Goede wijn en snel bezorgd

Goede wijn en snel bezorgd

Top service!

Top service!

Gewoon top!

Snelle levering, eerlijke prijs maar bovenal......heerlijke wijnen!!

Mijn wijnwinkel!

Fijne winkel, mooie wijnen en goede service

Heerlijke wijnen en goede service!!

Heerlijke wijnen en goede service!!

Prima geadviseerd door Ella

Prima geadviseerd door Ella. We zijn zelf nog een totale leek. Kerstbestelling wordt gedaan.

Goede service, razendsnel antwoord op een vraag via de mail!

Aanrader

Eenvoudig bestelproces en snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding, de wijn die wij er bestellen vrijwel in geen winkel of slijterij te koop. Lang leve Mondovino daar hebben ze onze favoriete wijn gelukkig wel.

Top! Hele vlotte levering en super lekkere wijnen.

Perfecte service

Perfecte service, prima wijn

Een bijzonder gemakkelijk te hanteren...

Een bijzonder gemakkelijk te hanteren website voor bestellingen. Prachtige, smaakvolle wijnen in meer dan voldoende aanbod. En met de snelheid van leveren door Mondovino is niets mis. Een aanrader!

Bestellen en de volgende dag al in...

Bestellen en de volgende dag al in huis. Top

Voor de echte wijnliefhebber is...

Voor de echte wijnliefhebber is Mondovino een echte aanrader. Ella en Bert zijn goede adviseurs en ook is er een goede prijs kwaliteit verhouding. Een bezoek aan de mooie winkel in Zwolle is zeker de moeite waard maar ook online de bestellingen plaatsen gaat makkelijk en snel.

Een zeer gewaardeerd bedrijf met kennis...

Een zeer gewaardeerd bedrijf met kennis van zaken en bijzonder vriendelijk en bereidwillig.

Prima service!

Prima service!

Goede wijn en attente communicatie

Goede wijn en attente communicatie nadat Post.nl in gebreke bleef.

Mondovino is een prima bedrijf

Mondovino is een prima bedrijf. De mensen zijn aardig. Leveren snel en overleggen over de leverdatum.

Beste mensen,

Beste mensen, Houd je omschrijving van je types wijn zo duidelijk mogelijk. Ik begrijp dat je 'bloemrijk' over je ideale wijnen kunt fulmineren. Edoch hoe duidelijker en traceerbaarder hoe beter! Met vr. gr., Peter V.

Bestelling en bezorging

De bestelling en bezorging waren uitstekend.

Snel en efficient

Snel en efficient. Mooie solide verpakking!

Prima service.

Prima service. Pakket met schade en keurig opgelost!

Zoals gewoonlijk

Zoals gewoonlijk

snel en efficient

selon en efficient.

Sneller levering prijs kwaliteit...

Sneller levering prijs kwaliteit helemaal in order

Fijne winkel

Top service, kundige medewerkers en prachtige producten.

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette