na de wijnavond aankwam. De service was wel vriendelijk, maar traag en niet in staat om het probleem op te lossen. PS: jammer dat u het nu op ons afschuift. De bestelling is te lang onderweg geweest na bestelling wat u zelf ook zei en dan moesten we zaterdag thuisblijven om op de late zending te wachten, wat we dan zo lang mogelijk hebben gedaan. Dat was allemaal niet zo aangekondigd bij verkoop. Vervolgens heeft het nog eens 3 dagen geduurd voor de wijn in het afhaalpunt beschikbaar kwam. Dat zou u voortaan toch beter moeten doen hoor... PPS: ach, wat geeft het... uiteindelijk, na alle commotie, is de wijn wel heel lekker hoor...

Top service! Bezorging werd in overleg en snel geregeld. Heel fijn weer.

Ik val in herhaling maar de service...

Ik val in herhaling maar de service blijft top en ook nu ik alweer een paar jaar in het buitenland woon maak ik nog graag gebruik van Mondivino�s service: persoonlijk, accuraat, goed advies. Marjan Hendriks

Goede selectie alcoholvrije wijn

Snelle reactie per email bij een vraag over alcoholvrije wijn. Dat is onze manier om consumptie te minderen en toch iets feestelijks in het glas te hebben, In dat segment een mooi aanbod. Snelle bezorging: in z'n geheel prima!

Excellent

Excellent. Good wine, good service, fast delivery

Lekkere wijn en op de juiste tijd...

Lekkere wijn en op de juiste tijd geleverd.

Dank voor het nogmaals sturen van de...

Dank voor het nogmaals sturen van de wijn! Heel snelle en prima service!

Service bij bestelling en verzending...

Service bij bestelling en verzending was perfect. Vriendelijke en gewaardeerde hulp bij de betaling. Over de kwaliteit van de flesinhoud kan ik voorlopig niets kwijt.

Uitstekende wijn en prima fulfillment

De Negroamro is meer dan uitstekend qua prijs/kwaliteitverhouding. De leverbetrouwbaarheid en de communicatie over de voortgang van de bestelling zijn top!

Een snelle en nette levering!

Een snelle en nette levering!

Prima wijn keurig bezorgd!

zoals gebruikelijk is de bestelling keurig afgehandeld, ook het persoonlijk contact met Ella stel ik op prijs!

Al jaren topklasse.

Ik ben klant vanaf ongeveer het 'eerste uur'. En nog altijd zijn de wijnen en de service van Mondovino van topklasse.

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette