Goede service en uitgebreid assortiment

Als liefhebber van voornamelijk Portugese wijnen heb ik hier mijn winkel gevonden. Ze hebben een uitgebreid assortiment en het bestellen via de website gaat gemakkelijk en met een persoonlijke touch. Vandaag besteld is vaak morgen in huis.

Goede service.

Goede service.

zeer tevreden kan niet anders zeggen...

zeer tevreden kan niet anders zeggen toppy gr ed

Mondovino - een fijne ervaring!

Wij kopen en bestellen regelmatig wijn en port bij Mondovino. De expertise van de eigenaars is de belangrijkste reden om hier te kopen, evenals de professionele uitstraling van de winkel. Het is fijn dat er bezorgd wordt, maar ik vind het ook heerelijk om langs de rekken te lopen!

Makkelijk bestelproces

Makkelijk bestelproces, snelle communicatie met betrekking tot de levering. Goede wijnen.

Wederom topwijn in huis van Mondovino

Wederom topwijn in huis van Mondovino. Deze keer de Portugese Sao Miguel in Rood en Wit. Heerlijke wijn voor een zeer scherpe prijs. Hoewel ik in Assendorp woon, bestel ik online. Misschien beetje decadent, maar het scheelt mij parkeren en gehannes..... Paar uur later al thuisbezorgd door die altijd vriendelijke meneer! Jan Paul Rop, Zwolle

Alles oke

Alles oke. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling en over de geleverde wijn. Groetjes.

Zeer snelle levering van een lekkere...

Zeer snelle levering van een lekkere wijn. Ben eigenlijk niets anders gewend an Mondovino!

Ben heel tevreden over service en...

Ben heel tevreden over service en snelle levering. Ook fijn dat jullie telefonisch bereikbaar zijn.

Top wijnen

Top wijnen, redelijke prijs en snel bezorgd, maar ik miste de vertrouwde kaartjes met beschrijving van de wijnen.

Uitstekende service

Uitstekende service, beide bestellingen zoals beloofd dag nadien geleverd zelfs in Belgie.

De bestelling werd snel verwerkt en ondanks de Coronadrukte binnen een paar dagen geleverd.

Mooie site met goede uitleg over alle...

Mooie site met goede uitleg over alle wijnen.

Prima wijn

Prima wijn, keurig bezorgd.

Fijne website. De Wijn is super en wordt snel en goed geleverd

Hetzelfde als altijd

Hetzelfde als altijd, nooit een teleurstelling.

zeer tevreden

Duidelijke site. Goeie service. Heerlijke wijnen.

Heerlijke wijn, goede prijs, snel bezorgd!

Heerlijke wijn, goede prijs, snel bezorgd!

Heerlijke wijnen en een fijne...

Heerlijke wijnen en een fijne bezorgservice. De nieuwsbrief lezen wij graag vanwege de interessante beschrijvingen, waarna de keuze makkelijker wordt. Jantine.

Bezorging snel en accuraat

Bezorging snel en accuraat. Prima keuze in de verschillende prijscategorieen .Compleet wijnsegment : oude - en nieuwe wereldwijnen . FdJ .

Heel tevreden!

Fijne webshop, ruim assortiment, prima prijzen en snelle levering! Nooit eerder op deze manier wijn gekocht, maar is dusdanig goed bevallen dat we het zeker nog eens zo doen.

Snelle service, geen klachten.

Mooie wijnen

Mooie wijnen, goede levering, goede service.

Goede wijn prima verzending.

Goede wijn prima verzending.

Prachtige winkel

Prachtige winkel, fijne service en ook online wordt je bestelling tot in de puntjes naar wens verzorgd. Marjan Hendriks

Assendorperstraat 107

8012 DH Zwolle

Over Mondovino.nl

Bij Mondovino Wijnkoperij vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen, afkomstig van voornamelijk kleinere, ambachtelijke wijnmakers. Dankzij rechtstreekse import schakelt Mondovino de tussenhandel uit, wat niet alleen zorgt voor scherpe prijzen, maar ook voor wijnen met échte kwaliteit en een uniek verhaal. Moeilijke termen laten wij achterwege; onze missie is helder: de beste wijnen voor de beste prijs, met eerlijk advies en topservice. Via de webshop op www.mondovino.nl vinden wijnliefhebbers uit Nederland en België gemakkelijk hun favoriete wijnen, die snel en zorgvuldig worden geleverd. Kwaliteit is bij Mondovino het uitgangspunt. Elke wijn wordt vooraf geproefd en alleen geselecteerd als deze echt iets bijzonders toevoegt. Massaproductie en dure marketing zijn niet aan de orde: bij Mondovino staat de wijn, en vooral jouw smaak, centraal. Met een gastvrij team en een assortiment dat voor iedere liefhebber iets biedt, creëert Mondovino orde in de chaos van de wijnwereld. Ontdek het zelf, online of in de winkel in Zwolle en Dronten! Marco, Jonquille, Britt en Lisette