Altijd jammer als je ziet dat een paar...

Prettige en snelle communicatie,

Na mijn bestelling bleek het door mij gewenste jaartal helaas niet beschikbaar. Werd hierover meteen gecontacteerd en kreeg nog dezelfde dag het bedrag teruggestort.Zeer vriendelijke en professionele service.

Snelle afhandeling nadat de bestelling...

Snelle afhandeling nadat de bestelling beschadigd was tijdens transport.

Snel en correct

Zeer snelle en correcte levering!

Uitstekend geadviseerd door Ella

Uitstekend geadviseerd door Ella. Supersnelle levering. Heerlijke wijnen.

Geweldige service

Geweldige service, iedere keer weer! Bedankt Paula

Fijne winkel

Fijne winkel, mooie wijnen en vlotte levering.

Uitstekend geholpen,alles volgens...

Uitstekend geholpen,alles volgens afspraak!

Altijd goed assortiment

Altijd goed assortiment! En nette afhandeling

Perfecte service

s Avonds de bestelling geplaatst, de volgende ochtend volgde de bevestiging per email dat de wijn diezelfde dag zou verstuurd worden, en de dag nadien (binnen de 48u!) mocht ik de wijn reeds in ontvangst nemen (in Belgie). Goed ingepakt en de producten zijn identiek aan wat op de website werd weergegeven. Erg tevreden Belgische klant met de correcte en snelle service van Mondovino!

Supersnelle levering

Ik zag in de kast dat een van mijn favoriete Corbi�res op was (La petitie muraile/le champ des murailles). Vervolgens heb ik besteld en betaald en de volgende dag al 12 flessen van deze overheerlijke wijn ontvangen; super snelle levering!

Vlotte levering van bestelde wijnen

Vlotte levering van bestelde wijnen. Prima service.

Geweldig ,binnen 1 dag alles binnen.En...

Geweldig ,binnen 1 dag alles binnen.En heel correct.

Snelle levering van m�n favoriete wijn!

Snelle levering van m�n favoriete wijn!

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website. De online bestelling werd snel door Mondovino bevestigd. Voor informatie over datum en tijdstip van bezorging ben je afhankelijk van de bezorger, en die informatie is beperkt.

Snelle levering.

Snelle levering. Toelichting op de bestelde wijnen word zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet , Familie Sijtsma. Arnhem.

Al jaren dezelfde topkwaliteit!

Al jaren erg goede ervaringen met Mondovino! Mooie wijnen voor een mooie prijs en perfecte communicatie en levering! Dank jullie wel!

Heerlijke wijn

Heerlijke wijn, prima levering!

Prachtige winkel

Prachtige winkel, maar ook fijne website. Lekkere wijnen ( eigenlijk te lekker)

Heerlijke wijn!! Klantvriendelijke !

Heerlijke wijn. Goede klantvriendelijke service!

Super service

Super service

Een uitstekende website

Een uitstekende website, goede informatie, mooie aanbiedingen. Snelle levering en prima communicatie. En niet te vergeten: heerlijke wijn!

Prima levering en heerlijke wijn!

Prima levering en heerlijke wijn!

Spijtig van de levering

Spijtig dat 1 bestell8ng l24 flessen ) op 2 verschillende dagen geleverd wordt., waardoor je 2 dagen thuis moet wachten . Wijn is prima, maar levering via post nl kan beter.

Tempus

In de nieuwsbrief las ik over die wijn. Het sprak me aan en het was wel duur maar niet ondoenlijk. Ik dacht voordat ik ga twijfelen, meteen bestellen. De winkel ging toevallig pas twee dagen later open. Dus als ik niet besteld had, was ik het helemaal vergeten en had ik nu niet die heerlijke wijn kunnen drinken.

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette