Altijd erg goed!

Mondovino blinkt uit in goede wijn voor een schappelijke prijs, snelle levering en uitstekende communicatie. Altijd erg goed!

Alles conform afspraak.

Alles conform afspraak. Snelle en correcte levering.

Zoals vanouds

Zolang ik al bij Mondovino bestel zijn de opdrachten en leveringen perfect verlopen zoals het in de voorwaarden staat vermeld.

Onze favoriete wijn snel geleverd

Onze favoriete wijn snel geleverd

Kwaliteit

Prompte levering, prima email wisseling en prima kwaliteit

Goede wijnen en prima levering!

Goede wijnen en prima levering!

Prachtige wijn

Gruner Veltniner Traisental Ried Alte Setzen Erste Lage 2020 Huber besteld, deze kwam geheel overeen met de volgende beschrijving op de website: "Fraai getypeerde Gr�ner Veltliner met veel aromatische expressie van peer, citrus en witte bloemen. Opwekkend, sappig en heerlijk frisdroog van smaak met een goede lengte", kortom een prachtige wijn. Heerlijk.

Makkelijke site en supersnelle...

Makkelijke site en supersnelle levering!!!

Goede communicatie en snelle levering!

Goede communicatie en snelle levering!

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

Altijd een goede service

Altijd een goede service, ook al was er 1 pakket onderweg beschadigd, binnen 4 dagen was er een nieuw exemplaar. Top!!

Vlot, goede service, vriendelijk en natuurlijk heerlijke wijn!

Bestelling vlot afgewerkt en stond klaar bij het afhalen inde winkel. Zoals altijd vriendelijk geholpen

Goede service en ruim assortiment.

Goede service en ruim assortiment.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering. 5 sterren als ook info over de geleverde wijnsoorten wordt bijgevoegd.

Geweldige service,top

Geweldige service,top

Prima en snel geleverd echt een...

Prima en snel geleverd echt een aanrader??

De wijnen worden Correct en netjes...

De wijnen worden Correct en netjes afgeleverd

Altijd weer tevreden

Altijd weer tevreden. Wel een dag later geleverd dan stond aangegeven op de bestelling. In het vervolg dus eerder bestellen. Het is allemaal luxe!

Zeer goede wijnen

Zeer goede wijnen, ruime keus en vlotte verzending!

Nooit een teleurstelling

Nooit een teleurstelling

Heerlijke wijnen

Heerlijke wijnen! Snelle levering via Post bezorging. Gaan we zeker weer doen.

Mondovino heeft een mooi aanbod wijnen...

Mondovino heeft een mooi aanbod wijnen en vraagt een redelijke prijs. De mails en de website zijn informatief. De info over de producten is optimistisch en positief maar niet blabla en overdreven. Houden zo!!

Correct

Zeer content met de levering van prachtige wijnen. Prettig contact met de klantenservice en een ultra snelle en degelijke verzending!

* Directe en heldere terugkoppeling van...

* Directe en heldere terugkoppeling van de gedane bestellingen. * Goede info over de gekochte Wijnen. * Snelle en prettige communicatie over tijdstip van de aflevering van de bestelling. * Correcte en behulpzame aflevering van de wijnen.

Goede communicatie vwb de bezorging en...

Goede communicatie vwb de bezorging en natuurlijke heerlijke wijn Vlotte bezorging en altijd een heel vrolijke aardig mnr aan de deur !

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette