Prima wijn

Prima wijn, snelle service.

Mondovino

Prima communicatie en levering op aangegeven tijd. Probleem gehad wat bleek door post.nl veroorzaakt, werd hee klantvriendelijk opgelost.

Snel er keurig geregeld

Snel er keurig geregeld

Ruime keus in kwaliteit wijnen.

Ruime keus in kwaliteit wijnen. Stevige verpakking, door de 12 flessen wel erg zwaar, zeker ook voor de bezorger.

Wijn kopen, maar dan op je gemak!

We hebben een paar flessen witte wijn besteld. Deze earen binnen de kortste keren bij ons bezorgd. Hierbij werd via de mail keurig aangegeven wat et verloop van de levering was. De prijsverhoudingen zijn ook goed. Aan te bevelen leverancier.

Topdeal

Snel, transparant, goed advies. Het product voldeed aan mijn verwachting. Helemaal top

Goede service, en een mooi advies geven ze! En je kan het zo duur maken als je zelf wilt......prachtige winkel en fijne mensen met echte kennis in huis!

Mijn favoriete wijnwinkel

Heerlijke wijnen, altijd goed advies, makkelijk besteld en snel en betrouwbaar thuis bezorgd!

Prima assortiment

Prima assortiment, vlotte levering.

Mooie wijnen en goed advies

Mooie wijnen en perfecte (ook mobiel) website met veel informatie.

Uitstekende wijnen

Uitstekende wijnen, goede website met deskundig advies

Mondovino, een aanrader.

Mondovino heeft een ruime keuze in (betaalbare) wijnen. Een zeer goede service en snelle levering.

Lekkere wijn en snel geleverd

Goed en snel geleverd. Lekkere wijn met goede beschrijving. Zal er nog bestellen.

Snelle prettige afhandeling en levering...

Snelle prettige afhandeling en levering van de bestelling

Prima wijn, snel besteld en geleverd

Via de website de voor mij bekende heerlijke wijn besteld. Levering gebeurde erg snel.

Had 3 flessen likeur besteld maar er...

Had 3 flessen likeur besteld maar er was er maar 1 in voorraad. Ze hebben gebeld wat ik wilde 1 fles en de rest van het geld terug of al het geld terug. wilde toch wel die ene fles en moest een mail sturen met het banknummer binnen 10 minuten stond het rest bedrag op de rekening .Een hele goede service en een zeer goede klantvriendelijkheid.

Mooie wijnen!

Tja, wat moet ik nog toevoegen aan eerdere reviews. Het blijft: Mooie wijnen voor een eerlijke prijs die netjes via PostNL geleverd worden.

goede service zoals altijd

goede service zoals altijd wel stel ik op prijs als de wijn wordt aangeleverd in de originele verpakking (doosjes van 6) zonder allerlei extra karton er omheen dat geeft veel rompslomp en veel extra werk

Lekkere wijnen en een snelle bezorging!

Lekkere wijnen en een snelle bezorging!

Supersnelle levering

Supersnelle levering, heerlijke wijn!!

Bourgogne wijnen

De 6 flessen die ik had besteld waren helaas niet meer voorradig. Ik werd echter goed op tijd op hoogte gehouden en kreeg een alternatief voor 3 flessen. Erg snelle levering hierna en de flessen waren heel goed.

Snelle levering. Goede voorlichting. Betrouwbaar.

Top wijnwinkel

Top wijnwinkel! Heerlijke wijnen, goede adviezen en snelle (online) afhandeling

Ik heb heerlijke wijn besteld

Ik heb heerlijke wijn besteld voor een goede prijs die super snel geleverd werd. Erg tevreden!

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette