Beter afspraken maken met de koerier

Beter afspraken maken met de koerier

Snel efficient en vriendelijk

Snel efficient en vriendelijk

Goede service goede wijnen snelle...

Goede service goede wijnen snelle levering en vriendelijke mensen. Fijn om ook in pdf per wijn informatie te ontvangen.

Mooie wijnen

Mooie wijnen, goede prijs en snelle levering. TOP !

Snelle levering, goede wijn!

Snelle (re)actie en communicatie

Snelle (re)actie en communicatie. Snelle levering

Fijne service en niet onbelangrijk.

Fijne service en niet onbelangrijk.. heerlijke wijnen!

Prima service, snel en goed afgeleverd.

foutloos

foutloos, snel, volgens afspraak, geen verrassingen, prima website en groot assortiment

Zoals altijd de zalige Italiaanse...

Zoals altijd de zalige Italiaanse huiswijn besteld. Heerlijk en goede service!

Kundig advies

Kundig advies. Snelle levering in overleg.

Altijd lekker wijnen en top service.

Altijd lekker wijnen en top service.

Super alles

Super alles, bedankt

TOP

Gemakkelijk bestellen en super snelle levering!!!

alles goed

alles goed! dankjewel!

Super snelle service met heerlijke...

Super snelle service met heerlijke wijnen

Bijzondere, lekkere en betaalbare wijnen met goed advies en betrouwbare bezorging

Koop al jaren wijnen bij Mondovino en eigenlijk nooit teleurgesteld. Betaalbare uiteenlopende wijnen en goed advies. Nu tijdens de lockdowns is de online wijnwinkel en stipte bezorging een uitkomst. Het online bestellen werkt goed met goede beschrijving van de wijn. Natuurlijk smaken verschillen en als ik af en toe iets nieuws en voor mij onbekende wijn bestel zit er wel eens een wijn tussen die mij iets minder kan bekoren dan tafelgenoten, maar nog nooit een wijn gehad die mij volstrekt onverschillig liet. Bijzondere, lekkere en betaalbare wijnen.

Een super tevreden klant!

Een super tevreden klant!

Heerlijke Portugese wijnen

Heerlijke Portugese wijnen, snel online besteld en zeer vlot de volgende dag bezorgd! Super!

Zeer correcte afhandeling van mijn...

Zeer correcte afhandeling van mijn bestelling. Uitstekende wijn ook.

Bestelproces was duidelijk. Na de bestelling te hebben geplaatst bleef de levering in eerste instantie achterwege. Een kort mailtje mijnerzijds werd snel beantwoord. Het bleek dat de bestelling bij de pakketdienst gesneuveld was. Hierop werd adequaat gehandeld door direct een nieuwe levering te organiseren. Dit werd in goede orde en snel geleverd. Ik kan Mondovino aanbevelen!

Super klantvriendelijk

Super klantvriendelijk. Goed overleg wanneer het uitkwam om de bestelling te brengen. Wijn is zo als altijd lekker.

Mooie wijnen en een geweldig advies ??

Mooie wijnen en een geweldig advies ??

Mooie wijnen prima service

Mooie wijnen prima service, de wijn wordt altijd op tijd geleverd

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette